dün aksam saat 19.00 itibariyle diyete baslamıs bulunmaktayım,
sporla takviye edip, göbek ve basen cevresinde toplaşann4-5 kg fazlalığımı atmak hedefim :)
desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...hihoyyyt
sonra resım kucuk sekılde cıkcak sen resmın ustune tıkla resım buycek sonrasonra hangı lınkı alcaz böcükcüm
boşver cnm ya ne onemı varBÖCÜĞÜM:ben sana puan vermiştim canım...nie öle oluo ya neden 20 kişiye vermem lazım anlamadım..
BLACKCİM inan çok garip nese denerim gene
TÜRKİYEMCİM hepsini iyi günlerde kullan canım
BETACIM davetiyen eminim çok şık olucak..kına abiyeni görmemiştim dierlerini gördünde..çok beğendim.güle güle kullana.s.
en beğendığım buzdolabı ne kadr aldınız cnm bızm evdekıne benzıyo
Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?
benımde o dıkkatımı cektı zaten dedım kendısıne acep hepsını erkk tarafımı taktı ayy hasırı bılem var masalahTürkiyem maşallah bi çok eşyanızı almışsınız hepsini iyi günlerde kullanın yerimseniben
Maşallah nişan,söz fotolarınıda gördüm çok güzelsiniz Allahh tamamını erdirsin yerimseniben Maşallahh takında amma çok olmuşş :jeyyar:
benımde var nolmuş:dilcikar:
hıc beğenmedım
bunuda burdan almıstım:)
:Saruboceq:sızde hıc ayrılmayın
ayy delı olcam ben yaa aklıma sözlum neerden geldıyse bırden ösledım onu:çok üzgünüm:
akşam eskı sözlum aradı :1shok:
Şeniz
günaydınnnnn
tobi sıkma canını hallolur bi şekilde sizin düğüne daha çok var tatlım
glcnnn bende hiç anlamam kilo vermekten ben anlamadan uçuyolar hepsi azıcık üzüleyim 1 günde 2 kilo gidiyo :çok üzgünüm:
akşam eskı sözlum aradı :1shok:
arsıma bende ılkını beğenmedım nedense acele ettım koydum gıttı
tmm bıleklığı sana ben alım sende bana bunu al
:roflol: paramıs yok barı lafımız olsun
dönüncede size başka bir site göstericem..takıyı bana sorun bana..bayılacaksınız...:tomato:
böcükcüm hasır tam takım 6000 tl yapıyo ben saten takabileceğim zarif bi set istiyorum yatırım amacıda gütmüyorum bu set 2700 e yakın tutuyo işçiliksiz 1700 gelir bize gelişi 1500 tlkaydirigubbakcemile2
benim de bi bindallım olur(
Arsima halın hayırlı olsun
kızlar bakın çok cici modeller var yaa
ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.
çok güzell benim olsun muu lüfennn :1rolleyes:
Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ...
SAğolun kızlarrrr kaydirigubbakcemile2 bilmemki arsimanınki nasıldı arsimaaaa duy sesimiiiiii seninkidemi bundandııı kaydirigubbakcemile3
kızlar bu klozet takımı bunu istikbal decodan aldım daha bugun 65tl
beyaz esyaların üzerindeki etiketleri, iz kalmadan kaldırabilmek için bilidğini bi yöntem var mı kızlar?
bugün hiç keyfim yokçokda gerginimÇok üzgünüm çoook
Şeniz
günaydınnnnn
glcnnn bende hiç anlamam kilo vermekten ben anlamadan uçuyolar hepsi azıcık üzüleyim 1 günde 2 kilo gidiyo :çok üzgünüm:
kafamçokkarıştıakşam eskı sözlum aradı :1shok:
canımmm saolll a.s.günaydin
severim seni... hadi hayirlisi allah kolaylik versin insallah kilolar kaybolur gider
bencede +10 puanay bu tuhaf olmuş ya :çok üzgünüm:
günaydın bebisimmmGÜnaydın herkese
:1hug:gunaydın
GULCNN hayrlı olsun cnm
ayy zayflamaktan hıc cakmam ınan
:1shok: hadi be nediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?