Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok güzel bir ayakkabı
ama ben böyle bağcıklı olduğu zaman sıyrılıyo ya bacağımdan sinir oluyorum bide gelinlikle falan daha zor olmasın canım ?
en iyis sen bilekten bağla nasıl olsa görünmeyecek fazla hem ikide bir çözülüp düşmez ama süper güzel bir ayakkabı güle güle giy canım adımı yazarmısın altına kaydirigubbakcemile3

başıyazmalı çok güzel davetiyen kendin hazırladın değilmi valla bende böyle düşünüyorum ama nikahtan sonra yırtılır atılır diye kıyamyıoyorum

ayyyy çok güzzellll.diktirdinmi bunu canım.kaça mal oldu ?

başıyazmalı tam size özel bişi olmuş, aslında siyah beyaz olsa dahada bi güzel olur. güle güle dağıtın inşallh..

mandilin anladım canım valla bunun da gelinlik için modelini yapmışlar ya helal olsun

düğün gününde cici cici kullan kuşum

ben cesaret edemem böyle bir modele basar beni dizime kadar oynaycam etcem düşer zaten bende çok tepinceğim için

aynı şey durumu alışmamış ... don durmaz misali bende de durmaz bu

Son düzenleme:
başıyazmalı cok guzel olmus
gözlerını aynı renk
benımde vardı böel bi davetıyombılıyonuz demı
ama biz taamamını böle yapmadık kendımıze hatıra olsn dedık ben ıstedm böle olsn ,dedıler çöpe gider, dedım yakınlara bböle verırız felan sonudna kendımıze ornek cıkardık
cok guzel cnm
ıcı cok daha guzel yazısı

Son düzenleyen: Moderatör:

hıııımmmmm şimdi anladım canımmmmm

Kızlarrrr geçmişi okumaya çalıştım falan ama baktım yok bitecek gibi değil yazmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
Heycanım içime dışıma sığmıyorr:sm_cool:
Hani evimizi düğünden sonra lojman çıkınca kuracaktık ya , aşkımın düğün davetiyelerimizi bastırdığı matbaacı aşkım burdayken aradı. Temiz bir ev var bize yakın görmek istersen gel diye bizimkide gder gitmez görmüş. :1rolleyes: Fotolarını çekmiş. derli toplu küçücük minicik sıcacık bir ev :1rolleyes: Ay nasıl heycanlıyım. Adamıda tanımıyoruz :roflol: Aşkım davetiye bastırırken tanışmış matbacıda çok sevmiş bizimkini :roflol: anki oldular:roflol: ay neyse işte kirasıda 500. Ufak tefek şeylerden feragat edicez malum yaşayacağımız yer marmaris. orda normal bir ev bulmak çoğunlukla zor. çoğu eşyalı ve apart tarzı. ayrı bir mutfağı olan bile bulmak zor geneli salonla bir. bu öyle değil miniş bir mutfağı var. salonada açılan bir servis penceresi var. :1rolleyes: oturma odası yapacaktık vaz geçtik. çünkü odalar ufak gardrrobu bir odaya koyucaz falan. ama bilmiyorum çok içime sindi nedense. oakşama kesinleşecek ben heycanımı sizlerle paylaşmak istedim

ayyy ne güsell:asigim:

heh oldu sonunda kaydirigubbakcemile2
canlarım alıntı yapmazsanız sevinirim..
işte davetiyemiz..

hamdolsun deyince RTE geldi aklıma, hayırlı olsun canım

kızlar teşükür edirim.
saten kısmı gelinliğimin kumaşından aldık.
anlatıyım hemen tamamen yukarı kadar bağlancakresimdeki gibi

ya da hemen bilekte bağlanıp yandan fiyonk yapacağım.

:asigim:

ışılcım sanırım bende yandan bilekte fiyonk yapacağım dediğin gibi düşer falan onunla uğraşılmaz kaydirigubbakcemile5
yazmazmıyım yazarım taikide..

Mandilinim ayakkabın muhteşem tek kelimeyle bayıldım :asigim:

teşekkür ederim roselinim yerimseniben

ayyyy çok güzzellll.diktirdinmi bunu canım.kaça mal oldu ?

teşekküre derim canımcım, kumaşını aldık annemle (kumaşlar metrresi 2 yede var 5 ede 10a da hangisini alırsan) sonra annem kesti biçti oldu bu kadarcık maliyeti.

teşekkür ederim a.s.
bende topukluya alışık değilim bakalım napcam sositososito tökezlemeden düğünü geçirisem iyi gelinde topalmış demesinler dimi :)

minikcım allah yardım etsın sızınkı cok daha zor allahım ya ne hasta ruhlu ınsanlar var

mandalın:jeyyar: laa ben bu ayakkabıyı gıyemezdım cesaretını kutluyom adımı yaz bakım hadı gorumcecımalkisalkisalkis gule gule gıy

beta onların sen nezmn aldın ben gormemıştım gule gule kullan

basıyazmalıkız resımmlı davetıye hoş gule gule dağıt

hayırlısı olsun canım....

oralarda anlattığın gibi ev bulmak cidden zor hele ki 500 e

çok şanslıymışsınız :1hug:

burcu sen ne düşünüyon sımdık lojmanda otursanız sanırım para vermıyceksınız yanlış mı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…