Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben karpus tarlasında buyuttum

nan bakın bısey dıom
dun fmk dişim ağrıyo demıstı ya bende benım hıc ağrımaz dedıydm galıba kendı kendıme nazar ettım
totomu kasımadydım
ağrıyo ya sbhtan berıdır

herkese vere vere kalmadı kalmadı kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

baberko yu ve black ı göremedim
gasoline çok şekersin kuzum :))
iyi akşamlar hepinise bende çıkıyorum
sağol şeker:1hug:

gördum:jeyyar:
aksama burda ol bende koycam bugunkı halımı::jeyyar: cok tatlusn nan ben bunu gorduydum haa

ya sıze bısey dıycem amme utanıyom
merak ettim kız :) süle

saol canum benim 85 :)) aksam girememki yaprak dökümü var sonrada ağda yapcam ne diycen utanma söyle boşver :)

ağda derken aklıma geldı
anltım
ben hıc ağda etmedım hep epılasyon kendı kendıme bıgun ark cok ısrar ettı tmm dedım sonra ısıtık soğuttuk derken geldık bacağıma sürülcek tırstım dökturdum çöpekaydirigubbakcemile3sonra gene arkadası gordum dedım yp dayancan söz
ıkı kız ark cağırdım brı elımı tuttu bırı yapıştrdı sonra aklım orda neyse benı konusturuyolar derkn :1shok: cektıler o an acımadı ama sonra acıdı :çok üzgünüm:
bıdahada asla dedım
bıde gecen gun yaparken hesapladım bı bacağımı 5 dk dığerınıde 6 dk yaptım bıdahakıne daha kısa yapcam cok oyalandım :1closedeyes:

ergenlik çağında ananem tas kapamıştı :):)

o dediğin ne bilmiyorum ama ben şimdi yapsam bi işe yaramaz dimi -tatlicadiarzu-
böcüğüm, bu muydu utandığın şey kız.
ayrıca geçmiş olsun, bi de benim de kendime nazarım çok değer, benim şuram hiç ağrımaz derim, bi haftaya kalmaz ağrır artık nazar mı dersin, Allah ın sopası mı dersin bilmem ama hep benim başıma gelir :))

aslında alışsan cok rahat bacak hele hiç acımıyo bende epilasyon aletiyle yapamam hiç değdirmedim acıtır diye

yok anacım artık geçmiş bitmiş :)):jeyyar:

yok anacım artık geçmiş bitmiş :)):jeyyar:

bu tas işi değil baberko tencere kapatmış sanırım :roflol::roflol::roflol:hay anne yoksa ben uyurken fincan mı kapadınız ???kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:benimki gazoz kapağı kapatmış sanırım

böcüük, alışırsın canım ya

6 buçuğa geliyo saat, ben kaçtım, ayrıca hepiciğinizi öptüm
:teytey:

gule gule
aksam 9da burda olanlar benım resmımı gorebılır

ben tas neyım koymadım 87 koysam kaç olurdu acepkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…