Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

wayy babaerko çok şıkmış cnm bi arkadasımda benzeri vardı güle güle kullan

şu modelde çok spor ama atınca bidaha toparlanmıomuş örgü gibi ya

buket resimler cıkmıyo.. yok artık hiç bişey alınmıcak ne bilezik ne set :)) zaten hepsini nişanlım aldı evin tadilatı beyaz esya ve mobilya alınıcak takı merasimi bitti :))

benim setim beyaz altın küpesini istemedim. benim tek kulağım delik öbürkünü deldirmek istemiyorum ne bilim küpe takma alışkanlığım yok sadece kolye ve bilekliğini aldım

peki nişanda set hariç bilezikte mi taktılar?

bana nişanda bi bilezik ama kalın ve ağırdı bayağı bi tene de altınbaş'ın bi kolyesi kardeşleri de küçük altın taktı.

düğünde de aşkım set takıcak gerisini bilmiyorum görecez

bizim setin yüzüğü yoktu ama zaten çok yüzük aldı bana. alyansım var tek taşım var sırataşım var ben bi de hiçbirine kıyamıyorum. şu an üçünü de takıyorum bi de setin yüzüğü olsaydı barış mançok gibi olurdum:))))

CANIM DIKTIRIYORUM İZMİR CADDESİNDE
1200 E HERSEYI ICINDE OLACAK:teytey::teytey:

ooo süper halletmişsin vala bende çıkrıkçılardan sipariş verdim dikilio dün gittim bi göründüm sordum ne durumda diee ayy çok heyecanlı taçda beğendim ama daha fikrim değişebilir o konuda:) ben gecelik takımı + bindallı ve gelinliğe 1250 liraya anlaştım tatlımm ohh ne güsel ikimizde ucuza kapatmışız kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz dua edin koltuklar inşallah güzel olmuştur öptüm hepinizi canlarrrrrrrrr

buket senın ekledıgnde guzelmışşş
bızımde şöyle oldu kızlar ben takı ıstemedım 5 bilezık aldılar ama kalındı baya
bide az once ekledıgım kelepçeyi aldım

3 tane 15 gr bilezik bide sözde takmışlardı bitane 16 gr. bi de setim.teyzeleri filanda taktı aynı bilezikten.

yav baberkoyuda kaçrmışım...
kıslar ya çalışkan arkadaşlarınızı hiç düşünmüyorsunuz.hemn kaldırıyorsunuz....
küstüm...:a015::a015:

baberko çok enteresan bi duygu
şuan ne hissediyorum bilmiyorum :)
ama hiçbişe yetişmicek gibi geliyor :roflol:
neyse Allahtan balayını ayarladım
kız ne dicem orda tatili uzatmak istersek otellemi görüşmeliyiz yoksa sizlemi

otelde rehberiniz oluyo cnm o uzatıyo ordan biz müdahale edemiyoruz b arada hayırlı olsun cok güzel bi balayı geciririsiniz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…