Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:uhm: senin nisanlinla benim nisanlim ayni kisi mi acep:uhm: benimkide öyle bir sey olsun geri cevap vermez bir sesizlik kendi icine döner ye oldu sorunca hic öylesine düsünüyorum diyor hehehe

çok koyu değil mi canım?

sağol canım :lepi:

canım ailenin bütün yeni gelinleri bu şalvarları giyiyo herkes kendi kaynanasının önüne böle diz çöker gibi eğilip elini yere ağzına ve başına götürüyo elini falan öpüyo saçma sapan bişey

Ana tubİs ben nıye hayatım sandım
emınonu ozaman
:)
buket coksagol amın canım

:mymeka:

kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan

oo çok şıkmış canım güle güle kullan

Gamze hoşgeldin hayırlsı canm
mandilin önlüğünü yesinler senin
betam ortayolu bulmuşsunuz iyide etmişsiniz

gamze, güle güle kullan.
güzelmiş bana fikir olsun yazdım aklımın bir köşesine.
benimde bir tefal çaycım birde tombik orta boy çaydanlığım var. bir tanede büyük boy alsammı karar veremiyorum.

betacım bak bisey buldum bendee sana yollım dedımm cnmkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $22522656123.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
saol canım bize de temmuz ayında lazım genelde herkesin izinleri o vakitt zamlı fiyattan gidicez heralde...

+150 yol parasımı ne oluyor?

sinay, korkma kız mutlu olman gerekiyor şu zamanalrda korkuyorum diyo ya korkulcak hiç bir şey yok.

brcncvk, duvar kağıdının deseni o sanırım rengi farklı galiba, tam olarak nereye olduğunu anlayamadım ama model olarak çok tutuyor gördüklerime göre, perdelerde bile bu deseni gördüm.

birde ben msjların bazılarını göremiyorum.
örnek esmanın araba mesajını görmedim sorduktan sonra öğrendim,
baberko tur fiyatlarını yazmış pashminanın alıntısından gördüm,
brcnin mesajını hayatımın mesajından gördüm.
geriye dönüp bakıyorum yine göremiyorum. tek brcninkini gördüm önceki sayfalarda.
biri bana yardım etsin neden böyle oluyor.

ben kurba prensimi bekliyorum ne zamn gelcek diye....
onun için gün sayıyorum...
halen müzmin bekarım yane...
kaydirigubbakcemile5 çok şekermiş o zaman :1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis karşılıklı alttan alıp anlaşmak, mutlu mesut ne güzel yaaa, mutlu oluyorum ben de böyle sizlerle ilgili şeyler okudukça:1hug:

Arsima, sende, evini ve kocasını acayip güzel çekip çevirecek idare edecek akıllı bir hatun imajı görüyorum ve tebrik ediyorum :lepi:
Mandilin, güle güle kullan canım, önlüğe bayıldım, izninle resmini çalıp (izinle çalmak nasıl oluyosa :)) ) anneme göstericem, acil tarafından bana da diksin, hasetlik ve kıskançlık smileyı :))
Gamze, çaydanlık çok orjinal, çok da şık, güle güle kullan şeker :1hug:

bazen bende de öyle oluyo tubiş site çok ağır bu aralar tam beklemek gerekio sayfaların açılmasını.

biz kız arkadaşlarla ege-akdeniz turuna gidicez de 150 ylt mavitur ve müze yerleri içn extra para istiolar onun bedeli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…