daha başkalarıda vard yüklemiyor meret yaaa:çok üzgünüm: haklısın kuzum ya çok net değil...
hee kocişlerle sıkı fıkı oluruz ne güzel :jeyyar:
sen böyle diye diye kapa muslukları kapaaa :mymeka:
ne bal ne bal
akıyor
inşallahh mandlinim portakalımmmm Şenizburcum özgem gördüm mutfağı küçük ama sewimli görünüyor.
güzel yemekler pişirrirsin kocişine inşallh.
dimi :roflol: yok eski değil diğer fotoyu yükleyebilsem daha iyi anlardınız. yerimseniben o küçücük mutfağın bile her yeri dolap aslında benim için iyi. bazı kocaman mutfaklarda küçücük bir tezgah oluyor öyle deil en azından. sıpacaz öyle böyle naalım :roflol:burcu, gördüm arsima sayesinde. bulanıkta olsa dolaplar eski görünmüyor. ancak sana hayatımın evindeki gibi bir mutfak gerekiyor çeyizlerinin sığması için o bile dar gelebilir kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: :jeyyar:
inşallah allah cicilerimi yerleştirdiğim halini göstermeyi nasp eder :1hug:a.s.
burcuu çok şirin cnm çok sevimli gerçekten
pashmina ya ben görmedimmm
o dediğin mutfaklardan annemin evinde var minicik bir tezgah ve iki dolap yapmışlar kullanımı çok zor oluyor.
seninki güzel L olarak yapmışlar kullanışlı.
konsol almışmıydın, o çok eşta topluyor.
sen böyle diye diye kapa muslukları kapaaa :mymeka:
selam kızlarrrrr
selam kızlarrrrr
bitanecim geldi çoooook şükür çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
kaç gündür giremedim malesef hepinizi çoook özledim
selam kızlarrrrr
geçmişi oku oku zor bitirdim ancak bişeyler yazabildim
bitanecim geldi çoooook şükür çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
kaç gündür giremedim malesef hepinizi çoook özledim
aldım hayatımcım aldımmm a.s en azından misafirlikleri o tarafa koyarım. birde böyle ince uzun vitrin değilde gümüşlük gibi bir şey ama camı buzlu cam onunda içi kadehleri madehleri toparlar... a.s diğerleride tepeliycez bu dolaplara. ama her yeri dolap mesela fırının üstüne bile dolap yapmışlar o daracık yerde. :roflol: küçük ma kullanışlı. kapısını çıkartıcam murfağın. buzdolabı kapının arkasında kalıyor çünkü.. öyle bir şekil yapcaz işte... en azından döküntü değl. ben bir lojman gördüm dudakım uçukladı. mutfak dolabnın kapakları yok :roflol:
tamam sustum delikafadulden
hoşgeldin
hoşgeldın canım
hadı gözün aydın tatlım
gözün aydın...
.
salon çok cici
burcu ben sadece mutfak gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?