Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım cnm
umarım herşey gönlünce olur

kızlar dün yaptığım alıntıların hepsi uçmuş :çok üzgünüm:

Betacım kına için aldığın herşey çok güzel. Bindallıya kaça aldınız? Benim bindallım yok ya senağlama Nişanlığımı giycem, kına elbisesi giycem, senin giyeceğim şalvar takımından giycem. Ama kırmızı bindallım yok senağlama

Bu arada eşyalarıma yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten çokkkk kısıtlı imkanlarla ancak bu kadarını yapabildik. Ben de biliyorum çookkk daha güzellerini ama imkanların izin verdikleri bu kadar. Herkese içimi rahatlatan yorumları için tekrardan sonsuz teşekkürler Şeniz

Babaların da içine bişi sinmiyo hee. Mahsus mu yapıyolar acaba vazgeçelim diye CADIARZU

günaydın herkese

halam geldı ölüyorum agrısından

betacım aldıklarını ıı gunlerde kullan

geçmiş olsun canım

evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu

ben bütün evin perdelerini yaklaşık 500 TL.'ye çıkardım. ev 130 metrekare...
şimdi sayıyım size içinde neler var.

salonun tülü+güneşliği+fon perdesi
çocuk odasının tülü+güneşliği
küçük odanın tülü
mutfağın tülü+farbelası
balkonun perdesi
yatakodasının tülü+güneşliği+fon perdesi

KIZLAR ALlah tan BİŞEY CIKMAZSA BUGUN KOCİŞ ARABA ALIYOR

:1hug: inşallah hayırlısı olur canım

hayatım az önce burdaydı şimdi yok oldu

hep burdaydım canım geçmişi okuyodum Şeniz

Günaydın, hayırlıs sabahlar (öğlene yaklaşmışız)

beta şalvarın çok güzel şekerim, kıyafet değiştirdikten sonra temanimi ne diyorlar kayınvalidenin elini öpme merasimi sende yapıcakmısın.

kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım

bende böyle biliyorum.

fmk, erkek tarafının alcağı şeyleri senin almanda normal canım, kimseye söylemek zorunda da değilsin bazı şeyler bende aynısını yaptım ama eşimalmış gibi söyledim.

2. sıradaki davetiyeye bende bakmıştım o çok güzel. Nşşanlına daha pahalıalrı göster örneğin kozada 100 adeti 300 tlyi geçen modeller var o zaman belki seninkilerin ucuz olduğuna kanaat getirir.

Birde inka davetiyeye bak ondada uygun oluyor.

Çok uyguna almışsın ve şıklar güle güle kullan.

Halıyı resimden pek beğenmedim, diğer koyduğun modellere örnek olarak bakabilirsin başka o renklerde var çünkü. Step halı adı itibarıyla zaten çok pahalı en dandik halı bile pahalı orada durumun varsa çok istiyorsan al.

kardelen18; iyi günlerde kullan.

damla-dincer; gecelikler harika güle güle giyi.

Eudorabeta; rengarenk cicilerin çok güzel görünüyor, hayırlı olsun.

sinay, tüllerin uygun şekerim yinede için rahat etmezse bir iki yere daha bak. recıstır tül bende çok istemiştim çok güzel duruyor ama eşim istemedi :çok üzgünüm:

birde pileli tül ile mekanizmalı tüller arasında fark yok, birinde tül farkı var diğerlerindede aynı şekilde mekanizma farkı var. aynı tutuyor.

evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu

Benimde normal tül + bir fon vardı 900 lira tuttu evim eski bina olduğu için duvar yok bütün cam.

persan marka olarka nereye bakarsan çok fazla değişik olacağını sanmıyorum, ona benzer şeyler elvinde de var ama fiyatları nedir bilemiyorum. Başka markalara bakarsan fiyat değişik olabilir.

esmy; gösterdiğin tülcü zeytinburnundamı, ben tül bakarken bunun aynısını görmüştümde.

böcük, annen selam göndermiş Aleyküm selam. Allah onun gönlüne göre versin üzmesin kendini kısmetleri nezamansa o zaman çıkacaktır mutlaka. Belkide iptal ederler kumara giriyor falan diye tartışma çıktı.

arsima, mutlu haber vermişsin, hafta sonuna evin temizliği falan biterse eşyalar eve gidince bir günde yerleşir mühim olan temizlik ve mobilyaların falan zamanında gelmesi.

pshmina, mandilin, buket nasılsınız ?

Işılcım, tubiscim iyiyim şekerlerim benim. Şeniz

Esmacım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun inşallh..

size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa

kızlar benim salon mobilyam beyaz ve bambu
koltuklarım bej ve toprak rengi
zigon sehbamı ne renk alam :)

BAŞIYAZMALI

dün akşam davetiyeni eklemişsin.ben göremedim....
yrumlara görede çok merak ettim doğrusu.
girersen ekle ne olur.yakalayamma belki
seni...

Babaların da içine bişi sinmiyo hee. Mahsus mu yapıyolar acaba vazgeçelim diye CADIARZU

hep burdaydım canım geçmişi okuyodum Şeniz

hahahaa olabilir :roflol:
Şeniz

arsima, mutlu haber vermişsin, hafta sonuna evin temizliği falan biterse eşyalar eve gidince bir günde yerleşir mühim olan temizlik ve mobilyaların falan zamanında gelmesi.

inşallah onlarda olur adaşım

size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa

çok cici :asigim:

birde nişanlım için erkek versiyonunu yaptı annem ama onu çekmeyi unutmuşum.
bu ilk denemesi, birde etekleri pileli üstsüz yapacak :) onuda eklerim bitince.

arsimacım aslında bambu tamamlayıcı olur koltuklarında açık renk olduğu için ama bulman zor olabilir, beyazda hoş oluyor hemde daha uyguna bulursun.

rabbim kazaları elemleri kederleri uzak tutsun inş...
Güzel günlerde kullanın....

arsimacım aslında bambu tamamlayıcı olur koltuklarında açık renk olduğu için ama bulman zor olabilir, beyazda hoş oluyor hemde daha uyguna bulursun.

mandılın haytm lahana cok sagolun
hayatım yok emınonunde gordum

arsima rsım olarakgormden bılemedım kotuklarının ıcıdnekı renk daha ıyı olmazmı

kıslar bi açıklama yapayım.
dün nihalcimde sormuş ayrıca özel mesaj geliyor kıslar soruyorlar sürekli...
benim takvimim evlilik takvimi değil.herkes beş gün kaldı zannediyor.
ben kurba prensimi bekliyorum ne zamn gelcek diye....
onun için gün sayıyorum...
halen müzmin bekarım yane...

Bence beyaz olur arsimacım..ayrıca arsima hiç sıkıntı yapma canım bence yetişcek ve çok güzel olacak..
hayatım uyguna yaptırmışsınız hem tülleri hem davetiyenizi..
mandilin süper bişey o önlük yaa..ellerine sağlık annecininnn..
betanın bindallısını göremedim benn

bende merak etmıstım cnmm ıı oldu acıklaman kaydirigubbakcemile3

anladım cnm
umarım herşey gönlünce olur
teşekkürler canım inş. hepimizin :Saruboceq:bu arad senin düğün ne zaman?
evet tubişcim mekanizması para tutuyor inş. sende ilerde recıstır yaptırırsın Şeniz
mandilin bayıldııııımmmmm bu ne yaaa plaj elbisesi gibi olmuş çok şekerrrr :asigim:güle güle giy canım:lepi:

bambu al derim bulamazsan beyaz al a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…