kızlar allah tan bişey cıkmazsa bugun kociş araba alıyor
canım ben oraya değilde başka bir yere baktım onların dediklerinden almak zorundasın orda farklı bir kumaş beğendim o kampanyaya dahil değil diyorlar ee dedim o zaman fiyat 900'ü bulur dediler bende hayırlı işler dedim çıktım -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar dün burciş gelmiş Şeniz dimples görünmüyo ortalıktafisfisfis neysem bende dün perdelerimi verdim yatak odasına normal kanatlı tül, mutfağa mekanizma-stor,salona recıstır-stor,oturma odasına da kanatlı yaptırdım mutfak ve yatak odası 750 tuttu sizce fiyat nasıl olmuş?? kızlar babamın içine pek sinmedi benneyaptımki
günaydın herkese
halam geldı ölüyorum agrısından
betacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu
KIZLAR ALlah tan BİŞEY CIKMAZSA BUGUN KOCİŞ ARABA ALIYOR
hayatım az önce burdaydı şimdi yok oldu
Saol lahanam Allah sizede göstersin düğün günlerinizi yerimseniben a.s.
Benimkiler boşnak canım..Adetleri var değişik değişik benneyaptımki
İlk başta abiyemi giyicem..1 saat üstümde durur heralde sonra onların boşnak şalvarları var beyaz bak bundan...
sonraa bindallımı giyicemm kına yakılacak..
Bide tutturdularr nişanlığınıda giyy Çok üzgünüm çoook Giymem dedimm o sıcakta bunları giy çıkarr onda bile mafolucamm bide nişanlık kalsın dedimm :dilcikar:
kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım
Yaa kızlarr istediğim herşeyi nişanlım aldı çok şükürr..
Ama bir konuda anlaşamıyoruz :1no2:
Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:
Napıcam ben yaa senağlama oturup evde yapıcamm eğer ki istediğim olmazsa
Çok mu pahalı sizce :uhm:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:
kızlar bende bugün bakırköydeydim ve bu kahve fincanlarından aldım.6 lı. ama nette aynısını bulamadım.model olarak aynı fakat desen olarak lila rengi güller var üzerinde aldığımın.bir de kahve fincanı askısı aldım.bu arada kahve fincanlarını 10 tl ye aldım. çok hoşuma gitti.ne dersiniz uygunmu fiyat olarak ? bir takımım vardı zaten,bunlarda yedek olurlar :)
slm kızlar nasılsınız napıosunuz
yaa bi halı beğendim step te:))) 6m2 2500 dedi şimdi kampanya warmış 1780 e indirdiler...
ama çok pahalı geldi... off ama aklımda onda kaldı... bide tek halı yaaa.. daha bunun takımı war...
evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu
Kızlar dün akşam bende persan'dan fiyat aldım ev için. Salon fransız cephe tül+güneşlik+fon- yatak odası tül+güneşlik+fon- mutfak stor- oturma odası katlamalı perde + stor- küçük oda normal uzun tül+ güneşlik 2000TL dediler sizce nasıl???
Babaların da içine bişi sinmiyo hee. Mahsus mu yapıyolar acaba vazgeçelim diye CADIARZU
hep burdaydım canım geçmişi okuyodum Şeniz
arsima, mutlu haber vermişsin, hafta sonuna evin temizliği falan biterse eşyalar eve gidince bir günde yerleşir mühim olan temizlik ve mobilyaların falan zamanında gelmesi.
size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa
rabbim kazaları elemleri kederleri uzak tutsun inş...
Güzel günlerde kullanın....
kızlar benim salon mobilyam beyaz ve bambu
koltuklarım bej ve toprak rengi
zigon sehbamı ne renk alam :)
arsimacım aslında bambu tamamlayıcı olur koltuklarında açık renk olduğu için ama bulman zor olabilir, beyazda hoş oluyor hemde daha uyguna bulursun.
kıslar bi açıklama yapayım.
dün nihalcimde sormuş ayrıca özel mesaj geliyor kıslar soruyorlar sürekli...
benim takvimim evlilik takvimi değil.herkes beş gün kaldı zannediyor.
ben kurba prensimi bekliyorum ne zamn gelcek diye....
onun için gün sayıyorum...
halen müzmin bekarım yane...
teşekkürler canım inş. hepimizin :Saruboceq:bu arad senin düğün ne zaman?anladım cnm
umarım herşey gönlünce olur
evet tubişcim mekanizması para tutuyor inş. sende ilerde recıstır yaptırırsın ŞenizGünaydın, hayırlıs sabahlar (öğlene yaklaşmışız)
sinay, tüllerin uygun şekerim yinede için rahat etmezse bir iki yere daha bak. recıstır tül bende çok istemiştim çok güzel duruyor ama eşim istemedi :çok üzgünüm:
birde pileli tül ile mekanizmalı tüller arasında fark yok, birinde tül farkı var diğerlerindede aynı şekilde mekanizma farkı var. aynı tutuyor.
mandilin bayıldııııımmmmm bu ne yaaa plaj elbisesi gibi olmuş çok şekerrrr :asigim:Işılcım, tubiscim iyiyim şekerlerim benim. Şeniz
Esmacım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun inşallh..
size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa
kızlar benim salon mobilyam beyaz ve bambu
koltuklarım bej ve toprak rengi
zigon sehbamı ne renk alam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?