Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betam bende nedense senin takvimine bakıp vah vah bu kızceninde çok az kalmış diommm
kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Er_ca maşallahh pek çok şey halletmişsiniz yerimseniben
Mobilyalarını iyi günlerde kullan canımm :1hug:
Gelinliğin çok hoşş çok güzell

günaydın kızlar
çocukmusun kız sen klava:

kaydirigubbakcemile3 çocukumm evet ne varr :dilcikar: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

Kızlarr Hepinizee Günaydınlarrr Şeniz
Herkesin Kendini genç isteyen tüm arkadaşların 19 Mayıs GEnçlik ve Spor Bayramanızz Kutlu Olsunn :hooray:

yok yok erken değildir, iyidir, ufaktan başla sen vermeye.

bu arada ben daha önce söylemiştim ona, tekrar tekrar doğurmak istemiyorum, tek çocuk da olmaz, ben bi tane ikiz istiyorum dedim, o da hallederiz aşkım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr....

böcük gece rüyamda abim evleniyordu eşya bakıyorduk kız tarafıyla ve eşya bakmada sende vardınn :1shok:
sabah kalkınca aklımdaydı kız yoksa abime seni mi alcaz

:1shok: benı nasıl gördun nan
ben bılmem ama mandalının benı alacağı yok
senıde deeğrlendrcem sıraya gır kaydirigubbakcemile3

kargo et dıycem arsıma ama kargo parası ıle sen yenı bı ev alın hemde tadılatı bıtmış:roflol:
ben hıc utanmam hatta :dilcikar: böle yaparım
haa bıde not yazarım
altın takmayan gelmesın :1closedeyes:

:1shok: benı nasıl gördun nan
ben bılmem ama mandalının benı alacağı yok
senıde deeğrlendrcem sıraya gır kaydirigubbakcemile3
bende şaşırdım zaten rüyalarıma kadar girdin...yoksa çeyiz bakanı olarak olayı yakından incelemek mi istedin :roflol: :roflol:

bu arada ben daha önce söylemiştim ona, tekrar tekrar doğurmak istemiyorum, tek çocuk da olmaz, ben bi tane ikiz istiyorum dedim, o da hallederiz aşkım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
Kızlarr Hepinizee Günaydınlarrr Şeniz
Herkesin Kendini genç isteyen tüm arkadaşların 19 Mayıs GEnçlik ve Spor Bayramanızz Kutlu Olsunn :hooray:

seninde bayramın kutlu olsunn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 çocukumm evet ne varr :dilcikar: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

süper yar :roflol:

lülülülülülü

Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:

kırmızıysa mandilindir

kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
sonradan tekrar ölçtürdüm düşmüştü ama yinede olması gerekenden yüksekti

dün eczaneden adetimi öne almak için ilaç aldım kullanmadan kuzene sorayım dedim
oda ilacın adı ve son kan tahlili sonucumla doktora gitti
doktor bu durumdayken asla doğum kontrol hapı, geçiktirici vs. kullanmasın demiş :1shok:
enfeksiyonel bi rahatsızlığım varmış yada önceden olmuş atlatmışım ama kalıntı olmuş galiba buna baktırmam gerekirmiş
bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş

bu erkekler beni öldürecek paşmina :)

benimkide bi ara tutturdu casadan alacaz casadan
dedim saçmalama ayranımız yok içmeye faytonla gidioz ......
şimdide dalga geçiyom hani casadan alacaktık diye :roflol:

İyi ki doktora gitmişsin Arsima yaa peki gittiğin doktor niye tedavi etmio bu hstalığı???

bu erkekler beni öldürecek paşmina :)

benimkide bi ara tutturdu casadan alacaz casadan
dedim saçmalama ayranımız yok içmeye faytonla gidioz ......
şimdide dalga geçiyom hani casadan alacaktık diye :roflol:

sorma bir senedir tutturdu mobilya alalım alalım diee daha başedemiom en sonunda alalım da çıksın dedim aradan, ben istemiorum almak hepsini beraber alırız diye düşünmüştüm şimdi oturma odasına aldığım renkte ilerde salon beğenirssem pişti olcam diye almak istemiodum ama bu kadar dayanabildim, h.sonu gelsinde maskoya gidicez bizde.

Casa ve lazzonide süper modller var ama fiyatlar uçuk çok beya

bende şaşırdım zaten rüyalarıma kadar girdin...yoksa çeyiz bakanı olarak olayı yakından incelemek mi istedin :roflol: :roflol:

seninde bayramın kutlu olsunn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

demekkı yerınde tesbıt lazımmışkaydirigubbakcemile3

ooyy dikkat et şeker ya, Allah tan farkedilmiş erkenden, dikkat etmek lazım. İnşallah tez zamanda bütüüün değerlerin normale döner:Saruboceq:

:teselli: Arsima herşeyi takma kafana bu kadar sonra hasta oluyosunn :mymeka:
Bende 2 gündür hapı içmiyorumm :dilcikar: Kendi kendime bıraktım kullanmıcamda midemi mafetti yaa geceleri uyuyamıyorum mide ağrısından bananee koca korunsunn Çok üzgünüm çoook onada dedim kullanmıcam artık dedim..sabredemedim 6 hapım kalmıştı ama zaten hastayımm antibiyotik kullanıyorum onuda bıraktım artık benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…