Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın düğündaşım hoşgeldin hihoyyyt

neden olmasın temizliği yemekleri sen yaparsın ben de yapılacakların listesini çıkarırım :roflol:

ha benim bi de temizlik yaparken aldıklarım da var onları unutmuşum

valla 21 Mayıs'ın benim için anlamı büyüktü. Ama artık 20 Mayıs'ın da benim hayatımda anlam ve önemi değişti. Mutluyum, huzurluyum ve gururluyum. Evet bugün 2009'un 20 Mayıs'ı ilk kez senden önce yazdım ve takvimimdeki 25'i ilk kez kendimde gördüm. Bu ne büyük mutluluk bu ne büyük saadet bu ne büyük fevkaladenin fevki bi durumdur Allah'ım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgördüm canım
çok zekisin haa :roflol: listeyi çıkarmak seni çok yorar kıyamam sana ben :) ben yaparım onuda

:lepi:

eeeeeeeee resim koycen mi canım? tersten gidiyosunuz galiba kaydirigubbakcemile3

dert etme bak benim 25 gün kaldı bende de yok :roflol:

:roflol: :roflol:

yes cnm benımdı tesekkurler
gamze seni seniiii

hayatım senin mobılyalr bugunmı eklenceki kızzz

bugün gelcek babab 12 de gelcek işten alcak beni eve gitcez ve beklemeye başlıcaz. foto mak. aldım yanıma cekicem merak etmeyin. hem boyalı felan artık evim :asigim:

hoşgördüm canım
çok zekisin haa :roflol: listeyi çıkarmak seni çok yorar kıyamam sana ben :) ben yaparım onuda

:lepi:

ayy canım benimmmmmm çok iyisen ama bu ağır yük de eklenince yorulmayasın sırnaşık şey

baberkoooooooooooooooooooooo :1shok:

ne kaaaaaaaaa güzelmişin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. baberko ya senden bişi istesem olur mu? benimkiler biraz cücük annem gelinliği dikerken takviye yapa yapa yine de dolduramadı. bane düğün için ezcük ödünç versene. çok kıskandım valla:mymeka: bu ne adaletsizliktir Allah'ım :çok üzgünüm: senağlama

Allahh iyi günler gör emi bende ne diyo diyorum :)) ananem gelişim cağında tas kapamıştı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 veririm tabi lafımı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…