Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta bende arçelk gusto inox aldım halacım aldı sağolsun evdede onu kullanıyoruz çok güzel çay yapıyo hiç soğutmuyo biraz leke oluyo ama ondan başkasının hiç düşünmedim.

roselin davetyemi beğenmene sevindim cnm saol:)

canım ben banyoma primanovanın rattan modelini aldım. Banyomun resmini eklemiştim, kızlarla oybirliğiyle seçtik kaydirigubbakcemile3 Ama ebeveyn banyoma mavili bişey alırım belki
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..

ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:

Ohhhh ballı seni kaydirigubbakcemile2

Mandilin peçete halkaların ve oveg davetiyen çok güzelllllllllllllllllll.başka cici bulamadım varmııydı ???

:mymeka: Ben eklemişimdir mutlaka, hatırlamıyorum ama bugün bile ekledim kaydirigubbakcemile3

annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:

İnşallah çıkar canım, hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

Oveg canım çok hoş gelinliğin, ne kadara patladı, tuzlu demişsin yaa kaydirigubbakcemile3

klozet kapağı, macunluk, pamukluk, diş fırçalığı, banyo halısı, sıvı sabunluk, sabunluk...

iyi günlerde kullan şeker

arsimacim hepsi birbirinden güzeller yaaa

Şeniz

arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var.

güzel bi dille nişanlına anlat sebeplerini
kayınvaliden bilmiyormu geri döneceğini :uhm:

Kızlaaar ben geldim Kocaeline gitmiştim dün geldim....

salla sen elinden geleni ettn

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/moda-haberleri/278296-kalca-tisortu.html[/url]
şuna bakınnn

ne ka güzel

14 Haziran - Arsima(saat 17:20)

yerimi değişmişsin :dilcikar:

nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.

sağol

oveg çok hoş

böcük haklarında hayırlısı Allah nasip eder inş.

beta senin akrabana benim akrabam

minikcm sulfatcnm teşkürler

1 750 ye patladı cnm içim gitti valla bu kadar masrafın içinde ama hayatta bir kez olacak bir şey.napalım böyle oldu

gelinlikk süper durmuşş ve bence zarif çok hoşş sanada çok yakışmış :lepi:

inox istemiyorum dediğin gibi çok leke oluyorr :1no2:

bocukk ıns cıkar cnmm hayırlısı olsunn..
oveg gelınlık yakısmıs cnmm ustunde guzel duruuooo.
lady hayırlı olsunn cnmmmm..

cnm ablamdaa ınox var hıc memnun deılll bızım evınkılerı degıstırdıkkk beyaz aldırdııı..

bu 3. filmi harika olacak yaa hemde bu seref 3 boyutlu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
owww didelim o zaman:)
Gelirizz canımm niye gelmeyelimm :1hug: Herkesi evlendiririz çocuklarınızı bile görürüz kaydirigubbakcemile3
yuh seneye hemen bebemi yapan kız...evliliğin tadını çıkartın be biraz..kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım Şeniz

Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:
he heee dabiiii..kızım koçişinlen takıl biraz.1yılda hemen çocuk yapılmaz..yani ben yapmam.biraz başbaşa kalalım demi..gelin ama gene
buzdevrı 3 yenı nan tabıkı sar başa olcak deıl ya
kızlar sızden bısey ısteyebılır mıyım
:
ne biliim yawww iş güçten haberim yok
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..

ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:

canım benimki bundan olcak inşallah...bu ay 2 yatak örtüsünü alıcam haziranada bunu...
annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:
Allah gönlünüze göre versin ve inşallah çıkar.tabi hayırlısıyla gidip gelsinler...bizede hurma zemzem sürme getirsinler...:Saruboceq:
minikcm sulfatcnm teşkürler

1 750 ye patladı cnm içim gitti valla bu kadar masrafın içinde ama hayatta bir kez olacak bir şey.napalım böyle oldu

canım davetiyende hoş gelinliğinde.hadin hayırlısı valla herşey tamamlanıyor yavaş yavaş işte Allah gönlüne göre versin:1hug:

tşk ederim arsimacığım:)))
sulfatcığım görmüştüm banyonu şimdi sen söyleyince hatırladım:)))
bilmiorum cnm içinde kalmasın dediin gibi yaparsın:))) weyada mutfağına alırsın setinden onlarda çok şık duruo:))))
eudorabetacığım bilmiorumki rahat olurmu kullanmak teyzem çok memnun işte wede o da çok titizdir hiç leke meke görmedim onda:))) ama sen bilirsin gene cnm:))) ama plastik gibi olanlardan alma deerim:)))

owww didelim o zaman:)

he heee dabiiii..kızım koçişinlen takıl biraz.1yılda hemen çocuk yapılmaz..yani ben yapmam.biraz başbaşa kalalım demi..gelin ama gene

Eeee biz de hemen yapcaz demedik ki zaten :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…