Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

koy kaldırırsn ne olur
tamam koycam balım Şeniz şu an yüklüyorum a.s

Aynen bende geçmişi okumaya çalışırken bugünü kaçırıyorum -tatlicadiarzu- çok sevindim içine sinen öyle bir ev bulmanıza tatlım Şeniz hihoyyyt
teşekkür ederim canımmm:1hug:
bakalım beğenecekmisiniz miniş evimizi.. ay sanki kesin gibi söylüyorum birde yaaaa:roflol:
Burcuuuu çok sevindim kuşum yaa yerleştirirsin biran önce sende evinii güzel haberler alıorum bugün..

evett biliyorsun üzülüyordum birazcık bende kızlar gibi evimi kurmak görmek istiyorum diye. allah nasip ediyor. hayırlısıysa olsun :1rolleyes:

mandılıncım ayakkabıların çok hoş

başıyazmalıkıs dawetıyen we iç çamaşırların çok gusel ıı gunlerde gıy

burcummmmm hayırlı olsun beklıyorus resımlerı

Burcu canım çok şanslısınız aman nazar değmesin gerçekten iyi bri fiyat lojmanla da nerdeyse aynı para onun için lojman beklemenize gerek yok bencede hayırlı olsun canım
anak sen mobilyalarını falan aldın diye biliyorum yerleşince problem çıkmaz değil mi ??

yazmalı kız çok güzel çamaşırların yaa ama benim annem görücek diye alamıyorum ben yaa utanıyorum valla
nişanlım geldiğinde onun bavuluna sıkıştırıcam valla kaydirigubbakcemile3

BURCUÖZGE merak ettim walla evin resimlerini koyda bakalım hemen kaldırırsın
:roflol:ay hayal kırıklığına uğramazsınız inşallah:roflol:

burciş, canıııııım içine sinmişsee ne mutlu artık hayallerini o eve göre kurmak bile çook heycanlı olur eminim. tutacak mısınız peki tatlım?
canım büyük ihtimal tutucaz gbi duruyor şu an bu akşam belli olacak :1hug:

Bende çok merak ettim :lepi:
allah allah kızlar neden bu kadar merak ettiniz bak sonra bumuydu demeyinn:roflol: gayet miniş bir ev:roflol:

mandılıncım ayakkabıların çok hoş

başıyazmalıkıs dawetıyen we iç çamaşırların çok gusel ıı gunlerde gıy

burcummmmm hayırlı olsun beklıyorus resımlerı
yüklemeye çalışıyorum ama imeja biraz kıllık çıkartıyor nedense :uhm:

evet canım mobilyaları falan aldık her şeymiz hazır sadece ev ya düğünden sonra olacak yada bu. bu olursa şehrin göbeğinde lojman azcıcık uzak. ama azcık uzak sorun etmiyordum. ama lojmanda bu kadarda iyi bulamam. evet daha büyük olur ama daha döküntü olur ööyle olacağına minik olsun daha iyi diye düşünüyorum... a.s

kıss sen ankaradaydın hemde dimi :1hug:
canım hiiç olurmu öyle şey, kumaşını alıp yapıyor bi masrafı yok.
ne renk senin mutfağın?

pınar, baberko, oktar teşekkür ederim kızlar. Şeniz

evet ankaradayım mandalin.olur mu kız kumaşını ben alırım ipini falan.çook mutlu olurum.buluşsak alsak bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…