ahaha ilahi kız..sana da iiyiii geceler kuşum:1hug:iyi geceler çeyizcilerrr tatlı rüyalarr rüyanızda aşkınızı görünn
dediim gibi ben anlamıorum ama çaykoliklerden duyduum bu bi de bekonun semaverini çok övüolar çünkü tam böle semawer gibi oluomuş:)))
bende arçelliğin çaycısını aldım ama su ısıtıcısı olarak kullanıcam altını misafir gelince üstünü kullanırım delikafadulden
iyi geceler canımŞenizneyse kızlar sizin sohbetinize doyum olmuo artık ben kaçar:)))
ii gclr sizeee... kolay gelsinnn
Ama türk kahvesi değilde diğer kahveden bahsediyor galiba :uhm: Ama beğendim görünüm olarakda şık duruyor.Diğer ürünlerimde inox.Bak inox istemiyordum ama buna bittimm :asigim: kaydirigubbakcemile3 Aldım gittii kaydirigubbakcemile3
Evet bekoyu bende çok duydumm.ama ben çayı hiç aramam nişanlımda ne çay içer ne kahve kaydirigubbakcemile3 Alırsak misafir için alıcam..yerimsenibendediim gibi ben anlamıorum ama çaykoliklerden duyduum bu bi de bekonun semaverini çok övüolar çünkü tam böle semawer gibi oluomuş:)))
bende arçelliğin çaycısını aldım ama su ısıtıcısı olarak kullanıcam altını misafir gelince üstünü kullanırım delikafadulden
BETACIM aa169 muu?ben liste fiatına bakmıştım canım..dorudur..aman ii oldu söylediğin.zaten ben tüm tefallerimi tefal bayisinden değilde başka yerlerden daha ucuza aldım..saol canımkaydirigubbakcemile5
aaa bizde kahvaltıya gideriz oraya:))) belkide karşılaşmışızdır:))))
oraya gidince bizde küçük demlikten alıoz haha ikimize yetio aşkitomla ikimizde çaycı deiliz ama biras içioz:))))
Ama türk kahvesi değilde diğer kahveden bahsediyor galiba :uhm: Ama beğendim görünüm olarakda şık duruyor.Diğer ürünlerimde inox.Bak inox istemiyordum ama buna bittimm :asigim: kaydirigubbakcemile3 Aldım gittii kaydirigubbakcemile3
Evet bekoyu bende çok duydumm.ama ben çayı hiç aramam nişanlımda ne çay içer ne kahve kaydirigubbakcemile3 Alırsak misafir için alıcam..yerimseniben
rica ederimm ni demek ben tşk ettim :1hug: a.s.
Gasolinedende aldım onayıı tefali tuttum yerimseniben
Kızlar tşk ederimm hepinize a.s.
Bende kaçtım
iyi geceler tatlı rüyalar herkesee :a015:
olabilir canım karşılaşmışızdır...ank zati küçücük..bi gidişimde etrafa bakıcam küçük demlik alan bir çift görürsem nastasiaaaaaaa die bağırırım dönüp bakan olursa şansımıza..kaydirigubbakcemile3
bizdede arçeliğin çaycısı vardı, ilk çıkan modellerden, cam demlik vardı üstünde, hatta 3 sene boyunca yurtta hem ketttle hem çaycı olarak kullandım çokta rahat ettim :) çaycıyı ben yurda götürünce annemlerde eve arçelik semaver aldılar, porselen demlikli, ondada çay çok harika oluyo, hatta bahçeliyken evimiz semaveri bahçeye alıyoduk kabloyu çekip çokta şık duruyodu git gel yorulmuyoduk :) yada günlerde salona koyuyoduk..
hatta en güzel tarafıda gelenler merak edip özenip ay ben koyayım diye kalkıp çaylarını kendileri dolduruyodu
çam demlik ne yahuu cam cam :S
evet şekercim, bu arada benim çeliğinin çıktığından haberim yoktu, şimdi eklendiğini görünce sitesine baktım, yeni yazıyor ve hakkaten acayip şık görünüyor :lepi:ii geceler...gasolinenin eklediği plastiği işte benim dediğim çelik..2side şık tercihe kalmış...öptüm kuşum:1hug:
:roflol::roflol::roflol: alemsin yaaa:))) dene bakalım belli mi olur belki de ben olurumkaydirigubbakcemile2
Şenizneyse bu sefer kesin gittim öptüm hepinizi byeee
evet şekercim, bu arada benim çeliğinin çıktığından haberim yoktu, şimdi eklendiğini görünce sitesine baktım, yeni yazıyor ve hakkaten acayip şık görünüyor :lepi:
ay ne güzel kalkıp koymaları...benim canım çıkıo vallakaydirigubbakcemile3
anamada alalım tefal diyorum yook ben arçelik isterim dio ahanda buna takmış kafayı buda 165 miş..porselen demlikli semaver gibi buda
aaa bu da yengemin çaycısı :)) bu da çok güzel, kahvaltıda koyuyoruz konsolun üstüne, masadan kalkmadan çayımızı mis gibi dolduruyoruz, tabi konsola en yakın kim oturuyosa onun canı çıkıyo ama olsun :) bunun da çayı lezzetli oluyo şekerim termostatlı ya çok acıtmıyo galiba, anneciğinin gönlü olsun yaakaydirigubbakcemile5anamada alalım tefal diyorum yook ben arçelik isterim dio ahanda buna takmış kafayı buda 165 miş..porselen demlikli semaver gibi buda
aman kullanılmasın boşver.benecde çok şık buda bide eskiler illa porselen demlik derler ya.o yönden de ii..aha işte bizdeki bundan :icecream: çok güzel tavsiye ederim, yalnız ayrı su ısıtıcısı olarak kullanılmaz tek sorunu o :)) sadece açy amacıyla alınır
aaa bu da yengemin çaycısı :)) bu da çok güzel, kahvaltıda koyuyoruz konsolun üstüne, masadan kalkmadan çayımızı mis gibi dolduruyoruz, tabi konsola en yakın kim oturuyosa onun canı çıkıyo ama olsun :) bunun da çayı lezzetli oluyo şekerim termostatlı ya çok acıtmıyo galiba, anneciğinin gönlü olsun yaakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?