Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oktarcım ben yaptırmıyorum..aldık biz..
salon için koltuk tak+tv ünitesi+zigon sehpa+orta sehpa+konsol+masa 6 sandalye+yatak odası=16000 TL ye aldık biz canım..
tv üniten böyle mi olcak çok şık duruyoooo

Hayırlı olsun .Böyle gibi taş görünümlü olacak alttaki çekmeceler beyaz lake ve kolon olan duvarda da 3 tane raf olacak.

ben tv ünitesini arkalı istemiyorum sırf altı olsun tv nin yanına raf taktırcam ya 2 ya 3 sıra senin gösterdiğinde çok şık oktar

arsima bak herşey yoluna giriyor ama işte insanoğlu hepimiz panik yapıyoruz..

sen sus kızım
döverim hee
dağıtırım burayı
bu cümleyi yaz altına senin yaptıklarını yaz olacak işmi
hulen düğününe var 1 ay 13 gün ev neredeyse bitmiş
benim var 24 gün daha bi çöp sokamadım eve
evdeki çöpleride atamadım sokağa kötükedihüso

dün can sıkıntısından fön çektirdim kızlar
kofer çocuk dediki saçların çok güzel
maşallah de düğüne 1 ay kalmış dökülmesin dedim 5 kez tahtaya vurdu
ilk defa bu kadar uzadılar

hayırlı olsun hayatım takma kafana boşver benim bile kafam karışıyor mobilya olayında senin yine baban demiş benim halam teyzem dayım laf sokuyo bende ev benim benim zevkim diom bakıp kalıolar :dilcikar:sende rahat ol kim ne derse desin ben seviyorum deyerimseniben
Tatlı telaşlarr:roflol::roflol::roflol:bıktım bu laftan bende tatlıysa buyrun tatlanın diyecem ya neyse
KK'lılar bir bir gidio benim nie düğündaşım yok yaa:çok üzgünüm: gülay 2 gün önce evlensen ölün müüü hıh:dilcikar:
kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis

daha doğrusu kombi takılacak ayın birinde biz alıcaz

ayyy buketimde ''EV''lenmiş sonunda yuppiii:teytey: hayırlı olsun canımmmayyy 20 gün sonra çeyizciler bir bir çeyizlerini sergilicek artık :1rolleyes:sizde bizim gibi sıfır ev mi tuttunuzz?? bizim kombi takılmış şimdi aspiratörü bekliyoz sonra anahtarları değiştircez ve temizlikçi gelecek Allahım bi hallolsaydı hayırlısıyla fisfisfis:Saruboceq:

dün can sıkıntısından fön çektirdim kızlar
kofer çocuk dediki saçların çok güzel
maşallah de düğüne 1 ay kalmış dökülmesin dedim 5 kez tahtaya vurdu
ilk defa bu kadar uzadılar

hey allahım, allah korusun de beya kötü şeyler getirmesniz yaa böyle aklınıza

sinaycım biz sırf pazar günü olsun die uğraştık vala benimkinin arkadasları gelebilsin die seni alalım 2 gün sonasına kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

tmm arsimacım sustum:)

aferin :)

ay o soranlara bende uyuz oluyorum
benimki askerken habire ne zaman gelio ne hazırlık yapısin die sorarlardı
bitirdi askerliği uzun bi süre düğüne ne kdar kaldı sorularunu yanıtlamakla meşguldük
şimdi her Allahın günü hazırlık soruyorlar
yemeğe çıkıyoruz hep hazırlık konuşuluyor artık bunaldım herkese tek tek anlatmak zor
uzun süredir yemeğe çıkmıyordum bugün çıktım
yine soruyorlar hazırlıklar ne durumda diye
bende bekliyoruz dedim mobilya geldimi o geldimi bu geldimi yok dedim
ne zaman gelecek dediler bilmem dedim :roflol:
bu sefer niye bilmiyorsun diye sorular değişti
öfffffffffff -tatlicadiarzu-

evet cnm ev sıfır ve çok temizlik istio cnm.

ah betam ahh bende 24 temmuzda evlenmek isterdim ama benimki daha söz olucak kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…