ya sulfat sigara içmeye inmiştim yine göremedim senağlama
ya benim peçeteliğim de yokkkkk, ne çok şey var al al anasını satimmmmm yaaa
güle güle kullan canım hepsini
sulfatcım zımpırtı dediğin gereçlerden bende aldım kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım hatta pzrts günü sosyete pazarına gittim ordan dolma biber oyacağı aldım nişanlım yakında koca oyacağı da çıkarırlarsa şaşırmam diyor -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol::roflol:
uzun süredir hep sıkıntılı haber veriyordum size bugünde güzel haberleri vereyim istedim
dün koltukcuyu, beyaz eşyacıyı ve yatakla bazacıyı aradım
ayın 30 unda eşyaları getirsinler diye hihoyyyt
henüz su acılmadığı için tmizlik yapamıyorum ama umuyorumki önümüzdeki hafta başı müracat edilip su ve elektrik acılır ve ben cumartesiye kadar temizliği hallederim
sulfatttttttttttt nerde hani albümmmmmmmmmm
ne olducızzzzzya ne sonunda esma
yani en sonunda gördüm demek istedim de hani imzam :)))
sulfatcım sokak kapısı varmıydı sizmi yaptırdınız siz yaptırdıysanız ayıp olmazsa nekadar yaptırdınız.
Hiç ayıp olmaz canım ama biz daireyi aldığımızda kapıları vardı kaydirigubbakcemile3
Şeyyy kemm kümmmslm kızlar nasılsınız ?
böcük maaşallah kıs allah sahibine bağışlasın seni emi
aynaya bittim ben sulfatcım.çok güzel. hayırlı olsun.
GLSNNNN kıs fotolar nerde fotolar hııı bekliyorum bak
Şeniz
beta kışkırtma nan gasolineyi.hiç bişiycik olmaz nazar etmedim ben güzel gördüm söledim.
koccamn koymuş arkidişim sölemeden edemedim
Bende istiyorumm hihoyyyt Şeniz Bende alıcamm :dilcikar:DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3
Esmaa hanımm bi imzalı fotonuzdan yollayabilirmisinizzSULFAT BKT ALDIKLARINI Z GULE GULE KULLANIN
KIZLAR MEŞHUR OLDUM G ELINBASIMI YAPTIRDIGIM KUAFOR BENI SİTEYE KOYMUŞŞŞ
BUNIUDA BANA KKDAN BI KIZ GORUP HABER VERDI kaydirigubbakcemile3
günaydın kızçeler kaydirigubbakcemile2
epey az iş kaldı hadi gözün aydın
kısçem sana bi tavsiye eğer elbisen uzun ise taşlı ayakkabı alacaksan elbisenin ucları hep taşlara takılıyor
rahat yürüyemiyorsun oynayamıyorsun haberin olsun
yıldızlı bıçaklarım
deterjan kutum
mum ve mutfak şeyinin daha aydınlık resmi
elma dilimleyicim
limon sıkacağım
kemer cüzdan takımı
terliklerimden bitanesi
şarjlı süpürgem
kına eşarbım ve eldivenim
kına tepsimde yakında biter oda çok orjinal bişe olacak
olurmu kız sen akla gelmeyecek gerekli ince detayları yakalıyorsun alıyorsun Şenizkendimi çeyizdeki en gereksiz eşyalar müdüresi ilan ediyorum :hooray:
Toprağımm hayırlı olsun öncelikle ŞenizKızlar bugun bizde kan verdik p.tesi sonuçları alıcaz bakalım aman iştende izin almak zor oluyor.nişanlımdan 3 tüp aldılar bende dedimki bende 3 tüp kan çıkmazki dedim senden okadar almıcazki dedi hemşire sevindim 1,5 tüp kan aldılar. geçmişi okuyamadan yazdım ama hoş görün herkesin aldıkları varsa iyi günlerde olsun
Dün benim bağlantı bi gitti sinir oldum Çok üzgünüm çoook giremedim bende kapattım pcyi :1no2:Bu da aynamın monte edilmiş hali
nerdeydin sen dün yoktun betamm kaçak seni...
Yine süper şeyler almışsın hemşomm :1hug: İyi günlerde kullan yerimsenibenSon aldığım mutfak zımbırtıları: Şişe kapağı açacağı, konserve açacağı, soyacak ve hamur kesme aparatı
Yuppii yuppiii hihoyyyt :teytey:uzun süredir hep sıkıntılı haber veriyordum size bugünde güzel haberleri vereyim istedim
dün koltukcuyu, beyaz eşyacıyı ve yatakla bazacıyı aradım
ayın 30 unda eşyaları getirsinler diye hihoyyyt
henüz su acılmadığı için tmizlik yapamıyorum ama umuyorumki önümüzdeki hafta başı müracat edilip su ve elektrik acılır ve ben cumartesiye kadar temizliği hallederim
Çok az kaldı valla biran önce bağlasınlar suyunu herşeyini o nişanlınada benden selam söyleeklava:
hoşgeldin betaaaaaaaaaa
Hoşbuldumm hayatımm Şeniz Sende hazırlıklar ne alemde ? gelinlik bittimi ?
Bide ecobelladan perde alan sendin dimi.Canım onun kaç metreleri var aklındamı birde nerelerde satılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?