İyi akşamlarr canımm :a015:kız ankarada dolu...daha ne çeşitleri var tunalıyı vs gez bi gülümkaydirigubbakcemile5
kızlar iyi akşamlar bende kaçıyorum hepinizi tek tek öptüm.a.s.
Saol canım benimm ŞenizLokmam hepsi çok güzelll herşey gönlünce olsun güzelim
Türkiyem güle güle kullan hepsini
Tatlumm bende cevap verdim yaa :1no2: Açık çekmeye üşendimm katlaması zor oluyorr netten bulursam eklerim dedim ama netten de bulamadım -tatlicadiarzu- CADIARZUbetaaa gündüzde sormuştum canım sabahlık ın açık hal yok mu diye senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/214072-soz-nisan-resimlerim-oldu-galiba.html kızlar bunlar söz nişan resimlerim ama oldumu bilmiyorum
a.s. Canım ablam abiyesinin altına ayakkabı aldı bende bunları orda gördüm çok beğendim annemde böyle bişe lazım sana dedi hediye aldıı
Markası bilmiyorum :sm_confused: İçinde yazıyor :uhm: ama ayakkabıcılara bak bulursun canımm yerimseniben
kız ankarada dolu...daha ne çeşitleri var tunalıyı vs gez bi gülümkaydirigubbakcemile5
kızlar iyi akşamlar bende kaçıyorum hepinizi tek tek öptüm.a.s.
Bu saatde öğlen ki gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
blackqueen, aybuer, badatta, blks, croiselle, damla-dincer, er_ca, Eudorabeta+, evrenn, hamide57, lecwan, lhnzdly+, melahatt, p_nr+, soledad, swslm, yaleli
Ni demek canım sorun değill yerimseniben :1hug:özür betacım yoğunluktan kaçırmışım çok pardon tatlım teşekkür ederim :1hug:Şeniz
beta çok güzel cnm her şeyin bindallını çok begendim.kına keseleri de çokgüzel olmuş.
kına abinle ilk çiceğin çok uyumlu olur .
hepsini güle güle iyi günlerde giy ve kullan ...
nıhalcım benım geldıgımı sadce sen fark etmıssın kusum
turkıyem aldıklarını ıı gunlerde kullan cnm
betam yıne soyleyım elbıseeeeeene bayıldım
selam olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?