Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ah betam ahh bende 24 temmuzda evlenmek isterdim ama benimki daha söz olucak kaydirigubbakcemile

24 temmuz kesin söz mü yerimseniben
Olsun canımm bu işler nasip işi hiç belli olmazz :1hug: geç olsun temiz olsun günler çabuk geçiyor inan yerimseniben

benimde kısmetse bu yaz nişanım olacak ama henüz tarihi belirleyemedik alkisalkisalkis

Gözünaydın Bukett ne güzel gıcır gıcır ev işte :) bizim şimdi oturduğumuz evde eski bi evdi, biz müteahhite verdiğimiz için taşındık buraya da hala içime sinmiyo doğru düzgün :) yeni evlerimiz yapılsada oraya geçsek yaa..

Hep dua ediyorum evlenirsemde yeni bi eve evlenirim inşallahhh :Saruboceq:

bu arada 8 ağustosta kuzenim evleniyo, bende daha ne söz vaaar ne nişan :çok üzgünüm:

haklısın canım her kafadan bi ses çıkıyor. ama takmıyım desen de kimseye çaktırmasan da takıyo işte insan

mutlu olmaz mıyım oluyorum tabii Şeniz

kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis

buketcim hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım huzurlu günlerde yaşamayı nasip etsin inşallah. çok güzelmiş evin. nerde bu ev ve kirası kaça canım?

ohh bee kaydirigubbakcemile3

oh beeeeeeeeeee Şeniz

naptılar :uhm:

ağlamakta çok haklısın
bak bugünde 24 gün kaldı ne koltuğum ne mobilyam hiçbişeyim gelmedi klava:
anne biti şimdi sırada babanmı var klava:

siyah çatal bıçakları naptılar :mymeka:
canım sen de üzme kendini herşey hızla olacak senin işte ne güzel bizimki yavaş yavaş oldu, hızlı olması daha iyi bence :teselli:

heee babama sıra geldi kaydirigubbakcemile3

arsiyi neden benden önce yazdın:mymeka:

canım sölemesen pembeler ne diye düşüncektik :mymeka: :roflol:

çok tatlı telaşlar ya para olsa tadından yenmez de :roflol:

ben ewlene kadar kımsecık kalmayack heycanımı kımle paylaşcam ben sımdı ceyızımı kımlere gostercem senağlamasenağlama

canım ben daha buralardayım sen hiç merak etme senin çeyizlerini de görürüm torunlarınızın da kaydirigubbakcemile3

evet cnm ev sıfır ve çok temizlik istio cnm.
buketcim hayırlı olsun..Allahım güle güle oturmanızı nasip etsin..:Saruboceq:

24 temmuz kesin söz mü yerimseniben
Olsun canımm bu işler nasip işi hiç belli olmazz :1hug: geç olsun temiz olsun günler çabuk geçiyor inan yerimseniben

betam valla söz gibi görünüyo ama söz görünümlü nişanda olabilir kaydirigubbakcemile3 bi anda herkesi ikna edip direk nişanda yapabiliriz kaydirigubbakcemile3 ama evlilik olmadıgı kesin kaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun günler çabuk geçiyor ama evliliğe daha çok var bizim..kısa dönem askerlik kalkarsa hele yandık senağlama

evet black biras önce bende sıçradım yerimden yaa çok kötüü

üff ancak gelebildim felaket korkunçtu :1shok:

kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis

alkisalkisalkis hayırlı olsun buketciğim

ben ewlene kadar kımsecık kalmayack heycanımı kımle paylaşcam ben sımdı ceyızımı kımlere gostercem senağlamasenağlama

senağlama senağlama bende öle yalnız değilsin

yok kızmam nie kızim cnm kaydirigubbakcemile3

siyahmı :uhm:
çünklü ben senden önce gün aldım alkisalkisalkis

mutlu olmaz mıyım oluyorum tabii Şeniz
arsiyi neden benden önce yazdın:mymeka:
canım sölemesen pembeler ne diye düşüncektik :mymeka: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 senin düğün saat kaçta ? Arsinin kaçta ne bilimm :1ninca: kaydirigubbakcemile3
Ne bilem sorcağınız kesindi yazma gereği duydum kaydirigubbakcemile3

Kızlar laptopdan anlayanınız varmı az çok biliyorum ama 2 üründe kararsız kaldım birde nettenmi sipariş versem yoksa mağazadanmı alsam kararsızım mağazada 300 en az fark ediyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…