evet canım mobilyaları falan aldık her şeymiz hazır sadece ev ya düğünden sonra olacak yada bu. bu olursa şehrin göbeğinde lojman azcıcık uzak. ama azcık uzak sorun etmiyordum. ama lojmanda bu kadarda iyi bulamam. evet daha büyük olur ama daha döküntü olur ööyle olacağına minik olsun daha iyi diye düşünüyorum... a.s
inş canımmm :Saruboceq: ŞenizAllah söyletiyodur inşallah canımmmmm Şeniz
inşallah canım. hayırlı ise bizim için tutalımm :sm_cool:burciş inş tutarsınız hayatım evinizi.hayırlısı....
Şeniz
burcuşş hadi ekleeee
ehe yes cnm dogru ben evlendım ya karısmıyom galıbaa
songa coksgol cnm
yaww neden herkes yazmalının mesajlarını ben koydum sanıyor...benneyaptımki
gı karıştırılırsam sen gibi datlu gözel bacıyla karıştırılayım nolcek lahanamdelikafadulden
loya görmedim hiç buralarda?
nerelerde var yaa
canım imejede sorun mu var ne ekletmiyor :uhm: kızlar sizde de var mı sorun. neden yükleyemiyorum...
yemekteydım cnm geldım Şenizbuket arsıma beta bocuk glcnn sulfat nerdesınıs kıslar
kızlar esra ıle gorusenınız var mı?napiii ne ediii sositososito naniknanik :1ninca: lülülülülülü
gı karıştırılırsam sen gibi datlu gözel bacıyla karıştırılayım nolcek lahanamdelikafadulden
ay bende onu soracaktım başka bildiğiniz site var mı diyecektim.Canım yollayap diye bi yer var orayı dene istersn image biraz ağır çalışıyo her zaman
kızlar esra ıle gorusenınız var mı?napiii ne ediii sositososito naniknanik :1ninca: lülülülülülü
karadenızmı cnm en son kına gunu gorstumkızlar esra ıle gorusenınız var mı?napiii ne ediii sositososito naniknanik :1ninca: Lülülülülülü
ay bende onu soracaktım başka bildiğiniz site var mı diyecektim.
direk yollayap mı yazıcam çıkıyor mu drek...
Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Pashmina, baberko, BaŞıYaZMaLıKıZ, brcncvk86, burcuözge+, croiselle, dkb+, esmy+, lecwan, mandilin, oktar+, oveg, parpalm, Pufilota, p_nr, Roselin, tobi, tubiS+, uğur böcüğü+, _HaYaTiM_+, şeker-
kalabalığız bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?