Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnmmm coookguzel
ama kalaın yuzuk benhayatta takamam parmaklarm cok kısa yarısını gecerr-tatlicadiarzu-

KIZLAR BENIM KOCİŞİM ANTALYAYA GIDIYOR BU GEECEE
senağlama

Allah kavuştursun canım, ben hayatta yalnız kalamam. hatta ona daha iyi biş iş teklifi gelmişti ama seyahatleri olcaktı ben istemedim. Ölürüm izin vermem dedim naniknanik

Düzelttimm yerimseniben

Yok canımm evde kalmazsınnn kaydirigubbakcemile3 ekledimm senidee yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 estafurullahh :roflol: istiyosan sileyimm bak görr yerimseniben

yani sen burdakilere zalak mı dion sırnaşık şey

Sözümden bi foto koyıyım size kısçelerr

oooo tam lady haaaa alkisalkisalkis

bence al at al at al at al at yoksa sonra insan kafayı yiyooooooooooo

Kızlar laptopdan anlayanınız varmı az çok biliyorum ama 2 üründe kararsız kaldım birde nettenmi sipariş versem yoksa mağazadanmı alsam kararsızım mağazada 300 en az fark ediyor bu arada

güzelim marka açısından soruyorsan kesinlikle toshiba nın üzerine yok.birde netten alma derim.yerinde git gör ve öyle al

valla güzelim bence ufaktan ufağa al.ne kadar modası geçecekki sanki.bence modası geçme falan olmaz.al derim istediğin şeyleri.hatta büyük alınacaklara öncelik ver derim

senağlama
kıyamammm, insan dizinin dibinden 1 dk bile ayrılmasın istiyo dimi esmy'cim senağlama

Düzelttimm yerimseniben
tsk ettim fıstık a.s

hayırdır sekercim, aşk mı tazeliyosunuz :teytey:

çok güzelmiş canım.bizde isimli alyans bakıyoruzzzz

cnm sen zaten kargocunun önünde açıcaksın paketi çatlak vs varsa kabul etmeyeceksin geri yollayacaksın.

anladım cnm saol Şeniz

hayırlı olsun güzelim hihoyyyt

kız benim alyansımın tıpkısının aynısı kaydirigubbakcemile5

Alıntı:
esmy kullanıcısından alıntı

kıyamammm, insan dizinin dibinden 1 dk bile ayrılmasın istiyo dimi esmy'cim

evet helede yenıevlıyken
hayatım ıyı yapmısısn ya bızım sırkettekı evlıler öyle ne pazarları var bı sırnaktalar bı orda bı burda

para biriktirebilirsen biriktir
ama yapamazsan al dursun kenarda düğün zamanı çok rahat oluyr

para biriktirebilirim o sorun degilde ne bilim bi türlü karar veremiyorum alsammi sonrayami biraksam diye :1no2:

paran varsa al cnm senn

öyle hazirda yok canim iste maasimla halletcem a.s

aşkımla yüzüklerimizi değiştiriyoruz

cok güzelmis canim

bence al at al at al at al at yoksa sonra insan kafayı yiyooooooooooo

iste ilerde kafayi yememek icin galiba öyle yapcam sırnaşık şey

valla güzelim bence ufaktan ufağa al.ne kadar modası geçecekki sanki.bence modası geçme falan olmaz.al derim istediğin şeyleri.hatta büyük alınacaklara öncelik ver derim

büyük alinacaklari ev tutulmadan almayayim diyorum canim, evide anca seneye dügünden iki üc ay önce tutcam herhalde, ama bi yandanda diyorum ki beyaz esyalar zaten standartlar alip taksitleri bitirsem seneye rahat olurum

evet karar verdim devam ediyorum ceyizlere sagolun kizlar Şeniz

cnmmm coookguzel
ama kalaın yuzuk benhayatta takamam parmaklarm cok kısa yarısını gecerr-tatlicadiarzu-
evet canım kısa parmakta hoş durmuyor ama benim parmaklarım ince uzun benim parmaklarımda da ince yüzükler çok komik kalıyor -tatlicadiarzu-teşekkür ederim a.s.
wayy sinay çok güzelmiş.neden değiştirionuz ki?

teşekkür ederim buketcim a.s. şimcik şöle sölüyüm biz aşkımla nişanı çok apar topar yaptık askere gidicekti hemen o hafta içine sıkıştırdık hatta nişan yapacağımız gün ben izin bile alamadım iş çıkışı koştur koştur kuyumcuya gittik 5 dk içinde karar verdim bi yüzük alıp çıktık ordan da koştur koştur kuaföre gittik nişanlımda o gün bana söz vermişti şimdilik ucuz bişi seç ben askerden gelince söz sana en iyisinden takacam diye:asigim: şimdi sözünü yerine getiriyor benimde işime geliyorr:roflol::roflol::roflol:

hevin beyaz esya olur bak kucukler sonrada alınr
bız de nısanlndk hemen byeaz esya taksıdıne gırdkök tam 1 yıl nısanlı kaldık sımdılerde bıtmısolmalı taksıt
mm sinay evet benmklıler hem kucuk hem kalın tektaşla alyansı aynı takıyom bazen hele serce parmagımı gormeyın uffacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…