Arsimaa a.s.
:bbo:benim ki seneye mart mı desem nisan mı desem mayıs mı desem CADIARZU belli değil ki pınarr
kızlarrr burcunun kızkardeşine aldığı elbisenin sitesini hatırlayan varmı
hadi bakalım kim hatırlıycak kaydirigubbakcemile3
Çünkü Duvar ünitesinin arkası olmayacak duvara taş döşenecek bunub gibi olacak.
Canım 3 Temmuzu silsen 2 gün düğünüm olmayacak sadece 4 Temmuz.
ay ben elbiseyi direk hatırladımda sitesi hiç aklımda kalmamışkızlarrr burcunun kızkardeşine aldığı elbisenin sitesini hatırlayan varmı hadi bakalım kim hatırlıycak kaydirigubbakcemile3
sen benim arkadaslık listemde yokmusunki teklif gönder cnmne var buket niye ben göremiorum bugünde yaa??????
buketcim bee 8 yıldır beraberiz zaten nişanlıktan sonra tek değişen sey aksam oldumu eve gitmek daha zor oluyo :)) yoksa ewt tat cıkarmam lazım gerci artık görüşemezde olduk kafamçokkarıştı cok çalışıyo aksam bulusucaz sorım bakim kiracılarına nezaman cık dicekler bende plan yapım :))
:bbo:benim ki seneye mart mı desem nisan mı desem mayıs mı desem CADIARZU belli değil ki pınarr
ee böcükle nasıl komşusun ben seni istanbulda sanıyordum
aşk olsun benide beyaz atlısını bekleyenler ve sürpriz yapabilirlik olasılığı sıfır olanlar listesine eklermisniz?
10.04.10 daha güzel :)) hem de ctesi denk geliyo aslında içimdeki tarih bu
Sabah kalktığın bakar bakar açılırsın işte kaydirigubbakcemile3 Ama çok güzel pamuk şeker gibiçok saol cnm
betam pembe hemde öle bi pembeki uykun varsa uykun açılır.bende görünce şok oldum
banyo tuvalet mavi yapmışlar cnm evet.
saol gülaycım.
Ekledimm lahanamm :1hug:aşk olsun benide beyaz atlısını bekleyenler ve sürpriz yapabilirlik olasılığı sıfır olanlar listesine eklermisniz?
Pardon fazla eklemişimiÇünkü Duvar ünitesinin arkası olmayacak duvara taş döşenecek bunub gibi olacak. Sen kaça yaptırıyorsun. Maltepede nişanlımın tanıdığı mobilyacı.
Canım 3 Temmuzu silsen 2 gün düğünüm olmayacak sadece 4 Temmuz.
Hayırlı olsun
yok esmacım belli değilde ilkbaharda olcak allahın izniyle
bu kk yine yavaşladı yaa sizde de yavaşmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?