Feyza harika olmuş canım maşallah :) süper
Hımm :uhm: 3925 veya 3926.sayfalarda olacak çok emin değilim :1no2:Beta sen ciciler eklemişin gündüz göremedim kaçıncı sayfada bacım :uhm:
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
Yoo bindallımı kına kıyafetimi sildimm..Ama evim için aldıklarımı silmedim canım :uhm:Betacım baktım buldum ama silmişin kısmetim yokmuş
hayatım alıcakmısınız kıramııı orayı kacırdım sanırımm
hepiniz çok sağolun kızlar
geçmiş olsuna misafir geldi onunla ilgileniyordum babamla tavla oynuyorlar şimdi
burcum evin çookk güzelmişşş :asigim:
teşekkür ederim şekercimmm :1hug:Şeniz
Burcuşşşşşşşş sonunda gördüm bende eviniiiiiiii :))) hiçde küçük durmuyor.hele de içini sen döşeyince ne kadar tatlı ve güzel olacak hayal edebiliyorum.inşallah olur dilediğin gibi
ay sen göremedin diye ne kadar üzülmüştüm biliyor msuun :1hug:
sırf o yüzden kaldırmadı arsima :1rolleyes:
beğenmene sevindim fıstıkım Şeniz
inş güzel olur. şimdi değişik arayışlar içindeyim bakalım nasıl olacak :1rolleyes:
Yaa deli olucamm yaptığımm alıntılar nedenn çıkmıyorr Çok üzgünüm çoook
Bi sürü alıntı yaptımm benneyaptımki
Burçiş ev tutmuşsunuzz canım çok sevindim fotolarınıda koymuşun ama göremedim inşallah istediğin gibidirr kuzumm mutlu,huzurlu bir yuvanız olur inş..:Saruboceq:
Mandilinimm ayakkabıların çok cücelllAma sakın üste kadar çıkarma kayar bacım benimde böyle bir papim var sürekli kurdeleleri düşüyordu sinir oluyordum benneyaptımki
Arsimam ne güzell evinn yetişecek düğünee kadarr hihoyyyt
Başıyazmalıkızz çamaşırlarımızın ilk ikisi aynıı bende onlardan almıştımm kaydirigubbakcemile3 Güzel günlerde kullanalımm :jeyyar:
Lahanamm kızz senin başın en kısa zamanda bağlanacak ben sana söylimm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Tubiss o şeker kocamann bişi fotolarını görmüştüm kırarken çekerlerse fotomu eklerim canım yerimseniben
Unuttuklarım varsa affolaa :1no2:
Ben bugün yine alışverişteydim..
Sabahlık takımımın altına kokoş cici bi terlik aldı annecimm hediye :asigim:
Gelin tacımıı aldımm sonundaaa hemide istediğimdennn :asigim: Eccucum duy benimm kaydirigubbakcemile3
Kına saçım için abiyeme uygun çicek aldım.
Kınada çicek takıcam saçıma nikahta taç takmaya karar verdimm hihoyyyt
sulfatcım hoşgeldin ve hayırlı olsun canım. bir işini daha hallettin maaşallah.inşallah herşey dilediğin ve istediğin gibi olur
Şeniz Şeniz Yerim seni benn ne bulmuşş
Nerden buldun bunu çok güzelmişş :asigim:
Teşekkür ederim canımcım. Amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun :Saruboceq:
Bi yandan geçmişi okumaya başlayım bakalım neler kaynattınız kaydirigubbakcemile3
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
amin canım inşallah... sağolasın gülüm kaydirigubbakcemile2
bende kayınvalidemin pikesini aldım fotosunu ekliyorum şimdik
hayırlı olsun cnmmm bnm ya sakıncası yoksa ne kadara patladı cnm bende ole olsun ıstıyorummm
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
canım hayırlı olsun şekercimmmmm:teytey:
gönlüne göre olmasına sevindimmm:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?