esmy o güzel bileklik senin miydi?delikafadulden
cnm benim kociş dün çalışmıodu o yüden giremedimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
:roflol:
olur bi eve iki gelin iki damat :)
ben daha böle şeleri almadım
ilk temizlik için alırım evim olurda temizliğe gidersem o zaman
diğer şeleri ev yerleşir müstakbelle alışverişe çıkar alırız hepsini birden
benimki benim içn ne diyi acep
hayatım ilk defa benden önce yazdın bugün
sebebide ben müstakbeli yolculuyordum :çok üzgünüm:
günaydın düğündaşım hoşgeldin hihoyyyt
neden olmasın temizliği yemekleri sen yaparsın ben de yapılacakların listesini çıkarırım :roflol:
ha benim bi de temizlik yaparken aldıklarım da var onları unutmuşum
valla 21 Mayıs'ın benim için anlamı büyüktü. Ama artık 20 Mayıs'ın da benim hayatımda anlam ve önemi değişti. Mutluyum, huzurluyum ve gururluyum. Evet bugün 2009'un 20 Mayıs'ı ilk kez senden önce yazdım ve takvimimdeki 25'i ilk kez kendimde gördüm. Bu ne büyük mutluluk bu ne büyük saadet bu ne büyük fevkaladenin fevki bi durumdur Allah'ım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
saol cnm.Evet o gösterdiğim krem dışında başka bir yerden başka bir gelinlik aldım.Çok hızlı gelişti herşey.:) Aysiradakiler çok gıcık ya teyzemlerle gittik kadın almıyacaksan denetmem falan dedi gıcık olduk çıktık ordan.
Evet cnm üstümden yük kalktı davetye halloldu gelinlik halloldu ev ve eşya yok:)
dert etme bak benim 25 gün kaldı bende de yok :roflol:
yes cnm benımdı tesekkurler
gamze seni seniiii
hayatım senin mobılyalr bugunmı eklenceki kızzz
:roflol::roflol::roflol:kız bülent ersoy mu kaçtı içine, bu nasıl konuşma :roflol: sırnaşık şey
hoşgördüm canım
çok zekisin haa :roflol: listeyi çıkarmak seni çok yorar kıyamam sana ben :) ben yaparım onuda
:lepi:
nerden alıosun canım gelinliğini bide ne kadara hallettin?:)
allah tamamına erdirsin baberko çok hoş olmuşsunuz
ayy canım benimmmmmm çok iyisen ama bu ağır yük de eklenince yorulmayasın sırnaşık şey
baberkoooooooooooooooooooooo :1shok:
ne kaaaaaaaaa güzelmişin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. baberko ya senden bişi istesem olur mu? benimkiler biraz cücük annem gelinliği dikerken takviye yapa yapa yine de dolduramadı. bane düğün için ezcük ödünç versene. çok kıskandım valla:mymeka: bu ne adaletsizliktir Allah'ım :çok üzgünüm: senağlama
salonda oldu esmycim bende setimi ekliyimmi eklememiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?