Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tamam canımm yerimseniben
:Saruboceq:
kız ben kacrdım ne ettıkı sana o kaynana

Çarşıya çıktığımızda patavatsızlık etti Çok üzgünüm çoook

Evet portmantom. Renkler abanoz, krem (kapılarımla çok uyumlu oldu).Bu oturma odası ve küçük odamız arasında kalan boşluk için küçük ayakkabılık:)))

Son düzenleme:
sulfaaat, dibim düştüüüü :lepi:
çok güzel yaa, hele kulplara bayıldım, çok orjinaller..

sulfaaat, dibim düştüüüü :lepi:
çok güzel yaa, hele kulplara bayıldım, çok orjinaller..

Canım benim teşekkür ederim. Kulplar özel olarak kapakların içine yerleştiriliyor. dikkat ettiysen altında oymalı şekilde. Normal kulplara göre pahalı biraz ama bunun için ekstra para vermedim bu da sizden olsun dedim adama kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Lahanamm şaşırdım haa o nasıl bi inceleme öylee :1shok:

Evet fthcimm koruma meleğimm :asigim:
valla lahanada göz varmış, bendeki güzelliğin farkına varmış ppppppp (şaka)

koruma meleğin yesin seni kaydirigubbakcemile3

valla lahanada göz varmış, bendeki güzelliğin farkına varmış ppppppp (şaka)

koruma meleğin yesin seni kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aşkımm o benimm

gasoline kıçını kaşı kız bol bol kaydirigubbakcemile3 Lahana maşallahh bak nereleri incelemişş kaydirigubbakcemile3

Hemşommm :1shok: Çok güzel olmuşş rengi,modeli gasoline dediği gibi kulpları falan çok güzell yerimseniben :lepi:

Sen de gördüğüne göre silebilirim. Teşekkür ederim canım benim Şeniz, bizim de çok içimize sindi. Bir de içine de bi sürü askı taktı, ohhh çantalarıma da yer oldu. hihoyyyt Şimdi kiler kapımızı yapmakla meşgul, anlatmıştım belki sana kapı içeri açılıyordu alanı daraltıyordu. Onu halledip kitaplığa başlıcak, 10 gün sonra. Allahım yaaa bizim çok kitabımız varmış. Benim zaten var da benimkinin daha da çok. Yaklaşık 300 kitap belki daha fazla ve benim 150-160 tane kadar dvd-vcd film arşivim kafamçokkarıştı Şart yani kitaplık. Evimizde servet olcak da haberimiz yok kaydirigubbakcemile3

nan kosarak komsuya gttım ha
şiriineee Şeniz Ayakkabılarınla çantan çok cici olmuşunn hee yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Gelen hemen kitaplığı alsın kaçsınn yeterli diyosun kaydirigubbakcemile3 walla çok beğendimm adam işinin ehliymiş yerimseniben
yaa benim mutfak dolaplarım olmasaydı kesin bu tonlarda yaptırırdım :dilcikar: ama benim dolaplar mavi mavi kaydirigubbakcemile3 Bunada şükür dimi :Saruboceq:

Bende bugün abiyemi aldım bide kadınla tartıştık.Üçkağıtcı kıyafetimin kol kısmını yapıcaktı almış parçaları koymuş poşete ee siz dikersinizz bide saç çiceği vericekti uyduruktan kayduruktan iğrenç bi güll :1shok: Az kalsın o sinirle kıyafeti geri verip çıkıcaktık zar zor iş yaptırdık..

Kına için ayakkabı beğendimm çok beğendimm hemdee :asigim:
Platform topuk lame rengi ve önü sırf taş onları alıcam kapora verdik nişanlımla gidip alıcaz bakalım

Bide kınada takıcağım bujiteri set aldım.birde bileklik.

bi davetiyem,nikah şekerlerim,damatlık ve nişanlımın kınada giyeceği kıyafetler kaldı.Ve gelin tacım kaldıı
hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 aşkımm o benimm

gasoline kıçını kaşı kız bol bol kaydirigubbakcemile3 Lahana maşallahh bak nereleri incelemişş kaydirigubbakcemile3

kaşıdım kaşıdım bol bol kaydirigubbakcemile3

böcüük, o grilerle falan ne hoş olmuşsun sen bugün de

Ben mutfağımı kesinlikle kırmızı veya bordo tonlarda istiyordum. Çok şık oluyor mutfak. Allah kısmet ederse 5 yıl sonra ev kredimiz bitince mutfağı kırmızı yapcam alkisalkisalkis

Ohhh hemşom ne çok şey bitirmişsin yaa. Ayrıntılar kaldı, darısı başıma Şeniz Aaaaa manyak mı kıyafeti satan kadın sen terzimiymişsin de dikcekmişsin. Ne salak insanlar var yaaa. Neyse halletmişsin. Eeee hadi ekle yerimseniben

Son düzenleme:
cok tskler
off yaa makınanınn sarjını bulamadık sızın ıcın gıttım yanı
neyse yarında bakan olur kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…