Rica ederim. Ben pelesenk ve lake yaptırıyorum salon takımımı ve yatak odamı. Pahalı o yüzden biliyorum. Benim mobilyalar haziran 10 gibi gelecek resmini çekip eklerim.
kızlar dün koltuklarım geldi ya. babam daha koltuklar eve taşınırken kafadan moralimi bozdu. geldi direkt şöyle dedi. "kim seçti ya bu koltukları?"
noldu baba dedim, "ben hepsini kahverengi bekliyodum başka çıktılar" dedi.
bu koltuk niye virajlı olmadı ıhhh nolcak bu böyle falan demez mi? ben zaten hemen etkilenirim biri bişi dedi mi? başladım ağlamaya, istemiyorum bu koltuğu yenisini isteyelim ama 25 gün kaldı yetişmez ki demeye başladım. nişanlımı aradım. o da işten çıkıp gelemiyo. onun da bozdum moralini. koltukları dört döndürdük evde babamla yok olmuyo. bi kere soğudum ya.
nese babama sen git ben beklicem işten gelmesini bi de o gelsin bakalım ne dicek vaktimiz kalmadı şunu halledelim dedim. akşam işten geldi. kolona sıfır dayadı onu koydu bunu koydu oldu ya aşkım nesini beğenmedin dedi. koltuk biraz büyük üçlüsü. dedim aşkıma biz bu evden çıkarsak bu koltuğu hiçbiyere sığdıramayız yeni bi koltuk almamız lazım dedim. o da aşkım sen koltuk iste bi tane değil ben sana 5 tane koltuk alırım aşkımmmmm. biz bunları beğendik şimdi bu evde oturcaz. bizimle yaşamıcaklar güzel oldu dedi. sonra içim rahatladı
Ayy ne güzell onların heyecanı bir başka yerimsenibenbetam saolasın çok şükür hasret gideriyoruz full nikah işlemleri devam bu hafta sonuda eve bakıcaz bakalım sende nasıl hazırlıklar? keyifler?
betacım valla hatırladığım kadarıyla tülün açık halinini ölçüsü 7.10, büzgülü 3 tü sanırsam. boyu da 2,50 olması lazım. ben soylu alışveriş merkezlerinden aldım 20 tl. ama lepi daha ucuza almış da hala gelmedi o da, onu bekliyom perdeleri için. ama sen yine de bi sor yanıltmıyım seni.
merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugüngün alıcaz:Saruboceq:
merhaba kızlarrrrrrr...
DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3
3.sayfada
cnm acaba kociş kızarmıııımirmirmirmir
yıldızlı bıçaklarım
deterjan kutum
kutunun kapağı
bunlar renkli çamaşırlar için beyazlarınkide beyaz oda şuan hazırlanıyor alkisalkisalkis
banyo için bahsettiği mumlar
mutfak için 3 yıl önceki doğum günümde gelen süsler
Kizlar merhabaaaaaaaaaa giremedim 3-4 gündür geçmişe bi dönüş yapiyim bakim kimler neler neler almışşş
kızlar dün koltuklarım geldi ya. babam daha koltuklar eve taşınırken kafadan moralimi bozdu. geldi direkt şöyle dedi. "kim seçti ya bu koltukları?"
noldu baba dedim, "ben hepsini kahverengi bekliyodum başka çıktılar" dedi.
bu koltuk niye virajlı olmadı ıhhh nolcak bu böyle falan demez mi? ben zaten hemen etkilenirim biri bişi dedi mi? başladım ağlamaya, istemiyorum bu koltuğu yenisini isteyelim ama 25 gün kaldı yetişmez ki demeye başladım. nişanlımı aradım. o da işten çıkıp gelemiyo. onun da bozdum moralini. koltukları dört döndürdük evde babamla yok olmuyo. bi kere soğudum ya.
nese babama sen git ben beklicem işten gelmesini bi de o gelsin bakalım ne dicek vaktimiz kalmadı şunu halledelim dedim. akşam işten geldi. kolona sıfır dayadı onu koydu bunu koydu oldu ya aşkım nesini beğenmedin dedi. koltuk biraz büyük üçlüsü. dedim aşkıma biz bu evden çıkarsak bu koltuğu hiçbiyere sığdıramayız yeni bi koltuk almamız lazım dedim. o da aşkım sen koltuk iste bi tane değil ben sana 5 tane koltuk alırım aşkımmmmm. biz bunları beğendik şimdi bu evde oturcaz. bizimle yaşamıcaklar güzel oldu dedi. sonra içim rahatladı
cnm hadi hayırlı olsundarısı başıma :Saruboceq:
Hayırlısı olsunn glcncimm :1hug:
merhaba kızlarrrrrrr...
Ayy ne güzell onların heyecanı bir başka yerimseniben
Benim hemen hemen herşeyim bitti sayılır..
Evimde işte bi küçük odaya üç beş bişe alıcaz o kaldı.Avizelerim kaldı.Aksesuarlar falan kaldı.
Damatlık ve benim kına ayakkabım kaldı onun dışında davetiye ve nikah şekerlerinide ayarlarsak hepsi biticek inşallahh :Saruboceq:
Sen gelinliğ naptın bitti mi ?
Hımm :uhm: Bende çalışma odasına almak istiyorum.O çicek renklerinden yastıklar yaptırıyorum çokta pahalı bişe almak istemiyorum sonuçta ileride çocuk odası olacak.Bende ecobella katalogu vardı bulamıyorum.Ben bi araştırayım bakayım saol canımm :1hug:
hayatm aşkına bravoooo
merhaba kızlarrrrrrr...
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
02 Ekim - azra3434
tobi,gasoline heran herşey olabilir
p_nr bu yaz söz veya nişan olacak inşallahh..
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
yani en sonunda gördüm demek istedim de hani imzam :)))
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
02 Ekim - azra3434
tobi,gasoline heran herşey olabilir
p_nr bu yaz söz veya nişan olacak inşallahh..
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?