oktarcım ben yaptırmıyorum..aldık biz..
salon için koltuk tak+tv ünitesi+zigon sehpa+orta sehpa+konsol+masa 6 sandalye+yatak odası=16000 TL ye aldık biz canım..
tv üniten böyle mi olcak çok şık duruyoooo
Sabah kalktığın bakar bakar açılırsın işte kaydirigubbakcemile3 Ama çok güzel pamuk şeker gibi
arsima bak herşey yoluna giriyor ama işte insanoğlu hepimiz panik yapıyoruz..
Evett kaçırdımm dünn senağlamayoktun dün çünkü :)) çimlerin üzerindeki sendin hatırladım cvbta vermişsin zaten :)) dün ekledim ekledim sildim kaydirigubbakcemile3
betaa takvime bakk 1,21 kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun hayatım takma kafana boşver benim bile kafam karışıyor mobilya olayında senin yine baban demiş benim halam teyzem dayım laf sokuyo bende ev benim benim zevkim diom bakıp kalıolar :dilcikar:sende rahat ol kim ne derse desin ben seviyorum deyerimsenibenkızlar dün koltuklarım geldi ya. babam daha koltuklar eve taşınırken kafadan moralimi bozdu. geldi direkt şöyle dedi. "kim seçti ya bu koltukları?"
noldu baba dedim, "ben hepsini kahverengi bekliyodum başka çıktılar" dedi.
bu koltuk niye virajlı olmadı ıhhh nolcak bu böyle falan demez mi? ben zaten hemen etkilenirim biri bişi dedi mi? başladım ağlamaya, istemiyorum bu koltuğu yenisini isteyelim ama 25 gün kaldı yetişmez ki demeye başladım. nişanlımı aradım. o da işten çıkıp gelemiyo. onun da bozdum moralini. koltukları dört döndürdük evde babamla yok olmuyo. bi kere soğudum ya.
nese babama sen git ben beklicem işten gelmesini bi de o gelsin bakalım ne dicek vaktimiz kalmadı şunu halledelim dedim. akşam işten geldi. kolona sıfır dayadı onu koydu bunu koydu oldu ya aşkım nesini beğenmedin dedi. koltuk biraz büyük üçlüsü. dedim aşkıma biz bu evden çıkarsak bu koltuğu hiçbiyere sığdıramayız yeni bi koltuk almamız lazım dedim. o da aşkım sen koltuk iste bi tane değil ben sana 5 tane koltuk alırım aşkımmmmm. biz bunları beğendik şimdi bu evde oturcaz. bizimle yaşamıcaklar güzel oldu dedi. sonra içim rahatladı
Tatlı telaşlarr:roflol::roflol::roflol:bıktım bu laftan bende tatlıysa buyrun tatlanın diyecem ya neysecanım o kadar söyledikten sonra baktı ki ağlıyorum ya benim beğenip beğenmeme önemli değil siz beğenmişsiniz ben fikrimi söyledim dedi. ben de önemli değilse söyleme o zaman diye babama çemkirdim. ama yapmamam lazımdı adam herşeyimize koşturuyo(((
şu çile bitsin artık gerçekten çok sıkıldım. bi de demiyomu insanlar. nasıl gidiyo hazırlıklar.
yorucu koştur koştur düşün düşün bitmiyo diyorum
ayy bunlar tatlı yorgunlarlar tatlı telaşlar
o zaman sinir oluyorum çok tatlı diyeeeeeeee
KK'lılar bir bir gidio benim nie düğündaşım yok yaa:çok üzgünüm: gülay 2 gün önce evlensen ölün müüü hıh:dilcikar:Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
02 Ekim - azra3434
tobi,gasoline heran herşey olabilir
p_nr bu yaz söz veya nişan olacak inşallahh..
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis
daha doğrusu kombi takılacak ayın birinde biz alıcaz
bu kk yine yavaşladı yaa sizde de yavaşmı
dün can sıkıntısından fön çektirdim kızlar
kofer çocuk dediki saçların çok güzel
maşallah de düğüne 1 ay kalmış dökülmesin dedim 5 kez tahtaya vurdu
ilk defa bu kadar uzadılar
hey allahım, allah korusun de beya kötü şeyler getirmesniz yaa böyle aklınıza
tmm arsimacım sustum:)
ayyy buketimde ''ev''lenmiş sonunda yuppiii:teytey: Hayırlı olsun canımmmayyy 20 gün sonra çeyizciler bir bir çeyizlerini sergilicek artık :1rolleyes:sizde bizim gibi sıfır ev mi tuttunuzz?? Bizim kombi takılmış şimdi aspiratörü bekliyoz sonra anahtarları değiştircez ve temizlikçi gelecek allahım bi hallolsaydı hayırlısıyla fisfisfis:saruboceq:
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
04 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
15 Ağustos - p_nr (söz tarihi)
tobi,gasoline,Pashmina,Karalahana heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3
Pembe olanlar aynı gün evlenecekler yerimseniben
Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?