Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

başıyazmalı tam size özel bişi olmuş, aslında siyah beyaz olsa dahada bi güzel olur. güle güle dağıtın inşallh..

yazmalım canım harika burada kullandığın avtarın sanırım ordan hatırladım.çk güzel kalıcı değişik olmuş...
çok zevklisin çok beğeniyorum bitanem herşeyini....

tişkür datlumkaydirigubbakcemile5beğenmenize çok sevindim ...

metin muhteşem...:lepi: hayırlı olsun canım:1hug:

bende smlemeyi unutmuşum.söze vuruldum çok duygulandım...ellerine sağlık yazmalım...

başıyazmalı çok güzel davetiyen kendin hazırladın değilmi valla bende böyle düşünüyorum ama nikahtan sonra yırtılır atılır diye kıyamyıoyorum

kendim hazırladım canım..normallerde yırtılıp atılıyo bu en azından kendimize hatıra kalıcak birde çok yakınlarıma..

teşekkürler esmy cim..

ben davetiye metinlerinden çok hoşlanmam aslında ama buna bayıldım, hele 3.satır..... a.s

kaydirigubbakcemile5

lahanammmm davetiyen çok anlamlı duygulu :asigim:

o benim kızalkisalkisalkislahanama daha var prensi bekliyokkaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun canım....

oralarda anlattığın gibi ev bulmak cidden zor hele ki 500 e

çok şanslıymışsınız :1hug:
evet canım haklısın:1rolleyes:
kapıları falan güzel. yerler taş camlar pimapen falan dolaplar temiz:1rolleyes:
burcu sen ne düşünüyon sımdık lojmanda otursanız sanırım para vermıyceksınız yanlış mı bılıyorum
yok canım yanlış biliyorsun o zamanda vercez 450 civarı yerimseniben

ee burcu hanı foto

oyy canım benim koyarım foto ama içinde başka insanların eşyaları var yıp olmasın sonra hemen kaldırırım :1hug:

burcu canım benim hayırlı olsun...çok sevindim snein adına..evini heycanla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

burcu canım hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır allah o sıcaklığı vermiştir gönlüne....

parpalm, baberko, brcncvk86, burcuözge, cocito, croiselle, DarkAngel, derinss, dimples+, dkb, esmy+, Gasoline, HAMSTER, ikraaa, mandilin, oktar+, Pashmina, Pufilota, pıtırcık85, p_nr+, Roselin, Selen_Ay, songa84, tobi, _HaYaTiM_+, _minik_

eyyy maşallh

Aynen bende geçmişi okumaya çalışırken bugünü kaçırıyorum -tatlicadiarzu- çok sevindim içine sinen öyle bir ev bulmanıza tatlım Şeniz hihoyyyt

Son düzenleme:
burciş, canıııııım içine sinmişsee ne mutlu artık hayallerini o eve göre kurmak bile çook heycanlı olur eminim. tutacak mısınız peki tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…