Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beta sen ciciler eklemişin gündüz göremedim kaçıncı sayfada bacım :uhm:
Hımm :uhm: 3925 veya 3926.sayfalarda olacak çok emin değilim :1no2:
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek

Feyzaa benimde kıyafetim mor ve lame kaydirigubbakcemile3 Ama benim tepsimi bindallıma uygun aldık.Kırmızı tüllerle ve dore boncuklarla süslü kokoş bişe yerimseniben

Ama senin tepsidee güzell olmuşş

Yaa deli olucamm yaptığımm alıntılar nedenn çıkmıyorr Çok üzgünüm çoook
Bi sürü alıntı yaptımm benneyaptımki

Burçiş ev tutmuşsunuzz canım çok sevindim fotolarınıda koymuşun ama göremedim inşallah istediğin gibidirr kuzumm mutlu,huzurlu bir yuvanız olur inş..:Saruboceq:
Mandilinimm ayakkabıların çok cücelll Ama sakın üste kadar çıkarma kayar bacım benimde böyle bir papim var sürekli kurdeleleri düşüyordu sinir oluyordum benneyaptımki
Arsimam ne güzell evinn yetişecek düğünee kadarr hihoyyyt
Başıyazmalıkızz çamaşırlarımızın ilk ikisi aynıı bende onlardan almıştımm kaydirigubbakcemile3 Güzel günlerde kullanalımm :jeyyar:
Lahanamm kızz senin başın en kısa zamanda bağlanacak ben sana söylimm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Tubiss o şeker kocamann bişi fotolarını görmüştüm kırarken çekerlerse fotomu eklerim canım yerimseniben

Unuttuklarım varsa affolaa :1no2:

Ben bugün yine alışverişteydim..
Sabahlık takımımın altına kokoş cici bi terlik aldı annecimm hediye :asigim:
Gelin tacımıı aldımm sonundaaa hemide istediğimdennn :asigim: Eccucum duy benimm kaydirigubbakcemile3
Kına saçım için abiyeme uygun çicek aldım.

Kınada çicek takıcam saçıma nikahta taç takmaya karar verdimm hihoyyyt

canım bir kaç sayfa öncede vardı görmedin mi kuzucuğum :1hug:

Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.

sulfatcım hoşgeldin ve hayırlı olsun canım. bir işini daha hallettin maaşallah.inşallah herşey dilediğin ve istediğin gibi olur

sulfatcım hoşgeldin ve hayırlı olsun canım. bir işini daha hallettin maaşallah.inşallah herşey dilediğin ve istediğin gibi olur

Teşekkür ederim canımcım. Amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun :Saruboceq:
Bi yandan geçmişi okumaya başlayım bakalım neler kaynattınız kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canımcım. Amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun :Saruboceq:
Bi yandan geçmişi okumaya başlayım bakalım neler kaynattınız kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah... sağolasın gülüm kaydirigubbakcemile2

bende kayınvalidemin pikesini aldım fotosunu ekliyorum şimdik

hayırlı olsun cnmmm bnm ya sakıncası yoksa ne kadara patladı cnm bende ole olsun ıstıyorummm

amin canım inşallah... sağolasın gülüm kaydirigubbakcemile2

bende kayınvalidemin pikesini aldım fotosunu ekliyorum şimdik

Aaaaa sen söyleyince hatırladım dün biz de pikoya verdik 1 pike 1 nevresim takımı sarılcak. Bakalım nasıl olcak. Sen de ekle merak ediyorum

hayırlı olsun cnmmm bnm ya sakıncası yoksa ne kadara patladı cnm bende ole olsun ıstıyorummm

Canım vala biz baya pazarlık yaptık galiba, kokteyl malzemelerini biz alcaz, cips, çerez, kanepe veya kuru pasta, bir de meyve olcak. Bunları biz götürcez onlar bizden sadece kişibaşı 30 kuruş servis ücreti istediler. Giriş yolu süslemesi, 8 adet 2 metre boyunda yer volkanı, 320 kişilik pasta kola, masa süslemesi, şamdan çiçek masa üstünde, gelin masası süslemesi hepsi toplam 3.000 tuttu. Kokteyl de 1.000 lira tutsa 4.000 e patlıcak bize

canım hayırlı olsun şekercimmmmm:teytey:
gönlüne göre olmasına sevindimmm:1hug:a.s.

canım hayırlı olsun şekercimmmmm:teytey:
gönlüne göre olmasına sevindimmm:1hug:a.s.

Teşekkür ederim balımmmm benim Şeniz allah hepimize o günleri kazasız belasız, dertsiz tasasız mutlu şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah. Sözleşme imzalanınca ilk böyle dua ettim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…