tşk ederim kızlar beğendiiğinize çok sevindim banyo takımımı:))
sulfatcığım kahve rengi ile yeşi veya mavi çok uyar istersen onlardan öle şeyler alıp kombineleyebilirsin aklında kalacaına karşında olsun bence:)))
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..
ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:
Mandilin peçete halkaların ve oveg davetiyen çok güzelllllllllllllllllll.başka cici bulamadım varmııydı ???
annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:
klozet kapağı, macunluk, pamukluk, diş fırçalığı, banyo halısı, sıvı sabunluk, sabunluk...
arsimacim hepsi birbirinden güzeller yaaa
arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var.
Kızlaaar ben geldim Kocaeline gitmiştim dün geldim....
[url]http://www.kadinlarkulubu.com/moda-haberleri/278296-kalca-tisortu.html[/url]
şuna bakınnn
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.
gelinlikk süper durmuşş ve bence zarif çok hoşşselam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
beta bende arçelk gusto inox aldım halacım aldı sağolsun evdede onu kullanıyoruz çok güzel çay yapıyo hiç soğutmuyo biraz leke oluyo ama ondan başkasının hiç düşünmedim.
roselin davetyemi beğenmene sevindim cnm saol:)
herkese iyi akşamlar gideyim ben artık
Annemde arçelikten al diyor o inoxtan ama ben inox istemiyorum.Çok leke oluyor evde çelik kullanıyoruz sürekli silmek gerekiyor.
Bide Beko iyi diyolar kullanan çeyizine alan var mı :uhm:
Bende 3 tane var saolsunlar 3 de yardımcı oluyorr :Saruboceq:
cnm ablamdaa ınox var hıc memnun deılll bızım evınkılerı degıstırdıkkk beyaz aldırdııı..
owww didelim o zaman:)bu 3. filmi harika olacak yaa hemde bu seref 3 boyutlu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yuh seneye hemen bebemi yapan kız...evliliğin tadını çıkartın be biraz..kaydirigubbakcemile3Gelirizz canımm niye gelmeyelimm :1hug: Herkesi evlendiririz çocuklarınızı bile görürüz kaydirigubbakcemile3
he heee dabiiii..kızım koçişinlen takıl biraz.1yılda hemen çocuk yapılmaz..yani ben yapmam.biraz başbaşa kalalım demi..gelin ama geneTeşekkür ederim canım Şeniz
Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:
ne biliim yawww iş güçten haberim yokbuzdevrı 3 yenı nan tabıkı sar başa olcak deıl ya
kızlar sızden bısey ısteyebılır mıyım:
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..
ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:
Allah gönlünüze göre versin ve inşallah çıkar.tabi hayırlısıyla gidip gelsinler...bizede hurma zemzem sürme getirsinler...:Saruboceq:annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:
minikcm sulfatcnm teşkürler
1 750 ye patladı cnm içim gitti valla bu kadar masrafın içinde ama hayatta bir kez olacak bir şey.napalım böyle oldu
oveg çok hoş
saol cnm iyi akşamlar:a015:
gelinlikk süper durmuşş ve bence zarif çok hoşşsanada çok yakışmış :lepi:
Beğenmene çok sevindim cnm teeşkürler hihoyyyt
oveg gelınlık yakısmıs cnmm ustunde guzel duruuooo.
lady hayırlı olsunn cnmmmm..
saol cnm hihoyyyt
owww didelim o zaman:)
he heee dabiiii..kızım koçişinlen takıl biraz.1yılda hemen çocuk yapılmaz..yani ben yapmam.biraz başbaşa kalalım demi..gelin ama gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?