Burcuuuuuu hoşgeldin canım bilioduk bugün dönüceğini sabırla bekledik sneii umarım süper vakit geçirmişindir moral depolamışındır inş oralarda.
Bende bu arada oturma odası bakıorum canım h.sonu tam anlamıyla bakmaya başlıyacaz mobilyalara yavaş yavaş onu halledelim sıkışıklığıa gelmesin onun da taksitleri bitti eli bollaştı anlıycan. Bizim evliliğin zamanı belli değil biliosun heran herşey olabilir artık o yüzden böyle bir karar verdik.
İstikbaldededde kelebekte de uygun güzel içime sinen bişey bulamadım bende yaa
günaydın kızlar
eğlenmene sevindim aşkında yanındaydı ohhhhhhh :asigim:
BURCU ERKEN GELMISSINIZ RESIM VARMI
]
huhu kızlar nabersiniz?
canikommm döndüm evet... ayy varya dün gece 21:30 yattım sabah 9 da anca kalktım :roflol: ölü gibi uyumuşum yaaaa:1shok:
ama deydi canım çokk eğlendik :1hug:
canım ekliyim birazdan resim yerimseniben
ayy bu bile yetti bana çanakkale rüzgarı çarptı beni yaa nasıl bir rüzgar öyle ama çok eğlendik... :sm_cool:
kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
sonradan tekrar ölçtürdüm düşmüştü ama yinede olması gerekenden yüksekti
dün eczaneden adetimi öne almak için ilaç aldım kullanmadan kuzene sorayım dedim
oda ilacın adı ve son kan tahlili sonucumla doktora gitti
doktor bu durumdayken asla doğum kontrol hapı, geçiktirici vs. kullanmasın demiş :1shok:
enfeksiyonel bi rahatsızlığım varmış yada önceden olmuş atlatmışım ama kalıntı olmuş galiba buna baktırmam gerekirmiş
bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş
demekkı yerınde tesbıt lazımmışkaydirigubbakcemile3
Ben geldiimmm :sm_cool:
İyi ki doktora gitmişsin Arsima yaa peki gittiğin doktor niye tedavi etmio bu hstalığı???
Casa ve lazzonide süper modller var ama fiyatlar uçuk çok beya
ooyy dikkat et şeker ya, Allah tan farkedilmiş erkenden, dikkat etmek lazım. İnşallah tez zamanda bütüüün değerlerin normale döner:Saruboceq:
:teselli: Arsima herşeyi takma kafana bu kadar sonra hasta oluyosunn :mymeka:
bence de süper a.s
ben bi ara acaba mikro enjeksiyon falan mı yaptırsam zamanı gelince yani ikiz için diye bile düşündüm ama aşkım ben hallederimsositososito deyince peki dedim
hemde çok eğlendim canım ama sizleride çok özledimm :1hug:a.s.
iyiki önce doktora danışmışsın canım.. peki rahatsızlığın için tedaviye başladı mı
Hoşgeldin yeni gelin olarak aramzdasın artık ne güzel. Evlilik nasıl gidio???
hoşgeldin
nasıl geçti düğün dernek
hayat taze gelın h geldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?