mandilin ne guzel onlugun kızz
çok cici :asigim:
mandilin çokkk güzelll önlükk
mandilin süper bişey o önlük yaa..ellerine sağlık annecininnn..
mandilin bayıldııııımmmmm bu ne yaaa plaj elbisesi gibi olmuş çok şekerrrr :asigim:güle güle giy canım:lepi:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
esma neyi eminönü'nde gördün
Ben geldim, geçmişi 1-2 sayfa dışında okuyamadım vaktim yok çünkü. Mobilya bakmaya gidiyoruz yine hihoyyyt Ama gelince okurum hepsini. Arsima alemsin vala aynı benim kafadan, nişanlına isteklerini yaptırmana koptum. Kendimi gördüm bi an. Bizimki de ebveyn banyosuna kabin gerekir mi diyordu, vala her yer ıslanır kullanmayız o zaman dedim :roflol::roflol::roflol: Ebeveyn banyosuna raf filan yapalım dedim, o niye dedi. Eee o zaman havlu şampuan vs. almaya diğer banyoya gidersin dedim. Ve daha bi sürü şey kaydirigubbakcemile3
baberkoo selam canım dünden beri gözüm seni arıyoduu, biz arkadaşlarla ege-akdeniz turuna gitmek istiyoz tavsiye edermisin???
Mavi tur falan var içinde güzel gibi geldi bana ....
yok canım çok fazla mekanizma kullanılmıyor bunda sadece yanlarda büzdürmek için kullanılmış temizliğide katlamalılara göre daha kolaymış içine stor güneşlik yapılıyor benimkinin fiyatını bilmiyorum kayınpederim yanımda pazarlık yapmadı ama tahminen 400 bilemedin 450 tutmuştur
teşekkürler canım inş. hepimizin :Saruboceq:bu arad senin düğün ne zaman?
inanmıyorum ya annenin ellerine sağlık
keşke banada yapsa valla masrafını veririm ne kadar diyorsa.
çooook tatlı çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?