başıyazmalım kelepçen hem ağır hem işçilik var heralde set aldırmadığına göre güle güle kullan cnm kelepçenle yüzüğünde takım güzel olur.
yazmalım çk güzelmiş.değişikmiş.ciciymiş.yüzüğüde güzel olur he bunun.güle güle kullan.ayrıca davetiyenide çok merak ediyorum.
başıyazmalı cok güzel cnm iyi güllende kullanman nasip etsin allah günlük için cok şık
başıyazmalı süpermişşşş güle güle kullan canımsarı istemen iyi olmuş yerimseniben
ben de istiyoruuumm :çok üzgünüm:ne kaaaaaaaaa güzelmişin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. baberko ya senden bişi istesem olur mu? benimkiler biraz cücük annem gelinliği dikerken takviye yapa yapa yine de dolduramadı. bane düğün için ezcük ödünç versene. çok kıskandım valla:mymeka: bu ne adaletsizliktir Allah'ım :çok üzgünüm: senağlama
lahanam hiiiç duymamıştım, wışşş ne satcaklarını şaştılar :):)
wauuuuuw baberko, çok cici olmuşsun elbisen sahiden çok yakışmış.
mutluluklar dilerim tekrar..
kızlar dün ne aldım bakıınnn çok pratik bişi 2 liraya aldım :roflol:
kızlar ben kelepçe ve yüzüğünü takım istedim..sadece kelepçeye 1.250 dedi yanlış hatırlamıyorsam. sekiz tanede bilezik takıcaklar..
len kızlara bak nerden buluyonuz yok eldıven yok bıber ıcı cıkaran bişey
hepsı cok cıcı
basıyazmalı kız 1250 hee vayy +8 bılzk ıyı kız asıretemı gıdıyonnn
bizim gibi zavallılar için sen gıcık bi insansın tabi , kuzenin doğru söylüyomuşsaol mandilincim :asigim:
benim kuzenimde o yönden çok dertli gidip gelip bana ne gıcık bi insansın sen ya der :)) kıskanıyodaa
valla ya.ay aklıma geldi bir de ağda eldiveni olsa.şöle ovalayınca hepsini döküverse.bak bu yok malesef.bunda ben mi çıkarsam...
baberkoyuda gördüm canım çok tatlısın .sağol tekrra eklediğin içün...
ben unutuyorum ya sonradan resimleri.acaba pcme arşiv mi yapsam.
mesela arsima ve mandilini hep karıştırıyom.
bak bu ultra süpper olurdu yaa kaydirigubbakcemile5
arsimayla beni mi karıştırıyosun canım :1hug: ben ankaradayım bak ordan şaapabilirsin belkim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?