Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ewt böcüğüm yaa bende yetişemiorum öle hızlı ilerlioki muhabbet:))))

yaa kızlar davetiyelerim geldi ama zarflarım eksik(( ühühhü bi aksilik olmasa şaşacam ztn ühühüüh

ewt böcüğüm yaa bende yetişemiorum öle hızlı ilerlioki muhabbet:))))

yaa kızlar davetiyelerim geldi ama zarflarım eksik(( ühühhü bi aksilik olmasa şaşacam ztn ühühüüh

bende burda yaşlandım sızın dertler hıc bıtmez mı anam kaydirigubbakcemile3ben evlenınce ne üzülcek hal kalcak nede heves
al beyaz mektup zarfı koy gtsın kaydirigubbakcemile3

ama benim dvetiyem krem rengi ve de büyük zarfları ozmn takım olmazki ühühüühühüühühü((((

sen bunları görüp atlatttın için amaaan diyip sallamayacan bence hahahah:))) inş sende hiç aksilik olmaz tatlım...

zarfsız ver gtsınkaydirigubbakcemile3ya şaka bı tarafa yaptrdığınız yerden ısteyın nasıl eksık yollarlar onların suçu
ben bunların hepsını not edıyorum ılerde ısıme cok yarıycak :jeyyar:

burcuuuu bellı oldumuu kıralıcakmısın alcakmısın demıstımm

hepiniz çok sağolun kızlar

geçmiş olsuna misafir geldi onunla ilgileniyordum babamla tavla oynuyorlar şimdi

burcum evin çookk güzelmişşş :asigim:

betaa bak bısey buldam sana armagan edıyorumm kuzum

Eklentiler

• $UAHN0UCAUXHD5WCAZMG35BCAE0CC0KCA2O6D6PCAKSRLTRCAM965EYCAZW00BUCA47RINLCA1LH2Q7CAAL8DUACAGGDI...webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 27

zarf konusunu duyunca yarama tuz basilmis hissettim. dar ve uzun boy seklinde davetiyelerim var, türkiyeden aldim davetiyeleri, geldim almanyaya bi baktim 30 tanesinin zarfi eksik :) gelde simdi kriz gecirme delikafaduldendelikafadulden büyük zarflar ile dagittim geri kalanlarida düsünebiliyormusunuz yawdelikafaduldendelikafadulden

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik

Burcuşşşşşşşş sonunda gördüm bende eviniiiiiiii :))) hiçde küçük durmuyor.hele de içini sen döşeyince ne kadar tatlı ve güzel olacak hayal edebiliyorum.inşallah olur dilediğin gibi

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik

çok tatlı olmuş ellerinize sağlıkk...

en son gittiğim kına gecesnde ufak borcam içinde yapmıştılar kınayı görünce böle oldum
:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…