Tamam canımm yerimsenibenPortmantoyu eklicem ama silicem. Ben evimi ve eşyalarımı herşey tam yerleşmeden eklemek istemiyorum. Mobilyalarımı da ayır ayrı eklemicem. Hepsi bitince öyle görceksiniz. Portmantoyu birazdan ekliyorum yerimseniben
Teşekkür ederim miniğim Şeniz
:Saruboceq:
kız ben kacrdım ne ettıkı sana o kaynana
sulfaaat, dibim düştüüüü :lepi:
çok güzel yaa, hele kulplara bayıldım, çok orjinaller..
valla lahanada göz varmış, bendeki güzelliğin farkına varmışkaydirigubbakcemile3 Lahanamm şaşırdım haa o nasıl bi inceleme öylee :1shok:
Evet fthcimm koruma meleğimm :asigim:
Hemşom bakınca ses et sileyim
valla lahanada göz varmış, bendeki güzelliğin farkına varmışppppppp (şaka)
koruma meleğin yesin seni kaydirigubbakcemile3
Hemşommm :1shok: Çok güzel olmuşş rengi,modeli gasoline dediği gibi kulpları falan çok güzell yerimseniben :lepi:
cok hoş sulfatt
şiriineee Şeniz Ayakkabılarınla çantan çok cici olmuşunn hee yerimsenibennan kosarak komsuya gttım ha
Sen de gördüğüne göre silebilirim. Teşekkür ederim canım benim Şeniz, bizim de çok içimize sindi. Bir de içine de bi sürü askı taktı, ohhh çantalarıma da yer oldu. hihoyyyt Şimdi kiler kapımızı yapmakla meşgul, anlatmıştım belki sana kapı içeri açılıyordu alanı daraltıyordu. Onu halledip kitaplığa başlıcak, 10 gün sonra. Allahım yaaa bizim çok kitabımız varmış. Benim zaten var da benimkinin daha da çok. Yaklaşık 300 kitap belki daha fazla ve benim 150-160 tane kadar dvd-vcd film arşivim kafamçokkarıştı Şart yani kitaplık. Evimizde servet olcak da haberimiz yok kaydirigubbakcemile3
sülfat çok güzel
kaydirigubbakcemile3 aşkımm o benimm
gasoline kıçını kaşı kız bol bol kaydirigubbakcemile3 Lahana maşallahh bak nereleri incelemişş kaydirigubbakcemile3
Bende bugün abiyemi aldım bide kadınla tartıştık.Üçkağıtcı kıyafetimin kol kısmını yapıcaktı almış parçaları koymuş poşete ee siz dikersinizz bide saç çiceği vericekti uyduruktan kayduruktan iğrenç bi güll :1shok: Az kalsın o sinirle kıyafeti geri verip çıkıcaktık zar zor iş yaptırdık..
Kına için ayakkabı beğendimm çok beğendimm hemdee :asigim:
Platform topuk lame rengi ve önü sırf taş onları alıcam kapora verdik nişanlımla gidip alıcaz bakalım
Bide kınada takıcağım bujiteri set aldım.birde bileklik.
bi davetiyem,nikah şekerlerim,damatlık ve nişanlımın kınada giyeceği kıyafetler kaldı.Ve gelin tacım kaldıı
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?