Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcügüm yakiyosun yine :jeyyar:
cok uyumlu olmus üstündekilerin canimm bayildim

bu arada selamlar hihoyyyt

Evet canım çok az alınacaklar kaldı onlarıda yavaş yavaş alırız..Bacaklarım öyle ağrıdıki babam illa giyde görelim dedi sonra bindallımı giydirdilerr yoruldum -tatlicadiarzu- Canım babacım gözleri doldu senağlama Resimleri çekmedim hala :uhm: Yarın eklicem hemşomm :1no2:

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Kardeşim istiyor laptopu :çok üzgünüm: Aşkımın laptopu gelse de servisten onu alsam. Bunu paylaşamıyoruz kaydirigubbakcemile3 Yarın görüşürüz kızlar. Öpüldünüz Şeniz

Hemşom vazgeçtim zaten ekleme sakın şimdi çıkmam lazım kaydirigubbakcemile3

saol hevıncım balım
nerdesın nan sen neyse ıfadenı almaya gelıyom

anam sorma
Allahin unuttugu su yasadigim köyede domuzgribi geldi :mymeka:
bizim bi hasta meksikaya gitmis bu olaylar olmadan simddie gelmis virüsüde getirmis, tahlilleri yap dedi bana patron gittim 55yasindaki is arkadasima dedim sen yapsana bak ben daha gencecigim hem dügünümü bekliyorum kocisime kavuscam daha kadin gül gül öldü :roflol:
neyseki bisey cikmadi sükür kadinda iyi hastada iyi hersey normale döndü yine köy sakinligine devam :roflol:

slm kızlar nasılsınız ?
böcük maaşallah kıs allah sahibine bağışlasın seni emi
aynaya bittim ben sulfatcım.çok güzel. hayırlı olsun.

GLSNNNN kıs fotolar nerde fotolar hııı bekliyorum bak

kaydirigubbakcemile3 aşkımm o benimm

gasoline kıçını kaşı kız bol bol kaydirigubbakcemile3 Lahana maşallahh bak nereleri incelemişş kaydirigubbakcemile3

beta kışkırtma nan gasolineyi.hiç bişiycik olmaz nazar etmedim ben güzel gördüm söledim.
koccamn koymuş arkidişim sölemeden edemedim

basıyazmalı kız 1250 hee vayy +8 bılzk ıyı kız asıretemı gıdıyonnn

he canım çankırıda böyük bir aşiretdelikafaduldennormal bir aile bütçesi canım..
bilezikler ikili burmalardan.kayınvalidem önceden hazırlamış..ben de kibarlık olsun diye aldımsırnaşık şey

hayırlı olsun güzelim güle güle kullan

basıyazmalıkız bılelık cok guzel benımde 3 tanecık var gule gule tak

güle güle kullan canım.benimde buna benzer bir bileziğim var.çok kullanışlı oluyor gerçekten

teşekkürler kzılar..kaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar
sımdık dersınız bu saate ne işin var daha evdeyım bırazdan cıkcam
hepınıze cok tsk ederım
m sevdam amın cnm

günaydın kızlarr..
böcük maşallah çok şıksınnn..
sulfat ben göremedim portmantonuuu
en çok merak edenlerden biriydimmm tekrardan ekler misin benim için canım?

Günaydın güneeeş, günaydın yeşil ovalaaaarr..
susam sokağında böyle bişey mi vardı yaa?
çok işim var çoook, arada mola verir okurum artık yazdıklarınızı görürüm eklediklerinizi
işime döneyim ben

edit : bu arada merakımdan çatlardım bakmasam, günaydın güneş günaydın yeşil ovalar, günaydın mis kokulu tarlalar, diye başlayıp; dağlardan ovalardan size süt getirdik diye devam eden şarkı çoook eski bir Süt reklamının jingle ıymış susam sokağını uydurmuşum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…