tatlım aslen Bolu 'lu değiliz zaten Samsun'luyuz memur aile klasik bircok yer gezdik, zaten öyle zora sokmucaz onları ama havada kaldı herşey beni istemeye geldiler istendi hayırlı olsun dendi nişanla ilgili birşey konuşmadan gittiler birkaç defada gelsinler istiyorum nasıl olsa sevgilim geliyor 2 haftada bir onlarda atlasın gelsinler kız tarafı nişanı yapıyor tamam da en azında fikirlerimizi duysunlar biz onların fikirlerini duyalım aman böyle oldukça karşı tarafdan da soğumaya başlıyorum neyse bir daha düşünmücem herşeyi oluruna bırakıcam :uhm:
yoo bence normal cnm yaa
bız ablama yaptrdık 500 tl sadece salon ıcndı
ıcın rahat olsun bence gayet normal
Yok sİnay normal bence herkez mılyarlardan bahsedıyor
storlarda zaten İŞÇİlİĞİ cok alıyorlar
Yok sİnay normal bence herkez mılyarlardan bahsedıyor
storlarda zaten İŞÇİlİĞİ cok alıyorlar
esma bişey dicem ama kızma
iyiki almamışsın
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım
esma bişey dicem ama kızma
iyiki almamışsın
ARSİMA İŞTE DIYORUMYAPİLELİERDE DAHA COK PİLE GİDİYOR OYUZDEN PARA FAZLA MESELA METRESI 30 PİLELİ DE 15 METRE GIDIYOR COK TUTUYOR
bence öyle zannediyoruz
çünkü fiyatlara bakıyorum biçok yerden aldım
az önce pileli perdede yazdığım fiyat 1450 idi ama storlu odalar toplam 800 tuttu
yaptırdığım yere bakınca heryerde stor var güneşlikler öyle çünkü salon hariç evin tamamı 1000 tuttu salonda dünya tuttu
ki perdecilerde hep stor çok pahalı depil diyorlar
bencede
:roflol::roflol::roflol:senmiydin kuzum nasıl recıstır beğendin mi???
bendim o kaydirigubbakcemile3
ok şekerim anladım
sinaycım çook kuşkulandıysanız hemen aynı modelleri ölçüleri başka bi perdeciye gidip danışın ne kadar fiyat biçeçek bakarsınız. baktınız gerçekten pahalıysa sizinkiler, perdeci dikime başlamadan hemen iptal ettirebilirsiniz, ya da perdeci müşteriyi kaçırmamak için fiyatı düşürür ne biliyim :S
sinay benim yatak odası için 697 TL demişlerdi yanlarında kadife 2 tane fon olacaktı ama sonra yatak başımın orda hoş görünmeyeceği için fonu çıkardık biz.zaten tutan oydu.boncuk fln yok düz siyah gri katlamalı+stor..mutfak da stor+tül.benim de ikisi o civarda tuttu bana göre pahalı değil ama daha uyguna yaptıranlar var..mesela esmy fln.
ha bi de kızlar 2700 dediğim fiyat için de yatak başında komple duvar kağıdı+salondaki kolon için sarmaşık sticker var.
NIYE BEGENMEDINIZ USTU YOK ORASINI KATMAYIN DUSUNMEYIN
KUZENIM YAPTIRDI COK SIK DURUYOIR KENDI EVIM OLSUN YAPTIRCAM BEN
klava::asigim:a.s.
Arsima canım herşey iyiye gidicek inş, bak bu sabah iyi haberleri verdin işler teker teker bitecek.
Nasılda tehdit etmişin öylee :)
:roflol::roflol::roflol:senmiydin kuzum nasıl recıstır beğendin mi???
ana:1shok: gercekten olmaz haa
haklsın cnm ayy bazı seyler aslında en basından konusulacak ne demek ya nışanı kız yapıyo ama
nışan demek düğünun yarısı demek konusulur ne alıncakne takılcak kım ne alsın dıe
bunlar ayıp deıl sonra düğüne yaklasınca konusulmazsa asıl sorun orda olur
sözlune söylesen cnm hıc demıyor mu aılesıne faaln ayy sınırlendım haa kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?