Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıslar bakın patates soyma eldiveni.dün gazetede gördüm.musluğun altında yıkar gibi ovuyorsunuz patatesleri.ince zar halinde kabukları çıkıyor.hem kalın kalın patatesleri harap etmiyorsunuz,hemde zamndan kazanıyorsunuz.30- 40 civarıymış.
güzel bişiy valla...

başıyazmalım kelepçen hem ağır hem işçilik var heralde set aldırmadığına göre güle güle kullan cnm kelepçenle yüzüğünde takım güzel olur.

yazmalım çk güzelmiş.değişikmiş.ciciymiş.yüzüğüde güzel olur he bunun.güle güle kullan.ayrıca davetiyenide çok merak ediyorum.

bugün onaylancak davetiyem inş canım.hemen eklerim gelince..kaydirigubbakcemile2

başıyazmalı cok güzel cnm iyi güllende kullanman nasip etsin allah günlük için cok şık

başıyazmalı süpermişşşş güle güle kullan canım sarı istemen iyi olmuş yerimseniben

teşekkür ederim kızlar kaydirigubbakcemile5

ahanda oldu :)) nişanlım ile aramızda kayınvaldem aramıza gecti bende öyle poz verdim :))

Son düzenleme:
ben de istiyoruuumm :çok üzgünüm:
ben o konuda babama çekmişim, hiç yook, sivilce gibikaydirigubbakcemile3

saol mandilincim :asigim:
benim kuzenimde o yönden çok dertli gidip gelip bana ne gıcık bi insansın sen ya der :)) kıskanıyodaa

lahanam hiiiç duymamıştım, wışşş ne satcaklarını şaştılar :):)

valla ya.ay aklıma geldi bir de ağda eldiveni olsa.şöle ovalayınca hepsini döküverse.bak bu yok malesef.bunda ben mi çıkarsam...

wauuuuuw baberko, çok cici olmuşsun elbisen sahiden çok yakışmış.
mutluluklar dilerim tekrar..

baberkoyuda gördüm canım çok tatlısın .sağol tekrra eklediğin içün...
ben unutuyorum ya sonradan resimleri.acaba pcme arşiv mi yapsam.
mesela arsima ve mandilini hep karıştırıyom.

kızlar akşam yemekteyizde kız sütlaç yaparken bu kaselerden kullandı,ama bu resmini koyduğum başka şey için 21 cmmiş,onlar daha ufaktı gören varmı hiç,ben anneler gününde almıştım uzun fırın kabını hediye oraya sorucam bakalım:))

kızlar dün ne aldım bakıınnn çok pratik bişi 2 liraya aldım :roflol:

kızlar ben kelepçe ve yüzüğünü takım istedim..sadece kelepçeye 1.250 dedi yanlış hatırlamıyorsam. sekiz tanede bilezik takıcaklar..

len kızlara bak nerden buluyonuz yok eldıven yok bıber ıcı cıkaran bişey
hepsı cok cıcı
basıyazmalı kız 1250 hee vayy +8 bılzk ıyı kız asıretemı gıdıyonnn

Son düzenleyen: Moderatör:
saol mandilincim :asigim:
benim kuzenimde o yönden çok dertli gidip gelip bana ne gıcık bi insansın sen ya der :)) kıskanıyodaa
bizim gibi zavallılar için sen gıcık bi insansın tabi , kuzenin doğru söylüyomuş

latife canım, muck :1hug: çok tatlı görünüyorsun, Allah mutlu etsin inş.:Saruboceq:

ya bende karıstırıyom bazen arsımayı goremedım ben
mandilinıde göremedım
bende betayla glccnn ı karıstırıyom nıyeysee

bak bu ultra süpper olurdu yaa kaydirigubbakcemile5
arsimayla beni mi karıştırıyosun canım :1hug: ben ankaradayım bak ordan şaapabilirsin belkim .

bak bu ultra süpper olurdu yaa kaydirigubbakcemile5
arsimayla beni mi karıştırıyosun canım :1hug: ben ankaradayım bak ordan şaapabilirsin belkim .

ne biliyim burdaki avatrlar falan aslında hiç alaka yok ama nedense hep ilk siz gözüme çarpıyorsunuz
birisi mesela iş yerinde pc başında koymuştu resim o ikinizdn birimiydi...
belkide gördüm resimlerinizi ben unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…