Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuşummmm sen beğenmişsin evini bellli hayatım.L şeklinde olması ii..planlar yapılmış bile kapılar çıkartılıyo ohh ohh tuttun gitti bu evi

caniko kaptırmakta istemiyorum kendimi...
bu akşam adamla gene konuşacak. düşünsene 6 ay sonra bize 600 yaptım derse çok üzülürüm. eşyalarımın yıprandığına mı yanayım. yoksa yorgunluğamı. kira artışını konuşacak bu gün. işte oturma odası hayalimi rafa kaldırdım. siyah koltuklar kırmızı masa beyaz duvar. duvarda siah stekerr:1rolleyes: bşka eve artık. yeterli elle tutulur olsun ev. napalım. o odaya dolabımı koyucam. olursa akşama yazarım. oldu bu iş die:1rolleyes:

mavi brandalının yanı bizim olan taraf....:)))
malikane heee:roflol:
arsimam mutfağı diğer açıdan olanını yolluyorum şimdi.
salon 3 foto bir koridor birde bu dışarıdan olan gelmiş olmalı diymi??? bende gitti görünüyor..

evet ilk gören şahsiyeti alkışlıyoruzzzalkisalkisalkis

ama diğer yönden çekememiş aslında karşı tarafa yemek odasını koyacak kadar yer varmış...

alkisalkisalkis

ama bende hepiciğini görmek istiyorum (arsimayı kıskanmaktan baylıan smiley)

:lepi:

arsimayı kıskançlığından yolum yolum yolmak isteyen smiley kaydirigubbakcemile
:lepi:

ben bu koltuğu alcam -tatlicadiarzu-

banada al iki tane alırsan indirim edeler

sizin :asigim:
canım hepsi geldi tek tek yükledim olmadı
hepsini bi resim ettim öle yükledim oda olmamış :roflol:
bal çeşmesi kapandı zaar

o birinci kattaki atletli adamda komşimiz olii heraldee:)))

göbeğinide kaşiyoooo

ayy burcuu çok özendim o kadar heyecanlı ve mutlusun ki (maşallah diyim genede) bende böyle heyecanlarım heralde diye hayall kuruyorum vallaa bi bilsenn

Allah herkese tüm arkidişlerimin gönüllerine göre versinnn..

Amin de diyeyim

amin canım amin:Saruboceq::Saruboceq:

balımmmm:1hug: inan bende bu kadar heycanlanacağımı bilmiyordum :1rolleyes:
düngece kafamda yerleştirmekten uyuyamadım. öyle tatlı bir telaşmış...
ayy rabbim herkese en keyiflisinden nasip etsin. küçüğü büyüğü yok huzurla nasip etsin. ben çok mutluyum şu günleri gördüğüm için :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…