Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu perde muhabbetıne ben de katılam barikaydirigubbakcemile3 salonda ıkı pencere bı balkon kapısı bı de oturma odasının perdesı ttülü güneşliği 1500dedıler 1200e yaptırıoz.ctesi teslim edıcekler.tülleri fransız dantelı tülüymüş öyle bişeler dedı adam.adını bılmiom da hanı oluya ya bole yukardan yarım daıre gıbı duran fonlardan.uçlarında boncuklar var.

Kızlarrr tünaydınnn ben geldimmm hihoyyyt
Öff geçmiş uzamışş yinee -tatlicadiarzu-

Cicilerim için yorum yapan herkese teşekkürü bir borç birilirimm a.s.
Mandilin önlüğün süperr :lepi: Çok beğendimm
Arsimam benimkide keçimi katır inatımı bilemedim öyle bişii kaydirigubbakcemile3 Ama benimde ikna kabiliyetim yüksektirr yerimseniben
Dün taşınmışş etmiş beni üzdüğünü farketmiş istediğin davetiyeyi bastırırz dedi hihoyyyt
Ama bende düşündüm taşındım onun istediği tipte bastıralım ama nikah şekerleri benim beğendiğimden olaacak dedimm ok dedi anlaştıkk kaydirigubbakcemile5

Arsimam bu arada sehpanı cam al hepsine uyarr ben öyle yaptım kaydirigubbakcemile3 Gerçi benimkini hediye verdiler

Sinaycım perdelerin hayırlı olsun kuzumm :1hug: fiyatıda pahalı değil benneyaptımki

Tubis o el öpme muhabettini kimse bana söylemedi bilmiyorum sadece gelinlikle çıkınca kafamda koca bir kütle şeker kıracaklarını söylediler :1ninca:

Aklımda kalanlar bunlarr unuttuklarım varsa affolaa -tatlicadiarzu-

perdelerinizin yapımı kaç gün sürdü?

bana amca 1 hafta dedi ama vaktin varsa 10 gün ver bana daha hassas davranılır dedi
işte ayın 23 ünde ölçü aldı dikim başlıcak dedi ayın 3ünde takacak öyle konuştuk
bugün mobilyalarımın ayın 6 ve 7 sinde montaj yapılacağını öğrendim ve perdelerimide 8 yada 9 unda isticem

hoşgeldin
oh anlaşmanıza sevindim
camlara bende baktım ama ayakları hoşuma gitmedi seninki nasıl acep
ay bide seninki düşünüp taşınmış ya aklıma benimki geldi
mesela ben kızınca bazen bi laf ederim bu hiçbişe demez sonra buna bi sessizlik çöker
uzun zaman geçince soruyorum neyin var niye konuşmuyorsun
cevap: düşünüyorum düşünüyorum ama nerede hata yaptım bulamıyorum diyo
o an sinirden onu dövesim geliyor ama sonra çok gülüyorum :roflol:
düşünüyorum düşünüyorum
düşünüyorum düşünüyorum

hehhehe kızlar evet bebiş çalışmaları vardı hepinizi çok özledim yaaaa. haziran 5i bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn
5 haziranda teyze oluyoruz oleeeyyyykaydirigubbakcemile2:teytey:
ramazan sonuna kalacak büyük ihtimal
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın Şeniz
gamzee nolcak 5 haziranda yoksaaaa bişi mi saklıyorsun bizden hımm??
teyze oluyon mandilin teyzeeekaydirigubbakcemile3
canım mobilya 2 günlük iş seçtikten sonra hemen getiriyorlar beni en çok perde ve gelinlik yordu -tatlicadiarzu-
esmanın nesi hayırlı olsun ben ne kaçırdım sayfalara bakıyorum birşey göremedim.

bendim onu soran kaydirigubbakcemile2

takvimimi farkettinizmi 1 ay 1 hafta 1 gün oldu bugün hihoyyyt
benimde 1 ay kalmışdelikafadulden ayy gün yaklaştıkça korkmaya başladım

perdelerinizin yapımı kaç gün sürdü?
bana perdeci 4 günde biter dedi:sm_confused:
Kızlarrr tünaydınnn ben geldimmm hihoyyyt

Sinaycım perdelerin hayırlı olsun kuzumm :1hug: fiyatıda pahalı değil benneyaptımki

sağol bebişimm:1hug:

Gamzecim çaydanlık süpermiş güle güle kullankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…