Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amaan rabbim sağlıklı, eli ayağı düzgün versin de, kaç tane vereceğini o bilir zaten, hayırlısıyla:Saruboceq:
:ecrin_bebek:

canikommm döndüm evet... ayy varya dün gece 21:30 yattım sabah 9 da anca kalktım :roflol: ölü gibi uyumuşum yaaaa:1shok:
ama deydi canım çokk eğlendik :1hug:

günaydın kızlar

eğlenmene sevindim aşkında yanındaydı ohhhhhhh :asigim:

hemde çok eğlendim canım ama sizleride çok özledimm :1hug:a.s.

BURCU ERKEN GELMISSINIZ RESIM VARMI
]

canım ekliyim birazdan resim yerimseniben
ayy bu bile yetti bana çanakkale rüzgarı çarptı beni yaa nasıl bir rüzgar öyle ama çok eğlendik... :sm_cool:

huhu kızlar nabersiniz?

Selam fıstıklar hoşgeldiniz....

ikraaa çok teşekkür ederim buldum. Şimdi sipariş vericem kızlar benim mutfağa kırmızı olur dimi

iyiki önce doktora danışmışsın canım.. peki rahatsızlığın için tedaviye başladı mı
demekkı yerınde tesbıt lazımmışkaydirigubbakcemile3

olabilirr.. elindede telefon vardı mesaj yazıyodun birilerinde kaydirigubbakcemile3

İyi ki doktora gitmişsin Arsima yaa peki gittiğin doktor niye tedavi etmio bu hstalığı???

canım tedavi şöyle oldu
şimdi ilk kadın doğuma gittim bu değerler yüksek çıkınca dahiliyeye görün dedi
oda epey ürküttü beni yazmıştım burayada
hepatit fln dedi :1shok:
sonra gerekli tahliller ve karaciğer ultrasonu çekildi
tahliller temiz karaciğer ultrasonunda da sadece safra kesemde 1 polip ve gazım çıktı kaydirigubbakcemile3
doktor kötü bişe yok çok önemli deil ama yinede ihmal etme uygun bi zamanda gastroentolojiye görün dedi
bende nasılsa bi zararı yok diye gitmedim

Casa ve lazzonide süper modller var ama fiyatlar uçuk çok beya

benimkide bişeye tutturdumu tutturuyor
nisan sonundan beri davetiyeleri dağıttırcak bana erken diyorum anlamıyor
ancak bugüne kadar zaptettim bugün dağıtcam :roflol:
ve çoğu konuda böle
ay bide çok keçidir kendisi dünde bu konuda yine yicektik birbirimizi (kötü deil ama iyi bi atışmaydı)
aşkıım şofer kim olacak dedim
kardeşini söledi
ama kuzenim olsa ya dedim (eğer o olursa onun arabası gelin arabası olacakta)
yok inat etti olmaz diyor
millet kiralar o arabaları dünya para verir bizim elimizde imkan var ama istemiyor paşa
eski model chevrolet ya :çok üzgünüm:

ooyy dikkat et şeker ya, Allah tan farkedilmiş erkenden, dikkat etmek lazım. İnşallah tez zamanda bütüüün değerlerin normale döner:Saruboceq:

inş. kuzum

:teselli: Arsima herşeyi takma kafana bu kadar sonra hasta oluyosunn :mymeka:

doktorda kafasına bişe takmasın demiş bu konuyuda takmasın demiş :1ninca:
sende içme o korunsun kuzum

bence de süper a.s
ben bi ara acaba mikro enjeksiyon falan mı yaptırsam zamanı gelince yani ikiz için diye bile düşündüm ama aşkım ben hallederimsositososito deyince peki dedim

:roflol:

hemde çok eğlendim canım ama sizleride çok özledimm :1hug:a.s.

oy bizide özlermiş Şeniz

iyiki önce doktora danışmışsın canım.. peki rahatsızlığın için tedaviye başladı mı

şuanda bişe yapmıyorum canım
en üste yazdım

hayat 87 hoşgeldin ...sonunda gelebildin heeee...kaç zaman oldu yoksun ortalıkta...bende birkaç gunden beri yoktum bakayım şoyle bi gecmişee neler var neler yok...betaaaa bende aldım sonunda ayakkbılarımı eklerim geldiği zaman 36 hafifi sıktı 37 de buyuk geldi 36 yı actırmaya verdim...alınca eklerim fotosunu ..burcummm hoşgeldin sendee.bende yoktum gercii...resimlerini gordum faceden çokkk güsellllll..opüyorum hepiniizi byeess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…