Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi geceler çeyizcilerrr tatlı rüyalarr rüyanızda aşkınızı görünn
ahaha ilahi kız..sana da iiyiii geceler kuşum:1hug:

neey semavermii oohh süpermiş..kuzum sende benim gibi ankaralısın biz sırf semaver keyfi için papazın bağına gideriz...senide bekleriz kuzum.ama çay ısmarlamıyalım sana sevdiğin bişeyden ısmarlarıza.s.

aaa bizde kahvaltıya gideriz oraya:))) belkide karşılaşmışızdır:))))

oraya gidince bizde küçük demlikten alıoz haha ikimize yetio aşkitomla ikimizde çaycı deiliz ama biras içioz:))))

neyse kızlar sizin sohbetinize doyum olmuo artık ben kaçar:)))
ii gclr sizeee... kolay gelsinnn
iyi geceler canımŞeniz

güzel demiiii.beğenmene sevindim kuşum.ben aşık oldum buna.alkisalkisalkistürk kahvesi değil yaa..aman türk kahvesi yapan 30tl ye bile alet var.ondan alırsın..al al şidmiden güle güle kullan...gerçi nişanlım bakır cezvede kömürde istermiş her akşam he he yaparız dedim.ne sanıosaklava:

Evet bekoyu bende çok duydumm.ama ben çayı hiç aramam nişanlımda ne çay içer ne kahve kaydirigubbakcemile3 Alırsak misafir için alıcam..yerimseniben
BETACIM aa169 muu?ben liste fiatına bakmıştım canım..dorudur..aman ii oldu söylediğin.zaten ben tüm tefallerimi tefal bayisinden değilde başka yerlerden daha ucuza aldım..saol canımkaydirigubbakcemile5

rica ederimm ni demek ben tşk ettim :1hug: a.s.

Gasolinedende aldım onayıı tefali tuttum yerimseniben

Kızlar tşk ederimm hepinize a.s.
Bende kaçtım
iyi geceler tatlı rüyalar herkesee :a015:

aaa bizde kahvaltıya gideriz oraya:))) belkide karşılaşmışızdır:))))

oraya gidince bizde küçük demlikten alıoz haha ikimize yetio aşkitomla ikimizde çaycı deiliz ama biras içioz:))))

olabilir canım karşılaşmışızdır...ank zati küçücük..bi gidişimde etrafa bakıcam küçük demlik alan bir çift görürsem nastasiaaaaaaa die bağırırım dönüp bakan olursa şansımıza..kaydirigubbakcemile3

evet kastettiği türk kahvesi değil de, çözünebilir kahve yani nescafe gibi suda eriyen kahvelrden bahsediyor.

bizdede arçeliğin çaycısı vardı, ilk çıkan modellerden, cam demlik vardı üstünde, hatta 3 sene boyunca yurtta hem ketttle hem çaycı olarak kullandım çokta rahat ettim :) çaycıyı ben yurda götürünce annemlerde eve arçelik semaver aldılar, porselen demlikli, ondada çay çok harika oluyo, hatta bahçeliyken evimiz semaveri bahçeye alıyoduk kabloyu çekip çokta şık duruyodu git gel yorulmuyoduk :) yada günlerde salona koyuyoduk..

hatta en güzel tarafıda gelenler merak edip özenip ay ben koyayım diye kalkıp çaylarını kendileri dolduruyodu

çam demlik ne yahuu cam cam :S

ii geceler...gasolinenin eklediği plastiği işte benim dediğim çelik..2side şık tercihe kalmış...öptüm kuşum:1hug:

:roflol::roflol::roflol: alemsin yaaa:))) dene bakalım belli mi olur belki de ben olurumkaydirigubbakcemile2

ay ne güzel kalkıp koymaları...benim canım çıkıo vallakaydirigubbakcemile3
anamada alalım tefal diyorum yook ben arçelik isterim dio ahanda buna takmış kafayı buda 165 miş..porselen demlikli semaver gibi buda

ii geceler...gasolinenin eklediği plastiği işte benim dediğim çelik..2side şık tercihe kalmış...öptüm kuşum:1hug:
evet şekercim, bu arada benim çeliğinin çıktığından haberim yoktu, şimdi eklendiğini görünce sitesine baktım, yeni yazıyor ve hakkaten acayip şık görünüyor :lepi:

:roflol::roflol::roflol: alemsin yaaa:))) dene bakalım belli mi olur belki de ben olurumkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3valla olabilir kuzucuğum...Allah yardımcın olsun canım sizin olayada 1 ay kalmış inşallah her şey istediğiniz gibi olura.s.

neyse bu sefer kesin gittim öptüm hepinizi byeee
Şeniz
evet şekercim, bu arada benim çeliğinin çıktığından haberim yoktu, şimdi eklendiğini görünce sitesine baktım, yeni yazıyor ve hakkaten acayip şık görünüyor :lepi:

ay bencede çok şık azımın suyu akıo valla...zati ne beğensem pahalı sinir oluyorum:dilcikar:

aha işte bizdeki bundan :icecream: çok güzel tavsiye ederim, yalnız ayrı su ısıtıcısı olarak kullanılmaz tek sorunu o :)) sadece açy amacıyla alınır

anamada alalım tefal diyorum yook ben arçelik isterim dio ahanda buna takmış kafayı buda 165 miş..porselen demlikli semaver gibi buda
aaa bu da yengemin çaycısı :)) bu da çok güzel, kahvaltıda koyuyoruz konsolun üstüne, masadan kalkmadan çayımızı mis gibi dolduruyoruz, tabi konsola en yakın kim oturuyosa onun canı çıkıyo ama olsun :) bunun da çayı lezzetli oluyo şekerim termostatlı ya çok acıtmıyo galiba, anneciğinin gönlü olsun yaakaydirigubbakcemile5

aha işte bizdeki bundan :icecream: çok güzel tavsiye ederim, yalnız ayrı su ısıtıcısı olarak kullanılmaz tek sorunu o :)) sadece açy amacıyla alınır
aman kullanılmasın boşver.benecde çok şık buda bide eskiler illa porselen demlik derler ya.o yönden de ii..

hee yaa doğru dedin kahvaltıda ne o öyle amma çok içiliyor bizdede...ewet gönlü olsun ne diim ona bundan alalım..oda yorulmasın hiç bir anne yorulmasın demia.s.tefalin demliği cam yaa sende bundan al cam ii deel die benide kandırmaya çalışıyor...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…