hoşgeldin
oh anlaşmanıza sevindim
camlara bende baktım ama ayakları hoşuma gitmedi seninki nasıl acep
ay bide seninki düşünüp taşınmış ya aklıma benimki geldi
mesela ben kızınca bazen bi laf ederim bu hiçbişe demez sonra buna bi sessizlik çöker
uzun zaman geçince soruyorum neyin var niye konuşmuyorsun
cevap: düşünüyorum düşünüyorum ama nerede hata yaptım bulamıyorum diyo
o an sinirden onu dövesim geliyor ama sonra çok gülüyorum :roflol:
düşünüyorum düşünüyorum
düşünüyorum düşünüyorum
kızlar duvar kağıdımın aynısından nette bulamadım ama benzer modelini gördüm..mira dekor yazısının altında şekil varya o şekilden fon beyaz üzerine aralıklı olarak siyah o şekilden var.nasıl sizce?
esmaa hayırlı olsun çok sevindim kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah gamyoncuiremsu
mandilin bittim önlüğüne şahanee :lepi:
hayatım bu sana :hooray: tüm evin perdelerini 500e çıkarmışsın umarım benimde öle olurr
mandilin; küçük kız çocuğu elbisesi gibi duruyor çok güzel olmuş.
bence beyaz
bizim arnavut gelin temani diyor bende ondan duydum. her kıyafette kaynana karşınsa geçip bişiler yapıp sonra el öpüyorlar. o dimi.
ben sordun onu esma, hayatım değil.
bende bu turu çok istiyorum, etesede var 10 günlük bir paket ona bakmıştım.
senin önerdiğin varmı?
hoşbulduk canım, sıkılma yaz geldi tatil yaparsın sonra işe başlarsın kaydirigubbakcemile2
sulfat, inşallah beğeniğ alırsın mobilyalarını.
Ana tubİs ben nıye hayatım sandım
emınonu ozaman
:)
buket coksagol amın canım
kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan
saol canım bize de temmuz ayında lazım genelde herkesin izinleri o vakitt zamlı fiyattan gidicez heralde...
kaydirigubbakcemile5 çok şekermiş o zaman :1hug:ben kurba prensimi bekliyorum ne zamn gelcek diye....
onun için gün sayıyorum...
halen müzmin bekarım yane...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis karşılıklı alttan alıp anlaşmak, mutlu mesut ne güzel yaaa, mutlu oluyorum ben de böyle sizlerle ilgili şeyler okudukça:1hug:Dün taşınmışş etmiş beni üzdüğünü farketmiş istediğin davetiyeyi bastırırz dedi hihoyyyt
Ama bende düşündüm taşındım onun istediği tipte bastıralım ama nikah şekerleri benim beğendiğimden olaacak dedimm ok dedi anlaştıkk kaydirigubbakcemile5
+150 yol parasımı ne oluyor?
sinay, korkma kız mutlu olman gerekiyor şu zamanalrda korkuyorum diyo ya korkulcak hiç bir şey yok.
brcncvk, duvar kağıdının deseni o sanırım rengi farklı galiba, tam olarak nereye olduğunu anlayamadım ama model olarak çok tutuyor gördüklerime göre, perdelerde bile bu deseni gördüm.
birde ben msjların bazılarını göremiyorum.
örnek esmanın araba mesajını görmedim sorduktan sonra öğrendim,
baberko tur fiyatlarını yazmış pashminanın alıntısından gördüm,
brcnin mesajını hayatımın mesajından gördüm.
geriye dönüp bakıyorum yine göremiyorum. tek brcninkini gördüm önceki sayfalarda.
biri bana yardım etsin neden böyle oluyor.
gelinlik ayakkabılarımı eklimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?