Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız ankarada dolu...daha ne çeşitleri var tunalıyı vs gez bi gülümkaydirigubbakcemile5
kızlar iyi akşamlar bende kaçıyorum hepinizi tek tek öptüm.a.s.
İyi akşamlarr canımm :a015:
Lokmam hepsi çok güzelll herşey gönlünce olsun güzelim
Türkiyem güle güle kullan hepsini
Saol canım benimm Şeniz
betaaa gündüzde sormuştum canım sabahlık ın açık hal yok mu diye senağlama
Tatlumm bende cevap verdim yaa :1no2: Açık çekmeye üşendimm katlaması zor oluyorr netten bulursam eklerim dedim ama netten de bulamadım -tatlicadiarzu- CADIARZU

Bu saatde öğlen ki gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
blackqueen, aybuer, badatta, blks, croiselle, damla-dincer, er_ca, Eudorabeta+, evrenn, hamide57, lecwan, lhnzdly+, melahatt, p_nr+, soledad, swslm, yaleli

beta çok güzel cnm her şeyin bindallını çok begendim.kına keseleri de çokgüzel olmuş.

kına abinle ilk çiceğin çok uyumlu olur .

hepsini güle güle iyi günlerde giy ve kullan ...

kız ankarada dolu...daha ne çeşitleri var tunalıyı vs gez bi gülümkaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar bende kaçıyorum hepinizi tek tek öptüm.a.s.

Yaa benim gördüklerimin önü düz ponponlu ama bu çok kibarmış yaa ben güya ankaradayım heç bilmem öyle tunalıyı falan anca otobüsle geçtim :çok üzgünüm: orası pahalıdır ama demiii :1no2:

maşallahh maşallah:enbuyukkk:

özür betacım yoğunluktan kaçırmışım çok pardon tatlım teşekkür ederim :1hug:Şeniz
Ni demek canım sorun değill yerimseniben :1hug:
beta çok güzel cnm her şeyin bindallını çok begendim.kına keseleri de çokgüzel olmuş.

kına abinle ilk çiceğin çok uyumlu olur .

hepsini güle güle iyi günlerde giy ve kullan ...

Tşk ederimm tatlumm :1hug: Evet büyük çoğunluk 1.dedi ama 2.side çok şık duruyor saçta tüylü felan

nıhalcım benım geldıgımı sadce sen fark etmıssın kusum

turkıyem aldıklarını ıı gunlerde kullan cnm

betam yıne soyleyım elbıseeeeeene bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…