Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ana:1shok: gercekten olmaz haa
haklsın cnm ayy bazı seyler aslında en basından konusulacak ne demek ya nışanı kız yapıyo ama
nışan demek düğünun yarısı demek konusulur ne alıncakne takılcak kım ne alsın dıe
bunlar ayıp deıl sonra düğüne yaklasınca konusulmazsa asıl sorun orda olur
sözlune söylesen cnm hıc demıyor mu aılesıne faaln ayy sınırlendım haa kötükedihüso

yoo bence normal cnm yaa
bız ablama yaptrdık 500 tl sadece salon ıcndı
ıcın rahat olsun bence gayet normal

Yok sİnay normal bence herkez mılyarlardan bahsedıyor
storlarda zaten İŞÇİlİĞİ cok alıyorlar

dimi ya içime su serptiniz kızlar teşekkürlerŞeniz
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım

Yok sİnay normal bence herkez mılyarlardan bahsedıyor
storlarda zaten İŞÇİlİĞİ cok alıyorlar

bence öyle zannediyoruz
çünkü fiyatlara bakıyorum biçok yerden aldım
az önce pileli perdede yazdığım fiyat 1450 idi ama storlu odalar toplam 800 tuttu
yaptırdığım yere bakınca heryerde stor var güneşlikler öyle çünkü salon hariç evin tamamı 1000 tuttu salonda dünya tuttu
ki perdecilerde hep stor çok pahalı depil diyorlar

esma bişey dicem ama kızma
iyiki almamışsın

bencede

sinaycım çook kuşkulandıysanız hemen aynı modelleri ölçüleri başka bi perdeciye gidip danışın ne kadar fiyat biçeçek bakarsınız. baktınız gerçekten pahalıysa sizinkiler, perdeci dikime başlamadan hemen iptal ettirebilirsiniz, ya da perdeci müşteriyi kaçırmamak için fiyatı düşürür ne biliyim :S

sinay benim yatak odası için 697 TL demişlerdi yanlarında kadife 2 tane fon olacaktı ama sonra yatak başımın orda hoş görünmeyeceği için fonu çıkardık biz.zaten tutan oydu.boncuk fln yok düz siyah gri katlamalı+stor..mutfak da stor+tül.benim de ikisi o civarda tuttu bana göre pahalı değil ama daha uyguna yaptıranlar var..mesela esmy fln.
ha bi de kızlar 2700 dediğim fiyat için de yatak başında komple duvar kağıdı+salondaki kolon için sarmaşık sticker var.

oktar ilk sorduğun yere yaptırma gidip başka başka perdecilerden fiyat al muhakkak fark oluyor.
tabi aynı tül ve perdeleri seçerek :)

esma bişey dicem ama kızma
iyiki almamışsın

ARSİMA İŞTE DIYORUMYAPİLELİERDE DAHA COK PİLE GİDİYOR OYUZDEN PARA FAZLA MESELA METRESI 30 PİLELİ DE 15 METRE GIDIYOR COK TUTUYOR
STORDA 5 METRE TUTUYOR AMA 30X5 150 TL OLMUYOR ONA AZCIK ISCILIK EKLIYORLAR YANI NORMAL PİLELİ PİLE COK YEDIGINDEN PAHALI

NIYE BEGENMEDINIZ USTU YOK ORASINI KATMAYIN DUSUNMEYIN
KUZENIM YAPTIRDI COK SIK DURUYOIR KENDI EVIM OLSUN YAPTIRCAM BEN

klava::asigim:a.s.

Arsima canım herşey iyiye gidicek inş, bak bu sabah iyi haberleri verdin işler teker teker bitecek.
Nasılda tehdit etmişin öylee :)

bendim o kaydirigubbakcemile3
ok şekerim anladım
:roflol::roflol::roflol:senmiydin kuzum nasıl recıstır beğendin mi???

bizde öyle düşünüyoruz mandilincim bugün iş çıkışı bakıcam diğer perdecilerdeki ortalama fiyatlaraa.sa.sdurduk yere kazık yemeyelim düğün üstü :mymeka:

duvar kağıdı bende çok istedim
adam aklıma soktu istermisin diye kaydirigubbakcemile3
ama 3000tl lik perdeden sonra vazgeçtim

NIYE BEGENMEDINIZ USTU YOK ORASINI KATMAYIN DUSUNMEYIN
KUZENIM YAPTIRDI COK SIK DURUYOIR KENDI EVIM OLSUN YAPTIRCAM BEN
klava::asigim:a.s.

yaptır kuzum
beni rahatsız eden üstü değil alt kesimlerdi
ama zevkler ve renkler tartışılmaz Şeniz

Arsima canım herşey iyiye gidicek inş, bak bu sabah iyi haberleri verdin işler teker teker bitecek.
Nasılda tehdit etmişin öylee :)

ederim bennn kötükedihüso
evet bugün güzel bi gün inşallah
az öncede nişanlımın eski patronu geldi
inatla aramıyorsun mobilyalar için dedi :roflol:
önümüzdeki hafta sonu gelse sana uyarmı dedim gelsinde sorun değil dedim
cumartesi pazar mobilya montajı var :teytey:
eşyalarıda hafta içi izin alır yerleştiririm artık

:roflol::roflol::roflol:senmiydin kuzum nasıl recıstır beğendin mi???

evet bendim alkisalkisalkis
güzelmiş severim o tarzı zaten

ben de istiyordum nişanlım istemiyordu mobilyacı önerdi istemedi en sonunda perdeci de önerince kabul etti:)
yatak odam siyah beyaz..oraya da beyaz üzerine siyah desenli bi kağıt yaptırıyorum halımı da kırmızılı siyahlı beyazlı aldım..perdem de katlamalı gri siyah:)

sinaycım perde muhabbetini okuyunca yazmak istedim
maliyenin karşıısnda kilim mobilyanın yanındaki bir mağazada perde yazıyordu
5 camlık 666 tl. 12 ay taksitle diye burayla kesin anlaşmadıysanız bir görüş istersen

söylüyorum canım söylemez olurmu, beni telkin eden tek o zaten sen rahat ol istediğin herşey olacak diyo kaydirigubbakcemile2, inşallah biraz rahat bir aile sanırsam ama kendileri bilirler ben böyle rahatım 1yılda beklerim 2 de 3de ama sevgilimin bekleyebileceğini pek sanmıyorumm :smiley-cool:

recıstır perde ne güzel miş yaa sinay eklemiş fotosunu ilk defa duydum sizden, daha öğrenicem çokk şey varr ...

DOGRU ARSıMAM BEN BıDE ODAMA RENK KATSIN ISTEDIM
KAHVELI YA CANLI RENKLER DIYE AMA OLMADI ZATEN USTUNE DURMAYA GEREK YOK
AALLAH OLMAYANherkeze bırgun kendı evını nasıp eder ıns
zevkımıze gore doserizz
bu arad eklenen resım varya nitolun o mobılyaya da baska tul gıtmezmıs cok uymuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…