Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aaaaa sen söyleyince hatırladım dün biz de pikoya verdik 1 pike 1 nevresim takımı sarılcak. Bakalım nasıl olcak. Sen de ekle merak ediyorum

benimkileri eklemiştim canım bu da kayınvalidemin takımı. siz ne kadara yaptırıyorsunuz?benim eklediklerim gibi mi yapılıyor ?

benimkileri eklemiştim canım bu da kayınvalidemin takımı. siz ne kadara yaptırıyorsunuz?benim eklediklerim gibi mi yapılıyor ?

Canım bu takımın da çok güzelmiş, hepsi el emeği. Ben istemedim aslında bunları annem nerdeyse ben karnındayken örmüş :roflol: mecbur yapılcak şimdi. Ben daha sade şeyler istedim. Öyle nakışlar desenler filan olmıcak galiba, annem daha iyi biliyor. Ama fiyatını bilmiyorum bitince öğrencem kaydirigubbakcemile3

hmmm anladım canım artık bitince eklersin görürüz yerimseniben bu dantellerde çok önceden örülmüş birileri tarafından. annemde dışarıdan alana kadar elimizde ki yaptıralım hem el işi her zaman daha değerlidir dedi.nakışlarda öyle zamanında yapılan yatak eteği diye geçen takımlar ama artık onlar kullanılmadığı için bu hale geldiler delikafadulden kayınvalidem beğensin de sırnaşık şey

KIZLAR ALlah tan BıŞEY CIKMAZSA BUGUN KOCıŞ ARABA ALIYOR

Hayırlısı olsun canım Şeniz

sulfat mı almıştı loya dan süper gecelikler harika bende bakacağım

canım damla dinçer almıştı, ben önermiştim ona

size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa

Aman tanrımmmm bu nasıl şirin bişey böyleeeedelikafadulden Güle güle kullan

Son düzenleme:

canım ben anlayamadım neden kayınvalide beğensin dedin:uhm:

Burcu cum bir haber varmı kuzum yoksam ben mi kaçırdım sırf senin için girdim hee bu saatte normalde girmmem kaydirigubbakcemile2

canım ben anlayamadım neden kayınvalide beğensin dedin:uhm:

Burcu cum bir haber varmı kuzum yoksam ben mi kaçırdım sırf senin için girdim hee bu saatte normalde girmmem kaydirigubbakcemile2

evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden

Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:

müebbet sevdam bence kayınvalşden bayılacakkk

Burcuuuu kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
bim bam bom çok şükür dostlarvartık bir burcununda bir evi var alkisalkisalkis

Ayyy şimdi okudum, çok sevindim canımmmm Şeniz Hayırlı uğurlu olsun, mutlu mesut yaşayın içinde. Oleyyyy :teytey::teytey:

Yaa alıntı yapayım dedim yanlış bişi yaptım ve tek tek not aldım inşallah eksik olmaz.beta aldıkların çok hoş mumluklar falan..Mandilin önlük süper yaa elbise gibi.. burcu evin hayırlı olsun bende çok beğendim mutfağı çok güzel odaları salonuda bakalım biz ne yapıcaz.Önceki sene bize ev alıncaktı şimdi kayınpederim krizden dolayı maaşını bile alamıyor benimkiside bugün zam istemiş ya kovarlar ya verirler diyo artık bişey istemiyorum sadece huzurlu olayım yeter hayırlısı bakalım...bşaıyazmalı loyaların hayırlı olsun seninde. bende o takımlardan alıcam ama südyenleri dikişli diye almadım sen kullandınmı önceden nasıllar? blks sabunluk takımın çok hoşmuş pembiş pembiş
minik babaannene geçmiş olsun .O motorsikletlilerden bizde çektik zamanında nişannlıma çarpmıştı yani arabaya benimki inmiş ona yardıma gidiomuş çocuk abi vurma demeye başlamış korkmuş çünkü öncedende böyle kazalar yapmış kırılmış çok yeri ailesine söz vermş bida kullanmıcam die ama tutku demekki sadece dikkat etseler ne olcaksa...feyza kınaa tepsin hoşmuş yaa ben böyle şeyler bilmiyordum burda gördükçe şaşırıyorum sülfat hayırlıolsun üstünden büyük bi yük kalkmıştır artık..Hee bu arada o izmirli sen miydin kaydirigubbakcemile3 tekrar sağol hihoyyyt
müebbet sevdam pike çok güzel olmuş yaa bu şartmıdır?Kayınvalide bu süslü pikeyi napcakki kullnamz kesin kıyamaz onun yerine başka şey koysak olmamıııı illa böyle pikemi olcak yeni gelinde bile yok böyleee kaydirigubbakcemile3

GLSNNN canım tacını bulmana sevindim gözün aydın eklesene
Hımmm sonraa yerimseniben
canım bir kaç sayfa öncede vardı görmedin mi kuzucuğum :1hug:
Gördümm cicişimm anca geçmişi okuyabildimm kaydirigubbakcemile3 Çok şirin çıtı pıtı bi ev yerimseniben
Ooo hemşom hayırlı olsunn yerimseniben Bizde düğüne davetlimiyiz
Mobilyalarada karar vermişiniz oohh kaydirigubbakcemile2
valla vnm bıseye bakarken gordum aklıma hemencık sen geldıınn bendeee caldım kaydirigubbakcemile3:asigim:
Şeniz Benide düşünürmüşş Şeniz

amin canım inşallah... sağolasın gülüm kaydirigubbakcemile2

bende kayınvalidemin pikesini aldım fotosunu ekliyorum şimdik
Çok güzeller ftocumm.Kayınvalideye çok buu :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

canım benim kayınvalide kullanır kaydirigubbakcemile3 sever böyle süslü püslü şeyleri zaten yaşlı değil kayınvalidem genç... olması şart değil. bizde yatak takımı konuluyor.yani nakış işlemeli 2 etek 2 yastık diye tabir edilen takım konulur bende onları az buldum hafif kalır diye düşündüm. onları buna çevirdim. maddi yönden ona göre fazla oldu ama içime sindi en azından. sonuçta kocişimin dünyaya gelmesine vesile olan bir hanım :1rolleyes: sırf böyle düşündüğüm için bu bohça içi beni batırdı zaten hem kendisi de sağolsun her konuda hep en iyisi ve güzeli olsun diye çabalıyor.bende bunu layık gördüm kayınvalideciğime sositososito gören herkes çok beğeniyor kendin kullan verme diyorlar :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…