Bende inox istemiyorum benneyaptımkicnm ablamdaa ınox var hıc memnun deılll bızım evınkılerı degıstırdıkkk beyaz aldırdııı..
İnoxx şutarafagittiarçelik reklamlarında görmüştüm parmak izi yapmayan seri neydi kızlar CADIARZU
owww didelim o zaman:)
yuh seneye hemen bebemi yapan kız...evliliğin tadını çıkartın be biraz..kaydirigubbakcemile3
he heee dabiiii..kızım koçişinlen takıl biraz.1yılda hemen çocuk yapılmaz..yani ben yapmam.biraz başbaşa kalalım demi..gelin ama gene
ne biliim yawww iş güçten haberim yok
canım benimki bundan olcak inşallah...bu ay 2 yatak örtüsünü alıcam haziranada bunu...
ben seneye gidicem diyince bunu yazmışsın ya canım süprizzzzzTeşekkür ederim canım Şeniz
Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:
Eeee biz de hemen yapcaz demedik ki zaten :1closedeyes:
Bende inox istemiyorum benneyaptımki
ınoxx şutarafagitti
Allah korusun bebek memek istemiyorumm kaydirigubbakcemile3
Kız bu çaycımı şimdii :uhm:
Çok şıkk güzelmiş beğendimm kaydirigubbakcemile3 Modeli ne bunun bide kaç TL ?
Teyzemde iyi bişe alalım diyor..Ama çokta pahalı olmasın CADIARZU
ben geldimmmmmmmmmmm
Evett doğruu oda varr tefali tuttumm yerimseniben Bende çayı sevmem yapmasınıda sevmemm kaydirigubbakcemile3ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))
modeli:keyif çayı paslanmaz çelik çay seti canım...plastiği vardı bunu yeni çıkardı...200 olması lazım..ama değer tepsisiyle servis yapılıyor ben vurulmuştum ilk gördüğümde..herşeyimi tefal aldığım için tezgahta renk ayrımıda olmasın istiyorum.
ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))
Evett doğruu oda varr tefali tuttumm yerimseniben Bende çayı sevmem yapmasınıda sevmemm kaydirigubbakcemile3
Bende tefal su ısıtıcı var..
bunuda beğendimm saol zeysb bunu göstermeseydinn arzumun ehli keyfi alacaktımm kaydirigubbakcemile3 Ama ben kahve makinası olsun istiyordum neyse onuda ben haricen alırımm :uhm:
Fiyatıda 169 TL kdv dahil zeysb kazıklanma sakınn !
Saol zeysbcimmm Şeniz
ay ben çay delisiyim kuzum yaa...hele evdekiler sürekli çay koyarmısın aa benimkide bitti..valla yoruluyorumkaydirigubbakcemile3anacımada alıcam kurtulucam..demek yan yana olanları daha çok övüyorlar..ay kesin alıcaktım şimdi kesin kesin oldu saol canıma.s.
iyi geceler çeyizcilerrr tatlı rüyalarr rüyanızda aşkınızı görünn
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..
ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:
canım bu kahvede yapabiliyormuş...bak özelliklerine:
Rengiyle, kokusuyla, ve gerçek tadında çay keyfi!!!
Türk çayı ve çözünebilir kahveden, ıhlamura kadar tüm sıcak içecekleri hazırlayabilir, ısıtarak sıcak tutabilir ve çıkabilen kordonlu şık tepsisi ile servis yapabilirsiniz.
Isı ayar düğmesi sayesinde suyu ısıtırken,istenilen sıcaklığı seçebilirsiniz.
Demlenen çayın rengini görebileceğiniz cam demlik, tek başına da kullanılabilen hızlı ve güvenli su ısıtıcı.
Diğer özellikler
1.2 lt. demlik kapasitesi
Güvenlik için kilitlenebilir kapak
Seviye göstergeli ergonomik tutma sapı
Ultra hızlı
2200 Watt
1,7 lt. kapasite
El yakmayan dış yüzey
Kireç tutmayan paslanmaz çelik kaplama
Gizli rezistans
Yıkanabilir kireç filtresi
rica ederim canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?