Sağoll tatlımm kaydirigubbakcemile5
Sefaköyde oturuyoruzz kaydirigubbakcemile
bu arada sölemeyi unuttum bak fisfisfis ben 2 haftadır alyanssız bekarlar gibi geziniom :roflol::roflol::roflol: aşkımla yüzüklerimizi değiştiriyoruz bakın yeni alyanslarımız bunun biraz daha kalını olacak üstüne isimlerimizi yazdırcaz :asigim:10 gün sonra alıcaz şu an yapılıyor parmağımda da fotosunu çekerim
KIZLAR BENIM KOCİŞİM ANTALYAYA GIDIYOR BU GEECEE
senağlama
Düzelttimm yerimseniben
Yok canımm evde kalmazsınnn kaydirigubbakcemile3 ekledimm senidee yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 estafurullahh :roflol: istiyosan sileyimm bak görr yerimseniben
Sözümden bi foto koyıyım size kısçelerr
ah ahh o dügün listesinde bende olacaktim bu sene ama olmadi seneye insallah senağlama
Allah hepinizin mutlulugunu daim etsin kizlar :Saruboceq:
bu arada bisey sorcam, simdi benim dügün ertelendi ya ceyiz alisverisinede ara verdim, ne dersiniz simdiden alsammi herseyi para sorunlari yasamamak icin yoksa dügünden bi kac ay öncemi almaya devam etsem hani yeni modeller acisindan falan? :uhm:
Kızlar laptopdan anlayanınız varmı az çok biliyorum ama 2 üründe kararsız kaldım birde nettenmi sipariş versem yoksa mağazadanmı alsam kararsızım mağazada 300 en az fark ediyor bu arada
ah ahh o dügün listesinde bende olacaktim bu sene ama olmadi seneye insallah senağlama
Allah hepinizin mutlulugunu daim etsin kizlar :Saruboceq:
bu arada bisey sorcam, simdi benim dügün ertelendi ya ceyiz alisverisinede ara verdim, ne dersiniz simdiden alsammi herseyi para sorunlari yasamamak icin yoksa dügünden bi kac ay öncemi almaya devam etsem hani yeni modeller acisindan falan? :uhm:
bu arada sölemeyi unuttum bak fisfisfis ben 2 haftadır alyanssız bekarlar gibi geziniom :roflol::roflol::roflol: aşkımla yüzüklerimizi değiştiriyoruz bakın yeni alyanslarımız bunun biraz daha kalını olacak üstüne isimlerimizi yazdırcaz :asigim:10 gün sonra alıcaz şu an yapılıyor parmağımda da fotosunu çekerim
Bnede bu modeli çok beğeniyorum ama sabun falan çok kaçıyo aralara dediler, vazgeçmiştimm sinaycım. İyi günlerde kullanın sizler.
Biz yüzükleri alalı 2 seneyi geçti kızlar yüzüklerimiz bizi hazır beklio yıllardır..
kıyamammm, insan dizinin dibinden 1 dk bile ayrılmasın istiyo dimi esmy'cim senağlamaKIZLAR BENIM KOCİŞİM ANTALYAYA GIDIYOR BU GEECEE
senağlama
tsk ettim fıstık a.sDüzelttimm yerimseniben
ladybirddaisy çok şeker olmuşsun cnm
cnm sen zaten kargocunun önünde açıcaksın paketi çatlak vs varsa kabul etmeyeceksin geri yollayacaksın.
Bnede bu modeli çok beğeniyorum ama sabun falan çok kaçıyo aralara dediler, vazgeçmiştimm sinaycım. İyi günlerde kullanın sizler.
Biz yüzükleri alalı 2 seneyi geçti kızlar yüzüklerimiz bizi hazır beklio yıllardır..
ciddenmi kızzzz.niye o kadar önceden aldınız ki ? :uhm:
ladyyy senide gördüm yeşiller pek bi yakışmış buda saçlarına
para biriktirebilirsen biriktir
ama yapamazsan al dursun kenarda düğün zamanı çok rahat oluyr
paran varsa al cnm senn
aşkımla yüzüklerimizi değiştiriyoruz
bence al at al at al at al at yoksa sonra insan kafayı yiyooooooooooo
valla güzelim bence ufaktan ufağa al.ne kadar modası geçecekki sanki.bence modası geçme falan olmaz.al derim istediğin şeyleri.hatta büyük alınacaklara öncelik ver derim
evet canım kısa parmakta hoş durmuyor ama benim parmaklarım ince uzun benim parmaklarımda da ince yüzükler çok komik kalıyor -tatlicadiarzu-teşekkür ederim a.s.cnmmm coookguzel
ama kalaın yuzuk benhayatta takamam parmaklarm cok kısa yarısını gecerr-tatlicadiarzu-
wayy sinay çok güzelmiş.neden değiştirionuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?