Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar dün koltuklarım geldi ya. babam daha koltuklar eve taşınırken kafadan moralimi bozdu. geldi direkt şöyle dedi. "kim seçti ya bu koltukları?"
noldu baba dedim, "ben hepsini kahverengi bekliyodum başka çıktılar" dedi.
bu koltuk niye virajlı olmadı ıhhh nolcak bu böyle falan demez mi? ben zaten hemen etkilenirim biri bişi dedi mi? başladım ağlamaya, istemiyorum bu koltuğu yenisini isteyelim ama 25 gün kaldı yetişmez ki demeye başladım. nişanlımı aradım. o da işten çıkıp gelemiyo. onun da bozdum moralini. koltukları dört döndürdük evde babamla yok olmuyo. bi kere soğudum ya.
nese babama sen git ben beklicem işten gelmesini bi de o gelsin bakalım ne dicek vaktimiz kalmadı şunu halledelim dedim. akşam işten geldi. kolona sıfır dayadı onu koydu bunu koydu oldu ya aşkım nesini beğenmedin dedi. koltuk biraz büyük üçlüsü. dedim aşkıma biz bu evden çıkarsak bu koltuğu hiçbiyere sığdıramayız yeni bi koltuk almamız lazım dedim. o da aşkım sen koltuk iste bi tane değil ben sana 5 tane koltuk alırım aşkımmmmm. biz bunları beğendik şimdi bu evde oturcaz. bizimle yaşamıcaklar güzel oldu dedi. sonra içim rahatladı

betam saolasın çok şükür hasret gideriyoruz full nikah işlemleri devam bu hafta sonuda eve bakıcaz bakalım sende nasıl hazırlıklar? keyifler?

betacım valla hatırladığım kadarıyla tülün açık halinini ölçüsü 7.10, büzgülü 3 tü sanırsam. boyu da 2,50 olması lazım. ben soylu alışveriş merkezlerinden aldım 20 tl. ama lepi daha ucuza almış da hala gelmedi o da, onu bekliyom perdeleri için. ama sen yine de bi sor yanıltmıyım seni.

:teselli: yaa bitiyorumm bu aşk böcüklerinee :asigim:
Bak ne güzel söylemiş nişanlınn :teselli: Çok biliyor büyükler herşeyii ama yardım etmeye gelincee çok pahalıı demesinide iyi bilirler :dilcikar:
Hiç takma canım sen nişanlın beğendikten sonra gerisi boşş..Sonuçta başka eve taşınırsın orda koltukların süper durur veya ilerde durumunuz süper olur daha güzellerini alırsın yerimseniben hiç takma böyle şeyleri kafanaa :1hug: İyi günlerde huzurlu sağlıklı mutlu bir yuvanız olur inşallahh Şeniz

merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugün gün alıcaz
:Saruboceq:

betam saolasın çok şükür hasret gideriyoruz full nikah işlemleri devam bu hafta sonuda eve bakıcaz bakalım sende nasıl hazırlıklar? keyifler?
Ayy ne güzell onların heyecanı bir başka yerimseniben
Benim hemen hemen herşeyim bitti sayılır..
Evimde işte bi küçük odaya üç beş bişe alıcaz o kaldı.Avizelerim kaldı.Aksesuarlar falan kaldı.
Damatlık ve benim kına ayakkabım kaldı onun dışında davetiye ve nikah şekerlerinide ayarlarsak hepsi biticek inşallahh :Saruboceq:

Sen gelinliğ naptın bitti mi ?

Hımm :uhm: Bende çalışma odasına almak istiyorum.O çicek renklerinden yastıklar yaptırıyorum çokta pahalı bişe almak istemiyorum sonuçta ileride çocuk odası olacak.Bende ecobella katalogu vardı bulamıyorum.Ben bi araştırayım bakayım saol canımm :1hug:

canım o kadar söyledikten sonra baktı ki ağlıyorum ya benim beğenip beğenmeme önemli değil siz beğenmişsiniz ben fikrimi söyledim dedi. ben de önemli değilse söyleme o zaman diye babama çemkirdim. ama yapmamam lazımdı adam herşeyimize koşturuyo (((
şu çile bitsin artık gerçekten çok sıkıldım. bi de demiyomu insanlar. nasıl gidiyo hazırlıklar.
yorucu koştur koştur düşün düşün bitmiyo diyorum
ayy bunlar tatlı yorgunlarlar tatlı telaşlar
o zaman sinir oluyorum çok tatlı diyeeeeeeee

DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3

missss gibii bizde vr çok memnunuz pıııssstt edince misfirler ne oluyor dior kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan cnm

3.sayfada
cnm acaba kociş kızarmıııımirmirmirmir

ben kaçırdımmmı neresiki bulamadım ben cnm birde belki eşin kızabilir bence danış ya tanıdık görürse bişey der o da haberim var der en azından belki şeker

hepsi süper cnm güle güle kullan güzelim

Kizlar merhabaaaaaaaaaa giremedim 3-4 gündür geçmişe bi dönüş yapiyim bakim kimler neler neler almışşş

azra hşg. sana bişey sorucam gecen kızlarla konuştuk senin bileceğin kanısına vardık banyolarda kare yada sanki böle kucağında taşıyıp bırakmış gibi duran lavabolara ne ad verilir ?

hepsi süper güle güle kullan güzelim

ayhh cnm üzülmeyin olayın sonuna bakk ahh ne romantik kutlarım nişanlını çok güzel destek olmuş sana cnm

Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5

30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
02 Ekim - azra3434

tobi,gasoline heran herşey olabilir
p_nr bu yaz söz veya nişan olacak inşallahh..

varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben

merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugün gün alıcaz
:Saruboceq:

hayırlı olsun canım

bişi diil canım

hayatm aşkına bravoooo

Şeniz

kızlar 7 kasım da ben benide ekleyin buarada en son ben sanırım kaydirigubbakcemile2

Kızlar ankara felaket şuan çok korkuyorum felaket gök gürültüsü ve şimşek çakıyor ve yağmur çok korkuyorum pc yi kapayım gelip beni bulmasın üstüme yıldırım falan düşer aşkıma kavuşamadan öteki tarafa gitmek istemem kaydirigubbakcemile3

yani en sonunda gördüm demek istedim de hani imzam :)))

ay ne guzel ya glcnn nerde göremedım bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…