Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol: uğur böcüküm o armutlu benim :teytey:

sen mısn ee ozmn bu rsım deıl bana o resmı koydelikafadulden
kaçkı nan merak ettım bıde arsımanınkı buyuktu sanırsam
benımkı 87

üst tarafta pek birşey yok zaten resimlerde de görünüyor ya şekerim, ben baberkodan alıcam :))
[/COLOR][/B]

verıyo mu
banada versın ozmn -tatlicadiarzu-

yaptığım tüm alıntılar gitmiş yaa
daha dorusu alıntılara verdiğim cvplar uçmuş
bende toptan olaraktan herbirinize çok ama çok tşk ediyorum kısçeler
bu arada bazı ark lar sormuş neresi diye Kastamonu - abana şekerler orası

Son düzenleme:
yok kız uğur böcüküm o kadar büyük değil benimde ama vucuduma göre biraz büyük bide nişanlığımdan büyük durdu kaydirigubbakcemile3

gasoline kandıraman bizi 20 yaşındaki foton olmasın o senin hehe kaydirigubbakcemile3
hihihihihi ay şiştim kabardım uçuyorum, bugün kimse indiremez beni aşağı :roflol::roflol:

sen mısn ee ozmn bu rsım deıl bana o resmı koydelikafadulden
kaçkı nan merak ettım bıde arsımanınkı buyuktu sanırsam
benımkı 87

verıyo mu
banada versın ozmn -tatlicadiarzu-

versin tabi , ama hepimize yetmez deyi Arsimam da veririm dedi sağolsun, imece usulü yapcaz artık bişeyler p

Gaso çok şaşırdım inan yaşın 20-21 anca gösterion :1shok:maşallah diyim sende gıçını kaşı sırrın ne sprite mı???:roflol::roflol:

Gaso çok şaşırdım inan yaşın 20-21 anca gösterion :1shok:maşallah diyim sende gıçını kaşı sırrın ne sprite mı???:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: heee günde 3 kutu- sabah öğlen akşam :)))
sağol fıstıkcım muck a.s.

yok kız uğur böcüküm o kadar büyük değil benimde ama vucuduma göre biraz büyük bide nişanlığımdan büyük durdu kaydirigubbakcemile3

he anladım
bende öle bısey bulam ozmn şöle sokam damatın gözune gözunekaydirigubbakcemile3
koy bıde ben bakem

ohh ıyımış senınkıde kaydirigubbakcemile5
hihihihihi ay şiştim kabardım uçuyorum, bugün kimse indiremez beni aşağı :roflol::roflol:

versin tabi , ama hepimize yetmez deyi Arsimam da veririm dedi sağolsun, imece usulü yapcaz artık bişeyler p

herkese vere vere kalmadı kalmadı kaydirigubbakcemile3

baberko yu ve black ı göremedim
gasoline çok şekersin kuzum :))
iyi akşamlar hepinise bende çıkıyorum

gördum:jeyyar:
aksama burda ol bende koycam bugunkı halımı::jeyyar: cok tatlusn nan ben bunu gorduydum haa

ya sıze bısey dıycem amme utanıyom

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kocamannnnnn öpüyorummmmmŞeniz

bırı abanamı yoksa demıstı abanalımısın cok guzel bıyerr ben turkelılııym cnm hemso sayılırız

QUOTE=baberko;6945777]böcüüükkk gördünmmüü canikom[/QUOTE]

bende gördüm :1ninca:daha öncede görmüştüm ama şimdi daha alıcı gözle baktım şeylerine kaydirigubbakcemile3 hay maşallah nasıl büyüttünüz yaw biz nie büyütemedik :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…