Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım çok güzel sokak kapında dikkatimden kaçmadı o da cok güzel uyum sağlamış güle güle oturun

Evet canım ben rengin dış kapıya bu kadar uyum sağlayacağını düşünmemiştim. Krem tonlarını iç kapıya göre seçtik zaten. Teşekkür ederim Şeniz

sulfatcım fortmanton çok güzel iyi günlerde kullan inşallah

Ayyy gamzem de görmüş, teşekkür ederim canım Şeniz

meraba kızlar hatırlarsanız sarev nevresim ve saten nevresim almıştım hemde baya uyguna almştım dün o nevresimleri aldığım dükkana uğradım bi baktım sarev'in nevresimlerini top halınde metre hesabı satıyolar istersen ordada diktirebiliyosun
sordum çift kişilik sarev in nevresimi ve dikimi tam 44 tl tutuyo bilginize

kıslar bırsey sormak ıstıyorum bır sarkı wardı benım hatırladıgım kadar sozlerı şoyledı

aşkların en güzellini,yaşadık biz yıllarca bunu barış mançomu soyluyodu ?????

Son aldığım mutfak zımbırtıları: Şişe kapağı açacağı, konserve açacağı, soyacak ve hamur kesme aparatı

Sarımsak ezici, dondurma kaşığı ve pizza kesme şeysi kaydirigubbakcemile3

Peçetelik

Son düzenleme:
pashmina, iyim canım mutlu mesut geçiyor günlerim. sen nasılsın.
metronun dergisi geldide bende oradan baktım.

sulfat, güle güle kullan. sürekli gerekli olmayan şeyler ama alınması gerekiyor.

uzun süredir hep sıkıntılı haber veriyordum size bugünde güzel haberleri vereyim istedim

dün koltukcuyu, beyaz eşyacıyı ve yatakla bazacıyı aradım
ayın 30 unda eşyaları getirsinler diye hihoyyyt

henüz su acılmadığı için tmizlik yapamıyorum ama umuyorumki önümüzdeki hafta başı müracat edilip su ve elektrik acılır ve ben cumartesiye kadar temizliği hallederim

naptılar peki merak ettim?

ölünceye dek biz olmaya + skida tolepeskaniti = 24 gün :)

kaydirigubbakcemile5

ya sulfat sigara içmeye inmiştim yine göremedim senağlama

o nasıl bişi yaw görsem hemen yapışırdım :sm_confused:

buna benzer bişi valla tam hatırlamıyorum şekline şemalini :çok üzgünüm:

Şeniz bakıyom hemen

ya benim peçeteliğim de yokkkkk, ne çok şey var al al anasını satimmmmm yaaa
güle güle kullan canım hepsini

:dance::dance::dance: Canım daire konusu ne oldu, tamam mı artık yerimseniben Eski daire mi yoksa bahsettiğine mi geçiyorsunuz. Haydi hayırlısı canım yaa, inan çok sevindim. Su ve elektrik çabuk halloluyor merak etme :teytey:

cnm skldı takvım degıstırdm bendeee
canım takvimin çok güzel olmuş yalnız ı harflerini i olarak yazarsan rahatlıkla okunuyor bende düğünümüze yazmıştım senin ki gibi harfler çıkmıştı g yazınca düzeldi yerimseniben

sulfatcım zımpırtı dediğin gereçlerden bende aldım kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım hatta pzrts günü sosyete pazarına gittim ordan dolma biber oyacağı aldım nişanlım yakında koca oyacağı da çıkarırlarsa şaşırmam diyor -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…