arsima o utanma niyeee
Arsimavım tabiki öyle olmayacak :)
Hal hatırda sorar davetiyeni bırakır düğünüme beklerim der çıkarsın kuzum :)
kaydirigubbakcemile3 Şenizbetam bende nedense senin takvimine bakıp vah vah bu kızceninde çok az kalmış diommm
Er_ca maşallahh pek çok şey halletmişsiniz yerimsenibenkızlar herşeyi ağırdan alıyordum hatırlarsanız... yazmayalı bu topiğe tüm mobilya ve beyaz eşyalarımı aldık. resimleri ekliyim sizlerde görün istedim.
evimi yerleştirip çeyizi serince de resimleri paylaşırım.
günaydın kızlar
çocukmusun kız senklava:
yok yok erken değildir, iyidir, ufaktan başla sen vermeye.
hımm öle oluyorsa bende veririm sipariş
26 gün kaldı erken değildir dimi
evet iş yerine dağıtcam ondan utanıyorum ya zaten :) öğlen onlar yemeğe çıkınca masalara bırakım :1ninca:evettt güzel fikir
günaydın kızlarrrr....
böcük gece rüyamda abim evleniyordu eşya bakıyorduk kız tarafıyla ve eşya bakmada sende vardınn :1shok:
sabah kalkınca aklımdaydı kız yoksa abime seni mi alcaz
bende şaşırdım zaten rüyalarıma kadar girdin...yoksa çeyiz bakanı olarak olayı yakından incelemek mi istedin :roflol: :roflol::1shok: benı nasıl gördun nan
ben bılmem ama mandalının benı alacağı yok
senıde deeğrlendrcem sıraya gır kaydirigubbakcemile3
bu arada ben daha önce söylemiştim ona, tekrar tekrar doğurmak istemiyorum, tek çocuk da olmaz, ben bi tane ikiz istiyorum dedim, o da hallederiz aşkım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlarr Hepinizee Günaydınlarrr Şeniz
Herkesin Kendini genç isteyen tüm arkadaşların 19 Mayıs GEnçlik ve Spor Bayramanızz Kutlu Olsunn :hooray:
Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:[/QUOcanım mesajını görünce yazmak istedim tcihobonun sitesinde var bende aldım çünkü sünger 15 tl fırçasıda 9 tldi
kaydirigubbakcemile3 çocukumm evet ne varr :dilcikar: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
yok yok erken değildir, iyidir, ufaktan başla sen vermeye.
bu arada ben daha önce söylemiştim ona, tekrar tekrar doğurmak istemiyorum, tek çocuk da olmaz, ben bi tane ikiz istiyorum dedim, o da hallederiz aşkım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kargo et dıycem arsıma ama kargo parası ıle sen yenı bı ev alın hemde tadılatı bıtmış:roflol:
ben hıc utanmam hatta :dilcikar: böle yaparım
haa bıde not yazarım
altın takmayan gelmesın :1closedeyes:
Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:
Kızlar sonunda elektrikli süpürgemi aldım.rengine bayılarak aldım.inşallah performansıda o kadar memnun eder beni...resmini çekemedim.çüüünkü foto mak yok ayrıca çıkarmaya çalıştım kutudan yardım aldım çıkardım ama baktım süpürgeyi poşetlede iyice sarıp sarmalamışlar.açamadım daha fazla.internetten aldımda ondan çok sarmışlar sanırım...Yorumlar pleaseeeeeeeeeeeee
Roselin iyi gğünlerde kullan canımcım
kızlar herşeyi ağırdan alıyordum hatırlarsanız... yazmayalı bu topiğe tüm mobilya ve beyaz eşyalarımı aldık. resimleri ekliyim sizlerde görün istedim.
evimi yerleştirip çeyizi serince de resimleri paylaşırım.
futon sarı köşeli görüne3n oturma odası ve renkleri oturma yeri komple turkuaz. köşe yeri ve pufu turuncu yanları şeker pembe. ayrıca kılıflar çıkıp yıkanabiliyor istediğin renk yedek kılıf alınabiliyo.
halısı da birebir uygun bişiy buldum çok hoş durdu. tülü de ipli aldım pembe.
yemek takımım ve yatak odam komple siyah katalogda yoktu özel yaptırıldı.renk.
misafir odası halım ve misafir odam.
Herşeyin çok güzel gözüküo erca, allah tamamını erdirsinn.
Bugün tükanı ben açayım :))
Günaydın cümleten..
bu arada er_ca, hepsini güle güle kullan da, gelinliğinin resminin üstünde neden sahibinden in adı var?
Günaydın gasoline bulet geç kalmış bugün heralde
günaydın a.s.
bayramımız kutlu olsun
Günaydın eliisa
gunaydın canlar
bayramımız kutlu olsun
Böcüğüm sanada günaydın
günaydın kızlar
ben mobilya bakarken bi yere girmiştim
özel yaptırmak için adama beğendiğim yatak odası doğtaş dedim
oda dediki benden yada başka biyerden al ama sana tavsiyem doğtaştan alma istikbalden ve bu tarz markalardan alma dedi
yarın gellllll Şeniz
alkisalkisalkis
Evet doğtaşı da pek tavsiye etmiolar benimki de markasız bişey almaz hayatta süleyman uzuner mobilyadan bişeyler beğendim bende ne olduğu belirsiz dedi çıktı işin içinden. Kafam karışık yaa
inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
[COLOR="blue"]Amin çiçeğim yaa, oh be özlemişim sizi herkes burda ne kaa güzell[/COLOR
gençler ve kendini genç hissedenler 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
Seninde kutlu olsun Arsiamam
kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
sonradan tekrar ölçtürdüm düşmüştü ama yinede olması gerekenden yüksekti
dün eczaneden adetimi öne almak için ilaç aldım kullanmadan kuzene sorayım dedim
oda ilacın adı ve son kan tahlili sonucumla doktora gitti
doktor bu durumdayken asla doğum kontrol hapı, geçiktirici vs. kullanmasın demiş :1shok:
enfeksiyonel bi rahatsızlığım varmış yada önceden olmuş atlatmışım ama kalıntı olmuş galiba buna baktırmam gerekirmiş
bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş
Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:[/QUOcanım mesajını görünce yazmak istedim tcihobonun sitesinde var bende aldım çünkü sünger 15 tl fırçasıda 9 tldi
Sitesine bakıyorum ama yok arkadaşım yaa senağlama
kaydirigubbakcemile2
süper yar :roflol:
lülülülülülü
kırmızıysa mandilindir
Mandilin nerdesiiinnnnnnnnnnnn
bu erkekler beni öldürecek paşmina :)
benimkide bi ara tutturdu casadan alacaz casadan
dedim saçmalama ayranımız yok içmeye faytonla gidioz ......
şimdide dalga geçiyom hani casadan alacaktık diye :roflol:
bende şaşırdım zaten rüyalarıma kadar girdin...yoksa çeyiz bakanı olarak olayı yakından incelemek mi istedin :roflol: :roflol:
seninde bayramın kutlu olsunn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ooyy dikkat et şeker ya, Allah tan farkedilmiş erkenden, dikkat etmek lazım. İnşallah tez zamanda bütüüün değerlerin normale döner:Saruboceq:kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
dün eczaneden ...............bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş
kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
dün eczaneden adetimi öne almak için ilaç aldım kullanmadan kuzene sorayım dedim
oda ilacın adı ve son kan tahlili sonucumla doktora gitti
doktor bu durumdayken asla doğum kontrol hapı, geçiktirici vs. kullanmasın demiş :1shok:
enfeksiyonel bi rahatsızlığım varmış yada önceden olmuş atlatmışım ama kalıntı olmuş galiba buna baktırmam gerekirmiş
bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş
bence de süper a.s
süper yar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?