Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy mandilin arsimacım saolun kıslaarr kaldırıyorum hemen burcunun evine konsantre olalımm
kızım yerim ben seni yaaa:1hug:
Ay su buyuk resım geldı yıneee arsİma ne kız bu

burcunun resimleri göremiyorum sizde de aynı sorun varmı?

bende göremiyom arsimanın yyükldiğide cok büyük :S:S

kızlar panik yok :roflol: ben yükledim beceremedim arsimam sağolsun sadece resmi açmış. onun suçu yok.

Hmm mutfak demıstın tekgordum ama bu resımden yorum yapmak guÇ dolaplat guzel gıbı

Şeniz
neden bu kadar bulanık ama görüntü itibariyle kötü biyer gibi durmuyor
hayırlı ise olsun canım

yoo gayet küçük

canım cep telefonuyla çekmiş aşkımın arkadaşı elini kaydırmış. bir kaç resm böyle. bende yüklemiyor diyorum öylesine seçmeye başladım bunu yükleyeceği tuttu :roflol:

Hmm mutfak demıstın tekgordum ama bu resımden yorum yapmak guÇ dolaplat guzel gıbı
daha başkalarıda vard yüklemiyor meret yaaa:çok üzgünüm: haklısın kuzum ya çok net değil...
ahanda tamamdır şimdi olmuş :) gayet güzel mutfak burcucum senin mutfak dimi leziz yemekler yapman nasip olsun işallah benim gelin gitceğim evinde mutfağı küçük :)

hee kocişlerle sıkı fıkı oluruz ne güzel :jeyyar:

burcum özgem gördüm mutfağı küçük ama sewimli görünüyor.
güzel yemekler pişirrirsin kocişine inşallh.

burcu, gördüm arsima sayesinde. bulanıkta olsa dolaplar eski görünmüyor. ancak sana hayatımın evindeki gibi bir mutfak gerekiyor çeyizlerinin sığması için o bile dar gelebilir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…