başıyazmalı tam size özel bişi olmuş, aslında siyah beyaz olsa dahada bi güzel olur. güle güle dağıtın inşallh..
yazmalım canım harika burada kullandığın avtarın sanırım ordan hatırladım.çk güzel kalıcı değişik olmuş...
çok zevklisin çok beğeniyorum bitanem herşeyini....
metin muhteşem...:lepi: hayırlı olsun canım:1hug:
bende smlemeyi unutmuşum.söze vuruldum çok duygulandım...ellerine sağlık yazmalım...
başıyazmalı çok güzel davetiyen kendin hazırladın değilmi valla bende böyle düşünüyorum ama nikahtan sonra yırtılır atılır diye kıyamyıoyorum
başıyazmalı cok guzel olmus
gözlerını aynı renk
benımde vardı böel bi davetıyombılıyonuz demı
ama biz taamamını böle yapmadık kendımıze hatıra olsn dedık ben ıstedm böle olsn ,dedıler çöpe gider, dedım yakınlara bböle verırız felan sonudna kendımıze ornek cıkardık
cok guzel cnm
ıcı cok daha guzel yazısı
ben davetiye metinlerinden çok hoşlanmam aslında ama buna bayıldım, hele 3.satır..... a.s
lahanammmm davetiyen çok anlamlı duygulu :asigim:
evet canım haklısın:1rolleyes:
hayırlısı olsun canım....
oralarda anlattığın gibi ev bulmak cidden zor hele ki 500 e
çok şanslıymışsınız :1hug:
yok canım yanlış biliyorsun o zamanda vercez 450 civarı yerimsenibenburcu sen ne düşünüyon sımdık lojmanda otursanız sanırım para vermıyceksınız yanlış mı bılıyorum
ee burcu hanı foto
Kızlarrrr geçmişi okumaya çalıştım falan ama baktım yok bitecek gibi değil yazmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
Heycanım içime dışıma sığmıyorr:sm_cool:
Hani evimizi düğünden sonra lojman çıkınca kuracaktık ya , aşkımın düğün davetiyelerimizi bastırdığı matbaacı aşkım burdayken aradı. Temiz bir ev var bize yakın görmek istersen gel diye bizimkide gder gitmez görmüş. :1rolleyes: Fotolarını çekmiş. derli toplu küçücük minicik sıcacık bir ev :1rolleyes: Ay nasıl heycanlıyım. Adamıda tanımıyoruz :roflol: Aşkım davetiye bastırırken tanışmış matbacıda çok sevmiş bizimkini :roflol: anki oldular:roflol: ay neyse işte kirasıda 500. Ufak tefek şeylerden feragat edicez malum yaşayacağımız yer marmaris. orda normal bir ev bulmak çoğunlukla zor. çoğu eşyalı ve apart tarzı. ayrı bir mutfağı olan bile bulmak zor geneli salonla bir. bu öyle değil miniş bir mutfağı var. salonada açılan bir servis penceresi var. :1rolleyes: oturma odası yapacaktık vaz geçtik. çünkü odalar ufak gardrrobu bir odaya koyucaz falan. ama bilmiyorum çok içime sindi nedense. oakşama kesinleşecek ben heycanımı sizlerle paylaşmak istedim
Kızlarrrr geçmişi okumaya çalıştım falan ama baktım yok bitecek gibi değil yazmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
Heycanım içime dışıma sığmıyorr:sm_cool:
Hani evimizi düğünden sonra lojman çıkınca kuracaktık ya , aşkımın düğün davetiyelerimizi bastırdığı matbaacı aşkım burdayken aradı. Temiz bir ev var bize yakın görmek istersen gel diye bizimkide gder gitmez görmüş. :1rolleyes: Fotolarını çekmiş. derli toplu küçücük minicik sıcacık bir ev :1rolleyes: Ay nasıl heycanlıyım. Adamıda tanımıyoruz :roflol: Aşkım davetiye bastırırken tanışmış matbacıda çok sevmiş bizimkini :roflol: anki oldular:roflol: ay neyse işte kirasıda 500. Ufak tefek şeylerden feragat edicez malum yaşayacağımız yer marmaris. orda normal bir ev bulmak çoğunlukla zor. çoğu eşyalı ve apart tarzı. ayrı bir mutfağı olan bile bulmak zor geneli salonla bir. bu öyle değil miniş bir mutfağı var. salonada açılan bir servis penceresi var. :1rolleyes: oturma odası yapacaktık vaz geçtik. çünkü odalar ufak gardrrobu bir odaya koyucaz falan. ama bilmiyorum çok içime sindi nedense. oakşama kesinleşecek ben heycanımı sizlerle paylaşmak istedim
bunları da dün loya dan aldım :)
:lepi::lepi::lepi:
mandilinim ayakkabına bayıldım çok güzel kesinlikle bilekten bağla derim düşüyor sonra.çook şeker güle güle mutlulukla adım at
ayyy ne güsell:asigim:
:asigim:
mandilin ayakkabılar ve mutfak önlüğü süpermiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?