Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya sulfat sigara içmeye inmiştim yine göremedim senağlama

ya benim peçeteliğim de yokkkkk, ne çok şey var al al anasını satimmmmm yaaa
güle güle kullan canım hepsini

Kız otur bi yerinde yaaa nerde bu diyorum ben de :mymeka: Her dk ekleyip sildim albümüme ekleyim de ordan bak sonra silerim bi ara

Ben de peçeteliği koçtaşta görünce aklıma geldi, listemde öyle bişey yoktu :roflol: Zaten bu bi anda çıkan şeyler yüzünden liste azalmıyor ki :çok üzgünüm:

Çıksa keşke :roflol::roflol: Teşekkür ederim canım Şeniz

yetişcen yetişcen inş kuşum yaa

Su gelsin kalabalık olunur bir günde bile temizlenir.

Bak bir aya sonra allah kısmet ederse konuşcaz gene burdan dicen ki boşuna telaş yapmışım bu kadar ben...
Buraya da yuazıyom demezsen

sulfatcım sokak kapısı varmıydı sizmi yaptırdınız siz yaptırdıysanız ayıp olmazsa nekadar yaptırdınız.

sulfatttttttt yorumumu yazdım ama buraya da yazam. çokkkk güzel çokk kullanışlı görünüyo. Allah huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim

Teşekkür ederim hayatım, bi sürü ıvır zıvırımı toplıcak gibi. Eee biz senin mobilyaları ne zaman görcez. Çok merak ediyoruuummmm delikafadulden

Şeyyy kemm kümmm Koyucam bebişimm ama daha fotoları çekmedim ki

beta kışkırtma nan gasolineyi.hiç bişiycik olmaz nazar etmedim ben güzel gördüm söledim.
koccamn koymuş arkidişim sölemeden edemedim
Şeniz
DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3

Bende istiyorumm hihoyyyt Şeniz Bende alıcamm :dilcikar:
SULFAT BKT ALDIKLARINI Z GULE GULE KULLANIN
KIZLAR MEŞHUR OLDUM G ELINBASIMI YAPTIRDIGIM KUAFOR BENI SİTEYE KOYMUŞŞŞ
BUNIUDA BANA KKDAN BI KIZ GORUP HABER VERDI kaydirigubbakcemile3
Esmaa hanımm bi imzalı fotonuzdan yollayabilirmisinizz kaydirigubbakcemile3

Evet çok az eksiklerim kaldı sırnaşık şey
O taşlar takılırmı diye özellikle sordum elimle bizzat kontrol ettim.Taşların üzeri cilalanmış takılacak herhangi bi çıkıntısı yoktu.Elbisemde de tül yok ondan takılmaz umarım kaydirigubbakcemile3 Ama aklım o ayakkabıda alıcamm :asigim:

Deterjan kutun bana kaptan mağara adamını hatırlattı kaydirigubbakcemile3 Çok güzel ama pofuduk pofuduk yerimseniben Mumluklardan bendede var bende mutfağıma koymayı düşünüyorumm yerimseniben
Ayy arsi hepsi güzel bacım ellerine kollarına sağlık emeklerinde süper :lepi:
kendimi çeyizdeki en gereksiz eşyalar müdüresi ilan ediyorum :hooray:
olurmu kız sen akla gelmeyecek gerekli ince detayları yakalıyorsun alıyorsun Şeniz
Toprağımm hayırlı olsun öncelikle Şeniz
Napıyosun askerinede kavuştun gözün aydın yerimseniben Nasıl gidiyor hazırlıklar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…