arkadaşlar yokmu kına modeli hakkında fikir verecek
yatak örtüm nasılll??? bunun gibi tül, üstündeki çiçeklerin üstü incili, 240 TL. bugün aldım. bundan tek farkı kenarlarındaki tül katlanmış gibi değil, düz tül ama kıvır kıvır..
güzelmiş canım hayırlı olsun perdeside var mı?
arsicim benim anlamadığım bu binanın tamamımı yeniden yapılıyor yoksa mevcut bi dairenin içi mi tamamen tadilat yapılıyor? bu ev kimin, kim aldı, habire değiştiren kim ve evin bu kadar geç kalmasına sebep kim?
bu işte ecobella tülüm kızlar çiçekli ama burda belli olmuyor. 20 tl. fiyatı
hafıza kuvvetli galiba mandilincim :) teşekkür ederim
gule gule kullan cnm
ı aksamlar kızlar
Kızlar bende hafta sonu köşe takımı siparişi verdim.Modoko'da Prestij mobilya'ya . Odanın ölçüsüne göre yapılacak İpek kadıfe döşenecek hem yatak oluyor hem bazalı fiyatı 1500Tl uygun aldık diye düşünüyorum. Sizce nasıl?
Doğtaş mı? güzel mobilyalar var ama Gaziantep te bayisi var mı ki?
Ya kızlar benım Çok sorunlu durumlarıum vardı
daha 1 hafta oldu bakmaya baŞlayalı 1 ayımız var
mobİlyalar tamam
haftaya da beyaz esyalarrrr
ev de bulduk sanırım bugun de gelınlık İŞlerİ
ayy benden mutlusu yok valla
Çok saolun gÜzel yorumlarınız İÇİnnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim. Evet baktık koltuk takımları çok büyük geldi bana. Koltuk takımlarınıda York'tan beğendik cumarteside onları alacağız inşallah.
Oktar canım 2 resim eklesene bakalım
cuma günü kayınvalidem, görümcem, eşi ve ben kına alışverişine gittik. kına başörtüsü, eldivenleri, kına tepsisi, kına, araba havlusu, gelin arabası havlusu, nikahta takı takanlara iğnedanlık sırnaşık şey , iğne, 2 tane silikon yastık, dağıtmak için kına, kuruyemiş poşeti, oturma odasına güneşlik, yatak odasına perde ve tül, nikah şekerlerini içine koymak için süslü bi sepet aldık. galiba bu kadardı.
cumartesi günü evde büyükkkkkkk bi temizlik vardı. sabah 9 akşam 9 bitti.
pazar günü yatakodasına avize ve DS'den damatlık aldık aşkıma. ay çok yakıştı ama eh idare eder dedim kaydirigubbakcemile3
Off çok mgüzel hayatım yaa baya şey halledilmiş ne güzel bakıcam albümüne de birazdannşırıl şırıl sabahın taze çişşşşşşşi :roflol:
O ne ya mandilin çok güldüm kız
hayatım aatışalanı ahanda ısyerımn orası
ben gıyımkentte calsııyom
benım evım 800 tl135 m2
Esmy canım arkadaşım iyi doğduunnn
iyi akşamlar kızlar
Tubişim iyi akşamlar
ben gider kızlar yarın görüşürüzz
Yarın gündüz gircem özledim sizi geliom kimse yokk
çookkkk saolun sayın bakanım..
Pashminamm sendende bişi kaçmıyor kaydirigubbakcemile3Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
Pashmina, aybuer, beyhan_teofan, burcuözge+, Eudorabeta+, mafe, nesli58, sigunef, _pinar_
yakaladım sizleri kızlar nasılsınız iyimisiniz????
Kızlarrrr döndük Çanakkaleden beni düşünen aklına glen merak eden oldumu acep???:))))
inanılmazz yorgunum... ama çok eğlenceliydi. ınşallah çok bir kaçırmamışımdır...
ya ben hala yatak odası takımımı seçemedim ki, perdesi şöyle dursun.. istikbalden almam lazım, enişteme ayıp olmasın die... tamam kaliteli ama bi türlü beğenemiyorum yaaa...
Pashminamm sendende bişi kaçmıyor kaydirigubbakcemile3
Öff aslında çok yorgunumm -tatlicadiarzu-
Geçmişi okuyodum
Kızlar taçta 3 al 2 öde kampanyası başlamış, bilginize. Mail geldi az önce kaydirigubbakcemile3 30 hazirana dek sürecekmiş. Ben de fırsattan istifade pike takımları alayım diyorum. Bi tanecik pikem var kaydirigubbakcemile3
Yaa demek herkeste bu aralar kırgınlık varr :1no2:Beta sorma geçen çarşamaba dan beri gezioz annemle bugünde temizlik yaptık boğazlarım burnum berabat canım hala, bu arada bende eşya konusunda gelişmeler varr
eVET yaa ama ben tek model beğendim 3 tane alamadım o yüzden sadece reknleriş farklı olcaktı çünküü, indirimleri bekliycem yaz sonun sülfatcım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?