Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm ablamdaa ınox var hıc memnun deılll bızım evınkılerı degıstırdıkkk beyaz aldırdııı..
Bende inox istemiyorum benneyaptımki
arçelik reklamlarında görmüştüm parmak izi yapmayan seri neydi kızlar CADIARZU
İnoxx şutarafagitti

Allah korusun bebek memek istemiyorumm kaydirigubbakcemile3
Kız bu çaycımı şimdii :uhm:
Çok şıkk güzelmiş beğendimm kaydirigubbakcemile3 Modeli ne bunun bide kaç TL ?
Teyzemde iyi bişe alalım diyor..Ama çokta pahalı olmasın CADIARZU

Teşekkür ederim canım Şeniz

Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:
ben seneye gidicem diyince bunu yazmışsın ya canım süprizzzzz
Eeee biz de hemen yapcaz demedik ki zaten :1closedeyes:

haha yukardaki mjına istinaden dedim kızkafamçokkarıştı

oveg bende çok beğeniyorum bu davetiyeleri ama bizimki pekte öle cicili bicili olmadı (( aman olsun bitsin die oluo herşey... biras içimde kalıo sanırım(( aman masraf olasın çok açıldık die düşünüorum ama dediin gibi bir kez oluo yani(( ama şu bakımdan bakıncada düğünden sonra atılıo davetiyeler(( değermi diorum...
arkadaşlarıma bende her birine özel mail davetiye hazırlayıp gönderdim:))) kişiye özel notlar yazdım bi de:)))

ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))

modeli:keyif çayı paslanmaz çelik çay seti canım...plastiği vardı bunu yeni çıkardı...200 olması lazım..ama değer tepsisiyle servis yapılıyor ben vurulmuştum ilk gördüğümde..herşeyimi tefal aldığım için tezgahta renk ayrımıda olmasın istiyorum.

ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))
Evett doğruu oda varr tefali tuttumm yerimseniben Bende çayı sevmem yapmasınıda sevmemm kaydirigubbakcemile3

Bende tefal su ısıtıcı var..
bunuda beğendimm saol zeysb bunu göstermeseydinn arzumun ehli keyfi alacaktımm kaydirigubbakcemile3 Ama ben kahve makinası olsun istiyordum neyse onuda ben haricen alırımm :uhm:
Fiyatıda 169 TL kdv dahil zeysb kazıklanma sakınn !
Saol zeysbcimmm Şeniz

ay ben çay delisiyim kuzum yaa...hele evdekiler sürekli çay koyarmısın aa benimkide bitti..valla yoruluyorumkaydirigubbakcemile3anacımada alıcam kurtulucam..demek yan yana olanları daha çok övüyorlar..ay kesin alıcaktım şimdi kesin kesin oldu saol canıma.s.

canım bu kahvede yapabiliyormuş...bak özelliklerine:
Rengiyle, kokusuyla, ve gerçek tadında çay keyfi!!!
Türk çayı ve çözünebilir kahveden, ıhlamura kadar tüm sıcak içecekleri hazırlayabilir, ısıtarak sıcak tutabilir ve çıkabilen kordonlu şık tepsisi ile servis yapabilirsiniz.
Isı ayar düğmesi sayesinde suyu ısıtırken,istenilen sıcaklığı seçebilirsiniz.
Demlenen çayın rengini görebileceğiniz cam demlik, tek başına da kullanılabilen hızlı ve güvenli su ısıtıcı.

Diğer özellikler
1.2 lt. demlik kapasitesi
Güvenlik için kilitlenebilir kapak
Seviye göstergeli ergonomik tutma sapı
Ultra hızlı
2200 Watt
1,7 lt. kapasite
El yakmayan dış yüzey
Kireç tutmayan paslanmaz çelik kaplama
Gizli rezistans
Yıkanabilir kireç filtresi
rica ederim canım...a.s.

dediim gibi ben anlamıorum ama çaykoliklerden duyduum bu bi de bekonun semaverini çok övüolar çünkü tam böle semawer gibi oluomuş:)))

bende arçelliğin çaycısını aldım ama su ısıtıcısı olarak kullanıcam altını misafir gelince üstünü kullanırım delikafadulden

BETACIM aa169 muu?ben liste fiatına bakmıştım canım..dorudur..aman ii oldu söylediğin.zaten ben tüm tefallerimi tefal bayisinden değilde başka yerlerden daha ucuza aldım..saol canımkaydirigubbakcemile5

Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..

ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:

canım ben galiba almicam kendime ama tavsiye bâbında şunu söyleyebilirim, teyzem tefalin bu modelini kullanıyo, ve ben onun çayına bayılıyorum :)

bu da şekil olrak hoşuma gidiyo, korkmaz ama nasıldır bilemiyorum tabi..

Son düzenleme:
neyse kızlar sizin sohbetinize doyum olmuo artık ben kaçar:)))
ii gclr sizeee... kolay gelsinnn

Ama türk kahvesi değilde diğer kahveden bahsediyor galiba :uhm: Ama beğendim görünüm olarakda şık duruyor.Diğer ürünlerimde inox.Bak inox istemiyordum ama buna bittimm :asigim: kaydirigubbakcemile3 Aldım gittii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…