bu da benim setim
ikinizinkide çok güzel kızlar :lepi:şu modelde çok spor ama atınca bidaha toparlanmıomuş örgü gibi ya
güle güle kullan adıta pratikmiş :roflol:kızlar dün ne aldım bakıınnn çok pratik bişi 2 liraya aldım :roflol:
çok cici :lepi:bilekliğim bu kızlar ben hepsini sarı istedim iki renk istemedim..
yok böcük değildi zayıftı çimlerin üzerinde oturuyodu sulfat mıydıki bilmem ki hatırlayamadım( betaydı sanki yaa
minik vardı yanlış hatırlamıyorsam çimlerin üzerinde şemsiyeli
efett bendim bi ikiniz hatırlamışsınız beni :çok üzgünüm:canım o minikti kaydirigubbakcemile2
ben karpus tarlasında buyuttum
nan bakın bısey dıom
dun fmk dişim ağrıyo demıstı ya bende benım hıc ağrımaz dedıydm galıba kendı kendıme nazar ettım
totomu kasımadydım
ağrıyo ya sbhtan berıdır
bir de, Pashminam, bu ikizle alakalı, bildiğin bir formül varsa bana da söyle demişsin ya, yok bitanem ya ya , olsa keşke, gerçi ben ne zaman söylesem , ayıpsın aşkım ben halledicem diyo deli :roflol::roflol::roflol: valla şimdiye kadar 40 kere söylemişimdir heralde ikiz olsun bi kerede kurtulayım diye, inşallah kabul olur dualarım :))
:roflol::roflol::roflol:sprite kapağı mı ???:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aynana bayıldım, çok şıık, güle güle kullanın inş.:lepi:Evimizde bugün bi sürü iş hallettik hazır okullar bugün de tatilken. Daha önce yaptığım temizlik boşa gitti. Toz toprak içinde kaldı her yer. Tüm kornişler takıldı tavandan toz yağdı resmen. Her iki banyonun havluluk, duş içine köşe raf, tuvaletlik vs. monte edildi. Ebeveyn banyosunun aynası takıldı çok cicoş oldu :asigim: Ve en önemlisi portmantomuz monte edildi. Aşkımla tam içimize sindiği gibi oldu :dance:
sarjı buldukalkisalkisalkisBöcükk yaprak dökümü başlıo şimdi ekesene
ay aynana bayıldım, çok şıık, güle güle kullanın inş.:lepi:
cok cıcoş Şeniz hazrlıklarda süper gule gule oturun yuvanızda :asigim:
sulfatla beta bugün nerede
Evimizde bugün bi sürü iş hallettik hazır okullar bugün de tatilken. Daha önce yaptığım temizlik boşa gitti. Toz toprak içinde kaldı her yer. Tüm kornişler takıldı tavandan toz yağdı resmen. Her iki banyonun havluluk, duş içine köşe raf, tuvaletlik vs. monte edildi. Ebeveyn banyosunun aynası takıldı çok cicoş oldu :asigim: Ve en önemlisi portmantomuz monte edildi. Aşkımla tam içimize sindiği gibi oldu :dance:
Ben geldimmm hihoyyyt
Hemşom aynan ne güzel olmuşş yerimseniben Portmantonun resmi nerde :mymeka:
Bende eve temizlicem ama iş çok çıkar diye temizlemedim kaynım boya badana yapıyor.yatak odasının tavanı kabarmış banyoda öyle oralara boya yapıyor.Saolsun fatihcimde banyoyu tuvaleti temizlemişş bana pek bişe kalmadı kaydirigubbakcemile3
Kayınvalideye gelince artık sallamıyorum :dilcikar: Takamıcam kendisini kaydirigubbakcemile3
ayy ne heyecanlı günlerdirrr hihoyyyt
çok tatlı cidden çok cici :lepi:
Maşallahhhh kaydirigubbakcemile3kızlar ben kelepçe ve yüzüğünü takım istedim..sadece kelepçeye 1.250 dedi yanlış hatırlamıyorsam. sekiz tanede bilezik takıcaklar..
ismim glsn ondan karıştırıyorsun esmacım kaydirigubbakcemile3ya bende karıstırıyom bazen arsımayı goremedım ben
mandilinıde göremedım
bende betayla glccnn ı karıstırıyom nıyeysee
İvetttt benn alkisalkisalkisçimlerin üzerinde resmi olan betamıydı
Walla ne hafıza var badi rengimide hatırlıyosun ama ben olduğumdan emin değilsin kaydirigubbakcemile3bende arsima karalahana pashmina bktt ugurböceği eccu tubiş esmy sinay dimples burcuyu hatırlıyorum ama çimlerin üzerinde resmi olan kimdi yaa bizden biri ama kimdi -tatlicadiarzu- kırmızı badi vardı galiba
Beta bugün kemeraltında işlerini hallediyorduu..Ve çokk yorulduu -tatlicadiarzu-sulfatla beta bugün nerede
:1ninca:bendeeeeee kaydirigubbakcemile2
bugun kaçak çook ewit.
sulfat, beta, böcük yok
pashmina erkenden gitti..
gamzede sık uğramıyor artık..
burcişin kocişi gitmedi daha gelmez. .
kaydirigubbakcemile3 Lahanamm şaşırdım haa o nasıl bi inceleme öylee :1shok:gasoline ayaktaki resimde vucudunun belden aşağı kısmını yaniki popo kısmını çok beğendim...kot çok yakışmış...
Evet fthcimm koruma meleğimm :asigim:Allahım yaaa yaptığım onca alıntıya ne oldu da sadece gasonline cevap yazmışım kaydirigubbakcemile3 Hemşom yaaa kayınvaliden kaldı aklımda. Niye öyle davrandı ki kadın? Ama Fatih halletmiş zaten kaydirigubbakcemile3
Offf nerdee kaydirigubbakcemile3Ayyy arkadaşım sormuş bizi. Betayla buluştuk kahve içtik demek isterdim ama toz toprak içinde bi gün geçirdim :roflol:
:Saruboceq:Ayyyy böcüğüm benim teşekkür ederim. Allah da sana hayırlı bi insanla huzurlu, mutlu, sıcacık bi yuva nasip etsin Şeniz
Ben geldimmm hihoyyyt
Hemşom aynan ne güzel olmuşş yerimseniben Portmantonun resmi nerde :mymeka:
Bende eve temizlicem ama iş çok çıkar diye temizlemedim kaynım boya badana yapıyor.yatak odasının tavanı kabarmış banyoda öyle oralara boya yapıyor.Saolsun fatihcimde banyoyu tuvaleti temizlemişş bana pek bişe kalmadı kaydirigubbakcemile3
Kayınvalideye gelince artık sallamıyorum :dilcikar: Takamıcam kendisini kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?