BURCUÖZGE merak ettim walla evin resimlerini koyda bakalım hemen kaldırırsın
tamam koycam balım Şeniz şu an yüklüyorum a.skoy kaldırırsn ne olur
teşekkür ederim canımmm:1hug:Aynen bende geçmişi okumaya çalışırken bugünü kaçırıyorum -tatlicadiarzu- çok sevindim içine sinen öyle bir ev bulmanıza tatlım Şeniz hihoyyyt
Burcuuuu çok sevindim kuşum yaa yerleştirirsin biran önce sende evinii güzel haberler alıorum bugün..
teşekkür ederim canımmm:1hug:
bakalım beğenecekmisiniz miniş evimizi.. ay sanki kesin gibi söylüyorum birde yaaa
wauuuw lahana çamaşırlar züpeerrrmiş..
yaww neden herkes yazmalının mesajlarını ben koydum sanıyor...benneyaptımki
:roflol:ay hayal kırıklığına uğramazsınız inşallah:roflol:BURCUÖZGE merak ettim walla evin resimlerini koyda bakalım hemen kaldırırsın
canım büyük ihtimal tutucaz gbi duruyor şu an bu akşam belli olacak :1hug:burciş, canıııııım içine sinmişsee ne mutlu artık hayallerini o eve göre kurmak bile çook heycanlı olur eminim. tutacak mısınız peki tatlım?
allah allah kızlar neden bu kadar merak ettiniz bak sonra bumuydu demeyinn:roflol: gayet miniş bir ev:roflol:Bende çok merak ettim :lepi:
yüklemeye çalışıyorum ama imeja biraz kıllık çıkartıyor nedense :uhm:mandılıncım ayakkabıların çok hoş
başıyazmalıkıs dawetıyen we iç çamaşırların çok gusel ıı gunlerde gıy
burcummmmm hayırlı olsun beklıyorus resımlerı
Burcu canım çok şanslısınız aman nazar değmesin gerçekten iyi bri fiyat lojmanla da nerdeyse aynı para onun için lojman beklemenize gerek yok bencede hayırlı olsun canım
anak sen mobilyalarını falan aldın diye biliyorum yerleşince problem çıkmaz değil mi ??
yazmalı kız çok güzel çamaşırların yaa ama benim annem görücek diye alamıyorum ben yaa utanıyorum valla
nişanlım geldiğinde onun bavuluna sıkıştırıcam valla kaydirigubbakcemile3
lahana ıkınzde yazmalısnzı ondanmıki :)
ne kadar bunların takımları başıyazmalıkız
kıss sen ankaradaydın hemde dimi :1hug:
canım hiiç olurmu öyle şey, kumaşını alıp yapıyor bi masrafı yok.
ne renk senin mutfağın?
pınar, baberko, oktar teşekkür ederim kızlar. Şeniz
hadi hayırlısı güzelimmmm.inşallah alır.bu arada bende araba almayı düşünüyorum.otomatiklerden :)
o zman üçümüzü seni azrayıda allaım aramıza oda yazmalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?