Aaaaa sen söyleyince hatırladım dün biz de pikoya verdik 1 pike 1 nevresim takımı sarılcak. Bakalım nasıl olcak. Sen de ekle merak ediyorum
benimkileri eklemiştim canım bu da kayınvalidemin takımı. siz ne kadara yaptırıyorsunuz?benim eklediklerim gibi mi yapılıyor ?
Canım bu takımın da çok güzelmiş, hepsi el emeği. Ben istemedim aslında bunları annem nerdeyse ben karnındayken örmüş :roflol: mecbur yapılcak şimdi. Ben daha sade şeyler istedim. Öyle nakışlar desenler filan olmıcak galiba, annem daha iyi biliyor. Ama fiyatını bilmiyorum bitince öğrencem kaydirigubbakcemile3
N i c e 4000 lere.... kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk: :enbuyukkk:
KIZLAR ALlah tan BıŞEY CIKMAZSA BUGUN KOCıŞ ARABA ALIYOR
sulfat mı almıştı loya dan süper gecelikler harika bende bakacağım
size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa
hmmm anladım canım artık bitince eklersin görürüz yerimseniben bu dantellerde çok önceden örülmüş birileri tarafından. annemde dışarıdan alana kadar elimizde ki yaptıralım hem el işi her zaman daha değerlidir dedi.nakışlarda öyle zamanında yapılan yatak eteği diye geçen takımlar ama artık onlar kullanılmadığı için bu hale geldiler delikafadulden kayınvalidem beğensin de sırnaşık şey
canım ben anlayamadım neden kayınvalide beğensin dedin:uhm:
bu eklediğim pike takımı kayınvalideminde o yüzden canımona yaptırdım bohçasına koyacağız inşallah yerimseniben
hmm peki canım anladım eşekkürederim a.s
canım ben anlayamadım neden kayınvalide beğensin dedin:uhm:
Burcu cum bir haber varmı kuzum yoksam ben mi kaçırdım sırf senin için girdim hee bu saatte normalde girmmem kaydirigubbakcemile2
evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
Kızlarrrr geçmişi okumaya çalıştım falan ama baktım yok bitecek gibi değil yazmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
Heycanım içime dışıma sığmıyorr:sm_cool:
Hani evimizi düğünden sonra lojman çıkınca kuracaktık ya , :
Hımmm sonraa yerimsenibenGLSNNN canım tacını bulmana sevindim gözün aydın eklesene
Gördümm cicişimm anca geçmişi okuyabildimm kaydirigubbakcemile3 Çok şirin çıtı pıtı bi ev yerimsenibencanım bir kaç sayfa öncede vardı görmedin mi kuzucuğum :1hug:
Ooo hemşom hayırlı olsunn yerimseniben Bizde düğüne davetlimiyizBen geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
Şeniz Benide düşünürmüşş Şenizvalla vnm bıseye bakarken gordum aklıma hemencık sen geldıınn bendeee caldım kaydirigubbakcemile3:asigim:
Çok güzeller ftocumm.Kayınvalideye çok buu :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah... sağolasın gülüm kaydirigubbakcemile2
bende kayınvalidemin pikesini aldım fotosunu ekliyorum şimdik
müebbet sevdam pike çok güzel olmuş yaa bu şartmıdır?Kayınvalide bu süslü pikeyi napcakki kullnamz kesin kıyamaz onun yerine başka şey koysak olmamıııı illa böyle pikemi olcak yeni gelinde bile yok böyleee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?