Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

konsolun üstüne böyle cücel ayna istiyorum ama kirada oturacağımız için dudaklarımı büzüştürüp oturuyorum tıtımın üstüne. size fikir olur belkim diye ekledim .

Son düzenleme:
pashimina anlmadım hala ıstemedımı senınkı

anlattığım 2 yıl önce ocak ayıydı esmacım, bu sene şubat ayında aradılar geldiler istediler büyükler bir sene daha bekleyin en iyisi dediler yapılcak işlerimiz var onları tamamlıycaz falan filannn iştee canım

Sen Avcılardamıydın??

yok kuşum toplu konutlardayım ben

Esmycim 1 yıl sözlü, 1 yıl kadar nişanlı kalıcaz umarım evliliğimiz 1 yıl sürmez lülülülülülü

[FONT="Franklin
[FONT="Franklin Gothic Medium"]cok güzelmis canim [/FONT]

[/SIZE][/FONT]
teşekkür ederim hevincim Şeniz

çok yazmışsınız yaaaa

uzun süredir hep sıkıntılı haber veriyordum size bugünde güzel haberleri vereyim istedim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy önümüzdeki 1 yıl içinde ben de böyle gün sayıcam:asigim:

hiç değilse bi vuslata erseydin dimi :))

cnm sanırım 125 olsa gerek 3 oda 1 salon 3 oda dediğim bu odalardan biri baya küçük diğerleri normal
güle güle ağız tadıyla, sağlıkla oturun inş. güzelcim :1hug:

black çok iyi, core2duo ve 2mb , 4 gb ram(benimkinin 4 katıklava: :))) ) ve ekran kartı paylaşımsız, çok iyi bi makina , benimki de asus zaten, şiddetle öneririm, toshiba ya çok para veremem diyorsan asus alacaksın zaten. şimdiden güle güle kullan şeker :1hug:

anam yüzüğün üstünde ne yazıyor :asigim:
ay ay ay yesinler kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

nişanlanacaklar listesine beni de ekleyin anacım tarih belli değil ama 3 4 ay içinde inşallahdelikafadulden

kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis

evin hayırlı olsun canım, fayansları temizlerken biraz zorlancaksınız.

amın ben tek nasıl kalcam cokkorkarmmmm
gelsenıze banaaaaa

Allah kavuştursun esmacım, sen iş çıkışı bana gel bende kalırsın

lady, fıtık gibisin maşallah

sinaycım, yüzükler çok güzel cüsseme göre minik ellerim var kalın yüzük çirkin duruyor benneyaptımki

oooooh ne güzel. kaydirigubbakcemile2
o zman gelir gelmez eşyaların fotosunu bekliyoruz heee

inşallah kuzum
ya az önce öğrendim mobilyalarımda haziranın ilk haftası gelecek muhtemelen hafta sonu
ve ben o gün evi yerleştirmeyi düşünüyordum malum ondan sonra başka cumartesim yok :) düğünden bi gün önceyi saymazsam
şimdi mobilyalar o gün gelirse ben çeyizi ne zaman götürem eve :uhm:

Tubİkİnkİnİn adı yazıyor:)

evet :asigim:

Esmycim 1 yıl sözlü, 1 yıl kadar nişanlı kalıcaz umarım evliliğimiz 1 yıl sürmez lülülülülülü

:roflol::roflol:
deli ağzından yel alsın

alıştım artıkk baya uzun zaman frenleyebiliyorum aklını çelebiliorum onun
Saol canım öyle bir hikayemiz var. yüzükler onda duruyo arada getirio takıoz saf saf bakıp bakıp gülüoz kendimizee

bende alıştım
bi şekilde zaptedebiliyorum ama bazen çileden çıkartıyor

konsolun üstüne böyle cücel ayna istiyorum ama kirada oturacağımız için dudaklarımı büzüştürüp oturuyorum tıtımın üstüne. size fikir olur belkim diye ekledim .

ben bayılıyorum bunlara
kuzum bunlar çift taraflı bant ile yapışıyor
ev değişirsen bantı yenilersin kaydirigubbakcemile5

esmacım Allah kavuştursun, takvimlerin de hayırlı olsun :))

iş yerinden bir arkadaşım daha evleniyor, (ve ben bunalıma giricem onlar yüzünden-tatlicadiarzu-) eylülde evleniyorlar, çocuk bugün aradı bizimkini ve düğünün ertesi günü iş için 4 günlüğüne yurtdışına çıkması gerektiğini söyledi :)))))))) balayını erteleyebilir miyiz diye soruyo :))

seneye evlencekleride aliyomusunuz listeye delikafadulden
hani bi umut iste yeterki bizde girelim o listeye :roflol:

gasolınemmm cok sagol dun karıstırdıklarımızı demıstık bende senı croısle onla karıstırym nıyeyse

Kızlar maskoya gidicem hafta sonu köşe kotuk bakmaya önerebileceğiniz kaliteli ve modern mobilyacı var sa yazarmısınız bana????

bende 1,5 sayıyorum düğüne kaydirigubbakcemile3 bu arada tskr ederim cnm şuan stokda haftanın ürünü yarın sipariş verimmi diyorsun :))) kızlar kimse laptopdan anlmıyor anlaşılan herkes ceyiz derdinde :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…