bu arada sölemeyi unuttum bak fisfisfis ben 2 haftadır alyanssız bekarlar gibi geziniom :roflol::roflol::roflol:
evet karar verdim devam ediyorum ceyizlere sagolun kizlar Şeniz
amın ben tek nasıl kalcam cokkorkarmmmm
gelsenıze banaaaaa
canım yüzüğün çok güzelbu arada sölemeyi unuttum bak fisfisfis ben 2 haftadır alyanssız bekarlar gibi geziniom :roflol::roflol::roflol: aşkımla yüzüklerimizi değiştiriyoruz bakın yeni alyanslarımız bunun biraz daha kalını olacak üstüne isimlerimizi yazdırcaz :asigim:10 gün sonra alıcaz şu an yapılıyor parmağımda da fotosunu çekerim
ciddenmi kızzzz.niye o kadar önceden aldınız ki ? :uhm:
hee valla bakk 2 sene 4 ay olmuş hatta, artık iş ciddiye biniodu ailesi haber vermek için arıycaktı bizi o sıradada bendede dedimki biz evlenemeyizki dedim neden dedii yıllardır beraberiz ama bi evlilik teklifi bile duymadım aşkım senden dedimm
Sonraa bi haftasonu kuyumculara bakıoduk arkadaşlarla gün yapıoduk altın bakıoz güya ama daha çok aklımız yüzüklerde neyse beğendimiz modeller belli oldu takıp çıkarrtık falan. Aşkım benim için yüzük olayı önemli değil ben taşlı falan bişeylerde takabilirim ama senin aldığımız yüzüğü hiç çıkartmamanı isterim o yüzden senin beğenmen önemli başka şansın olmayacak takı açısından demiştim.
Neyse onlar bizi aradılar babam daha erken gelmesinler demişti ama aşkım dayanamayıp yüzüklerimizi almış bana sevgililer gününde evlilik teklif etmiştii .
o yüzdende biraz erklen oldu benim ki aceleci kafasını koyduğunu yapar şimdi kenarda duruyolar songacımm
UZUN OLDUUkıslar özürrr
o yüzdende biraz erklen oldu benim ki aceleci kafasını koyduğunu yapar şimdi kenarda duruyolar songacımm
hevin beyaz esya olur bak kucukler sonrada alınr
bız de nısanlndk hemen byeaz esya taksıdıne gırdkök tam 1 yıl nısanlı kaldık sımdılerde bıtmısolmalı taksıt
:lepi:
Bende asusun bu modeline karar kıldım artık
Son aldığım mutfak zımbırtıları: Şişe kapağı açacağı, konserve açacağı, soyacak ve hamur kesme aparatı
uzun süredir hep sıkıntılı haber veriyordum size bugünde güzel haberleri vereyim istedim
dün koltukcuyu, beyaz eşyacıyı ve yatakla bazacıyı aradım
ayın 30 unda eşyaları getirsinler diye hihoyyyt
henüz su acılmadığı için tmizlik yapamıyorum ama umuyorumki önümüzdeki hafta başı müracat edilip su ve elektrik acılır ve ben cumartesiye kadar temizliği hallederim
kızlar dün koltuklarım geldi ya. babam daha koltuklar eve taşınırken kafadan moralimi bozdu. geldi direkt şöyle dedi. "kim seçti ya bu koltukları?"
noldu baba dedim, "ben hepsini kahverengi bekliyodum başka çıktılar" dedi.
bu koltuk niye virajlı olmadı ıhhh nolcak bu böyle falan demez mi? ben zaten hemen etkilenirim biri bişi dedi mi? başladım ağlamaya, istemiyorum bu koltuğu yenisini isteyelim ama 25 gün kaldı yetişmez ki demeye başladım. nişanlımı aradım. o da işten çıkıp gelemiyo. onun da bozdum moralini. koltukları dört döndürdük evde babamla yok olmuyo. bi kere soğudum ya.
nese babama sen git ben beklicem işten gelmesini bi de o gelsin bakalım ne dicek vaktimiz kalmadı şunu halledelim dedim. akşam işten geldi. kolona sıfır dayadı onu koydu bunu koydu oldu ya aşkım nesini beğenmedin dedi. koltuk biraz büyük üçlüsü. dedim aşkıma biz bu evden çıkarsak bu koltuğu hiçbiyere sığdıramayız yeni bi koltuk almamız lazım dedim. o da aşkım sen koltuk iste bi tane değil ben sana 5 tane koltuk alırım aşkımmmmm. biz bunları beğendik şimdi bu evde oturcaz. bizimle yaşamıcaklar güzel oldu dedi. sonra içim rahatladı
merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugüngün alıcaz:Saruboceq:
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis
tahmin edebiliyorum kaydirigubbakcemile3
gercekten en dogrusu böyle galiba esmy'cim sagol canim Şeniz
:dance:
Pashmina'cim cook romantik ya aman nazar degmesin
Saol canım öyle bir hikayemiz var. yüzükler onda duruyo arada getirio takıoz saf saf bakıp bakıp gülüoz kendimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?