arsima cnm bende zigon yok almadım sengözlerimebaksanab
perdelerinizin yapımı kaç gün sürdü?
perdelerinizin yapımı kaç gün sürdü?
Arsimam benimkide keçimi katır inatımı bilemedim öyle bişii kaydirigubbakcemile3 Ama benimde ikna kabiliyetim yüksektirr yerimseniben
Dün taşınmışş etmiş beni üzdüğünü farketmiş istediğin davetiyeyi bastırırz dedi hihoyyyt
Ama bende düşündüm taşındım onun istediği tipte bastıralım ama nikah şekerleri benim beğendiğimden olaacak dedimm ok dedi anlaştıkk kaydirigubbakcemile5
Arsimam bu arada sehpanı cam al hepsine uyarr ben öyle yaptım kaydirigubbakcemile3 Gerçi benimkini hediye verdiler
ets de 26 hazirana kadar 596 +150
26haziran itibariyle de 641 +150 lira
5 haziranda teyze oluyoruz oleeeyyyykaydirigubbakcemile2:teytey:hehhehe kızlar evet bebiş çalışmaları vardıhepinizi çok özledim yaaaa. haziran 5i bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın Şenizramazan sonuna kalacak büyük ihtimal
teyze oluyon mandilin teyzeeekaydirigubbakcemile3gamzee nolcak 5 haziranda yoksaaaa bişi mi saklıyorsun bizden hımm??
canım mobilya 2 günlük iş seçtikten sonra hemen getiriyorlar beni en çok perde ve gelinlik yordu -tatlicadiarzu-Kız ben neyi hemen beğendim ki, mobilyayı hemen beğenip alayım kaydirigubbakcemile3 Daha kaç defa gitcem allah bilir. Gerçi beğendiğimiz şeyler oldu ama bugün odaların ölçülerini götürcez. Olup olmayacağına bakcaklar.
Amiiin canım inşallah a.s.
benimde 1 ay kalmışdelikafadulden ayy gün yaklaştıkça korkmaya başladımesmanın nesi hayırlı olsun ben ne kaçırdım sayfalara bakıyorum birşey göremedim.
bendim onu soran kaydirigubbakcemile2
takvimimi farkettinizmi 1 ay 1 hafta 1 gün oldu bugün hihoyyyt
bana perdeci 4 günde biter dedi:sm_confused:perdelerinizin yapımı kaç gün sürdü?
Kızlarrr tünaydınnn ben geldimmm hihoyyyt
Sinaycım perdelerin hayırlı olsun kuzumm :1hug: fiyatıda pahalı değil benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?