Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar yokmu kına modeli hakkında fikir verecek

cnm benımde renklı tul posteındeydı ama kına yakılırken degısıklık yaptım
yere satenbeyaz ortu serdıkuzerıne gul yaprakları mumlar ıkı tane kırmızı mınder ben ve kuznm yere oturduk resımvardı albumde ama sildimmm
ben kacar öptmmmm naniknanik

yatak örtüm nasılll??? bunun gibi tül, üstündeki çiçeklerin üstü incili, 240 TL. bugün aldım. bundan tek farkı kenarlarındaki tül katlanmış gibi değil, düz tül ama kıvır kıvır..

bu perdenin tıpatıpı şuan odamda takılı gerçekten çok güzel ama biz biraz daha ucuza aldık bunu sen nerden aldın canım. buarada fon istersen ve pahalı olduğundan alamıyorsan gene ecobellanın 15 e alabilirsin. İstersen yerini tarif ederim bu perdeyi aldığın yerde yoksa

Bende köşe bakıom canım resmi falan yokmu yada bilindik markaların hangi modeline benzioo fikir verirsen süper olur

Doğtaş mı? güzel mobilyalar var ama Gaziantep te bayisi var mı ki?

Doğtaş iyimi bilen varmuu tavsiyeleri iyi yada kötü yazın kızlar???

Morçilek hepsini gördüm canım mobilyalarınn, hayırlı olsun doğtaş sanıyorum hepsii...???

Kızlarrrr döndük Çanakkaleden beni düşünen aklına glen merak eden oldumu acep???:))))
inanılmazz yorgunum... ama çok eğlenceliydi. ınşallah çok bir kaçırmamışımdır...

ya ben hala yatak odası takımımı seçemedim ki, perdesi şöyle dursun.. istikbalden almam lazım, enişteme ayıp olmasın die... tamam kaliteli ama bi türlü beğenemiyorum yaaa...

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
Pashmina, aybuer, beyhan_teofan, burcuözge+, Eudorabeta+, mafe, nesli58, sigunef, _pinar_

yakaladım sizleri kızlar nasılsınız iyimisiniz????

Pashminamm sendende bişi kaçmıyor kaydirigubbakcemile3
Öff aslında çok yorgunumm -tatlicadiarzu-
Geçmişi okuyodum

Kızlarrrr döndük Çanakkaleden beni düşünen aklına glen merak eden oldumu acep???:))))
inanılmazz yorgunum... ama çok eğlenceliydi. ınşallah çok bir kaçırmamışımdır...

Burcuuuuuu hoşgeldin canım bilioduk bugün dönüceğini sabırla bekledik sneii umarım süper vakit geçirmişindir moral depolamışındır inş oralarda.

Bende bu arada oturma odası bakıorum canım h.sonu tam anlamıyla bakmaya başlıyacaz mobilyalara yavaş yavaş onu halledelim sıkışıklığıa gelmesin onun da taksitleri bitti eli bollaştı anlıycan. Bizim evliliğin zamanı belli değil biliosun heran herşey olabilir artık o yüzden böyle bir karar verdik.
ya ben hala yatak odası takımımı seçemedim ki, perdesi şöyle dursun.. istikbalden almam lazım, enişteme ayıp olmasın die... tamam kaliteli ama bi türlü beğenemiyorum yaaa...

ıstikbaldededde kelebekte de uygun güzel içime sinen bişey bulamadım bende yaa

Son düzenleme:
Pashminamm sendende bişi kaçmıyor kaydirigubbakcemile3
Öff aslında çok yorgunumm -tatlicadiarzu-
Geçmişi okuyodum

Beta sorma geçen çarşamaba dan beri gezioz annemle bugünde temizlik yaptık boğazlarım burnum berabat canım hala, bu arada bende eşya konusunda gelişmeler varr

Kızlar taçta 3 al 2 öde kampanyası başlamış, bilginize. Mail geldi az önce kaydirigubbakcemile3 30 hazirana dek sürecekmiş. Ben de fırsattan istifade pike takımları alayım diyorum. Bi tanecik pikem var kaydirigubbakcemile3

eVET yaa ama ben tek model beğendim 3 tane alamadım o yüzden sadece reknleriş farklı olcaktı çünküü, indirimleri bekliycem yaz sonun sülfatcım ben

Beta sorma geçen çarşamaba dan beri gezioz annemle bugünde temizlik yaptık boğazlarım burnum berabat canım hala, bu arada bende eşya konusunda gelişmeler varr
Yaa demek herkeste bu aralar kırgınlık varr :1no2:
Bende o durumdaydım şimdi sadece burnum tıkalı.Sürekli hapşuu durumları varr millet çok yaşa diye diye çok yaşıcam galiba bu gidişlee -tatlicadiarzu-

Bİde benim yüzüm,cildim hep dışarı verdii senağlama Pütür pütür olduu alerjilerim azdı yada stresten mi nasıl oldu anlamadım :1no2: Çarşamba doktora gidicem benneyaptımki

Maşallahh başlamışsın sende çeyiz alışverişlerine ne kadar güzelll Şeniz Ne bakıyorsunuz mobilya olarak aldığınız beğendiğiniz model varmı ?

eVET yaa ama ben tek model beğendim 3 tane alamadım o yüzden sadece reknleriş farklı olcaktı çünküü, indirimleri bekliycem yaz sonun sülfatcım ben

Ağustosa kadar indirim olur mu dersin. Yaaa ben hiç gönlüme göre pike bulamıyorum kaydirigubbakcemile3 Tek pikem var özdilekin kalplisi onu da çok içime sinerek aldım zaten. Sen hangisini beğendin taçtan? Okyanusu beğendim ben denizci pikesi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…