Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gelinliğimi aysira gelinlikten satın aldık canım.

bak yakın bir resmi de böyle.

kına gecesinde onu giyicem birde kadife giyicem kına yakılırken.
canım gelinliğin pek şeker..pamuk şekeri gibi olucaksın eminim..a.s.
KIZLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

ne anlamlı bayramlar hediye etmiş Atatürk bize ya....iyi bayramlar canım...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu olsun

seninde bayramın kutlu olsun canım..günün anlam ve ehemmiyeti için kalk 5 tur koşalımkaydirigubbakcemile3

canım benim arkadaşımında öyle oldu...uzunca bir kınaydı...kına yapıldı önce yemek yenildi falan.sonra gitti gelinliğini giydi pasta kesti oynadıka.s.bence çok güzel olucak pek eğlenceli oluyor bence 2 düğün..hadin hayırlısı kız....
kızlar davetiyeleri dağıtmam lazm ama utanıyorum :roflol:
ahha ay ilahi canım ya...al eline davetiyeleri çık dağat ne güzel bir an.:teytey:
Ben geldiimmm :sm_cool:
canım hoş geldin taze gelinimiz..anşlatsana kız düğün nasıldı?kaydirigubbakcemile5
ayyyyyyyyyy sabahtan beri yazamadımm selam herkesee

bende aynen geçmişi okudum geldim kuşum selam canım sanadahihoyyyt

ay bende merak ettim ekle canım..eminim çok güzeldir..a.s.
bugun hıç çalışasım yok
böcüküm napıosun kız....iyimisin?ben evdeyim haklısın çalışmak için havada fazla güzelkaydirigubbakcemilekolay gelsin canım

kızlar selam herkese dün gece öldüm sancıdan apranax içtim o da midemi mahvetti mide ağrısından ölüodum. daha şimdi geçti çok şükür

güle güle kullanın

canım ben soylu alışveriş merkezleri diye bi yer var ordan aldım. perdesini nasıl alırım tarif ediver be sevabına hihoyyyt

böcüküm napıosun kız....iyimisin?ben evdeyim haklısın çalışmak için havada fazla güzelkaydirigubbakcemilekolay gelsin canım

:mymeka: al bıtane daha

aksam kkdan bı arkdasımla camdan konusuyorduk delı ya benı resımlerı cekmış koymuş :roflol: ıresıl ettı benı
bıde durmadan yıyom ya
tam kasıği mısırı yemek ıcn ağzıma göturuyom cekmış
fıstık yıyom cekmış:roflol:

Bugün tükanı ben açayım :))
Günaydın cümleten..

bu arada er_ca, hepsini güle güle kullan da, gelinliğinin resminin üstünde neden sahibinden in adı var?

yakından resmini bir orada buldum o yüzden. aysiranın sitesinde resmi yok gelinliğmin çünkü geçen senenin modeli.
bu hafta alıcam gelinliğimi de gelmiş artık:)
bir de zaten gelinlik yazıp görselerde gezerken orada görmüştüm ilk. sonra da gidip şubesine denedim siparişi verdim:):asigim:

ahha ilahi kız iimiş ha...durmadan yeme bendede var acep havadan mı böcüğüm stersten mikaydirigubbakcemile3buzdolabını bitiresim geliyorum..haahha
hayatım geçmiş olsun...a.s.
er-ca cım aysira gelinlik ankarada da var...arkadaşımada ordan almıştık tunalıdan..herkez çok beğenmişti..inşallahs enin üstünde de görürürzkaydirigubbakcemile5

evet birinci resimdeki misafir odasının halısı..:)

evi iyice bir yerleştiriym o zaman yakından çekerim resimlerini.. baya hoş oldu tüllerim geldi taktık. bir tek halılar ve beyaz eşyanın kurulması kaldı.

benim beyaz eşyalarımın sitede resimleri yok. onlarında direk kendi resimlerini eklerim artık.

bekodan aldım hepsini.
9 program bulaşık makinesi
8 kiloluk 1200 devir koca kapaklı çamaşır makinesi
no-frost buzdolabı
emniyet kilitli ocak.
bekonun bir de halı yıkama makinesi ıslak kuru aldım.

er_ca:haa bide bak sitesinde 7.sayfada 6.modele bak..2,5..kabarık sevenlere duyurulur...üstü işsiz olanda 7.model 1,3...
bide canlar:ben dün sema moda evinin sitesini gezdim..bir çok ünlü markanın modellerini eklemişler siteye.modellerimiz bunlardır seçin dikelim diyorlar..pronoviasın modelleride var..çoğu kişi ünlü markalardan model seçip ucuza diktirdi...aklıma yatmadı değil haa..3-4-5 arası fiatları var millet daha uygun fiata diktiriyor...acaba güzel olur mu şüphesi var dabii..siz ne diosunuz diktirince güzel durur mu?kaydirigubbakcemile2

bu 2,5
buda 1,3

Son düzenleme:

ben aysiradan o gösterdiğim modeli duvak el çiçeği tacı damak yaka çiçeği hepsi 1200 e aldım canım.
altı kat kat olsun istiyordum hem kabarık hem katlı güzel denk geldi:)

güle güle kullan güzelim umarım beklediğin performansı bulursun

hepsi çok güzel hayırlı olsun bu arada kınada giyeceğin çok hoş ama nacizane fikrim eger düzeltme yapabiliyorlarsa ben olsam sadece yan tarafımdaki güller kalırdı arkada olmazdı ama gende çok hoş renkleri güle güle giy güzelim

kızlar davetiyeleri dağıtmam lazm ama utanıyorum :roflol:

ayhh ne güzellll davetiye dağıtıcaksınız utanma kız sonuçta sen onları mutlu gününde bir arada olmak için davet ediyon ( bi de takılar var unutmayalım kaydirigubbakcemile3 )

bu erkekler beni öldürecek paşmina :)

benimkide bi ara tutturdu casadan alacaz casadan
dedim saçmalama ayranımız yok içmeye faytonla gidioz ......
şimdide dalga geçiyom hani casadan alacaktık diye :roflol:

o casa faciasını bi de burciş yaşamıştı sanırım kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar herkesin spor ve gençlik bayramı kutlu olsun hihoyyyt

sema modaevinden beğendiklerim yorumlarınızı bekliyorum:

bu tarzları daha çok beğeniyorum kızlar..bele oturan kabarık değil kuyruklu ve up uzun bir duvak..siz ne düşünüyorsunuz?a.s.

aynen öyle olucak canım. arkadaki yapılmayacak. sadece yandan toplama oluyor. birde aynı çiçekten saçım için yapılıyor.

ben aysiradan o gösterdiğim modeli duvak el çiçeği tacı damak yaka çiçeği hepsi 1200 e aldım canım.
altı kat kat olsun istiyordum hem kabarık hem katlı güzel denk geldi:)

iyi almışsın canım bak bu dediğim modellerde seninkine yakın ama daha tuzlu...önemli olan içine sinen bişeyin olması..ewet denk gelmiş ve iyi olmuş..Allah gönlüne göre vermiş işte canım benim..güle güle giy..a.s.

zeysb bence içlerinden 2. model ve 3.model olabilir
anladım er-ca süper olur kesin o zaman

ay bende en çok onları beğendim kuşuma.s.1.modelde bana ceyda düvencinin wera vang imzalı gelinliğini anımsattı.arkasına fiyonk ekledikmi daha da şıkı olur gibi:)1in kuyruğu pek hoşuma gitti up uzun...

2008 in modeli olduğu için ve peşin olduğu 1200 yoksa 1600 dü canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…