Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın :)

anacım 44 mü kaldıı, Malatya mı :)) ben aslen oralıyım :)

günaysn şekerler

bugün hiç keyfim yok çokda gerginimÇok üzgünüm çoook

dün hani eşya bakmıştımya.akşam gayet güzel nişanlımla konuştuk ailsine dicekti tamam biz beğendik diye..sonra konuşurken ya aslında erken, şimdi abimlerin düğünü var bide bu masraf girmesin bence düğünden sonra söyleyelim şimdi bizimkinide laırlarsa sıkışırlar..ii dedim tamam öle yaparız..annesinede akşam biz alyansları değiştirmek istiyoruz demiş.anneside tamam oğlum babana söyleyim ben para yollasın demiş..bende dedim yollmasınlar hiç bişi istemiyorum yüzüm müzükde istemiyrum dedim...abisi evleniyo geziyo tozuyo düşünmesi tasası bize kalıyo..bundan sonra yok eşya meşya beğenme benneyaptımki Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava: :enbuyukkk:

sizce ben bu nişanlımı napayımkötükedihüso

sonra hangı lınkı alcaz böcükcüm
sonra resım kucuk sekılde cıkcak sen resmın ustune tıkla resım buycek sonra
sağ tık özellıkler url adresı kopyala buraya yapıştır

boşver cnm ya ne onemı var
20 kısıye vermen gerek bana gerı donmen ııcn kural bu

en beğendığım buzdolabı ne kadr aldınız cnm bızm evdekıne benzıyo
hepsını ı gunlerde kullanŞeniz

Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?

ben ona cok benzeyenını aldım cnm 20 tl ama suan aldığım yerde kalmamıştı hatta burdan bırıne hedıye alcaktım ama yoktu:çok üzgünüm:

benımde o dıkkatımı cektı zaten dedım kendısıne acep hepsını erkk tarafımı taktı ayy hasırı bılem var masalah
benımde var nolmuş:dilcikar:
hıc beğenmedım
bunuda burdan almıstım:)

bu cok hoş bıde ınce bı taç:lepi:

:Saruboceq:sızde hıc ayrılmayın
ayy delı olcam ben yaa aklıma sözlum neerden geldıyse bırden ösledım onu:çok üzgünüm:

Şeniz

günaydınnnnn

tobi sıkma canını hallolur bi şekilde sizin düğüne daha çok var tatlım

glcnnn bende hiç anlamam kilo vermekten ben anlamadan uçuyolar hepsi azıcık üzüleyim 1 günde 2 kilo gidiyo :çok üzgünüm:

benim derdim eşya değilde...onların dugunu olduğu halde gezip tozması hiç takmamalrı bizim tasalanmamız onlar yerine düşünmemiz klava:

tobı yemek odası 1600 pesın fıyatı cnm usstelık 1600 tl ye 10 ay takstte yapıyolar
oturma grubu 2250 tl once bunu dıyımde

günaydın kısçeler

arsıma bende ılkını beğenmedım nedense acele ettım koydum gıttı
tmm bıleklığı sana ben alım sende bana bunu al
:roflol: paramıs yok barı lafımız olsun

alkisalkisalkis

dönüncede size başka bir site göstericem..takıyı bana sorun bana..bayılacaksınız...:tomato:

bende kataloğu vardı onların

böcükcüm hasır tam takım 6000 tl yapıyo ben saten takabileceğim zarif bi set istiyorum yatırım amacıda gütmüyorum bu set 2700 e yakın tutuyo işçiliksiz 1700 gelir bize gelişi 1500 tlkaydirigubbakcemile2

ee bizde ordan alsak

benim de bi bindallım olur (

inşallah düzelicez kuzum
birde şu linke baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-esyalar/279371-satilik-bindalli-kiralik-gelinlik.html

Arsima halın hayırlı olsun

sağol canımcım

kızlar bakın çok cici modeller var yaa

evetttt alkisalkisalkis

ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.

iyi günlerde kullan

çok güzell benim olsun muu lüfennn :1rolleyes:

hayır o benim :dilcikar:

Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ...

iyi günlerde kullan

SAğolun kızlarrrr kaydirigubbakcemile2 bilmemki arsimanınki nasıldı arsimaaaa duy sesimiiiiii seninkidemi bundandııı kaydirigubbakcemile3

benimkisi bu

kızlar bu klozet takımı bunu istikbal decodan aldım daha bugun 65tl

hepsini iyi günlerde kullan

beyaz esyaların üzerindeki etiketleri, iz kalmadan kaldırabilmek için bilidğini bi yöntem var mı kızlar?

öğrenirsen banada söyle

bugün hiç keyfim yok çokda gerginimÇok üzgünüm çoook

:teselli:
seninkiyle benimkini bi kazana atıp nişanlı yahnisi yapabiliriz ne dersin kaydirigubbakcemile3

kızlar sonunda dün elektrik süpürgemi aldım :lepi:
eğer kısmet olurda evime yerleşirsem getirip tanıtcaklar bana kaydirigubbakcemile5

Şeniz

günaydınnnnn

glcnnn bende hiç anlamam kilo vermekten ben anlamadan uçuyolar hepsi azıcık üzüleyim 1 günde 2 kilo gidiyo :çok üzgünüm:

herkesin bünyesi farklı, bende kış aylarında 4-5 kilo alıp yaz aylarında veriyorum,
diyet yapıcam dediğime bakma çok kilolu değilim bende 54 kiloyum, ama göbüsüm çıktıı
:çok üzgünüm:

akşam eskı sözlum aradı :1shok:
kafamçokkarıştı

günaydin

severim seni... hadi hayirlisi allah kolaylik versin insallah kilolar kaybolur gider
canımmm saolll a.s.

ay bu tuhaf olmuş ya :çok üzgünüm:
bencede +10 puan :teytey:

GÜnaydın herkese
günaydın bebisimmm
gunaydın
GULCNN hayrlı olsun cnm
ayy zayflamaktan hıc cakmam ınan
:1hug:

kız tobi bak ne dicem
bence almayın daha iyi
iki yıla ne modeller çıkar sonra aklın onlarda kalır kuzum

:1shok: hadi be nediyo

önce baya aradı ben böle:1shok: acsam mı acmasam mı
cunku acarsam affetme olasılığım yuksek
acep acmasam mı dedım meraktan ölurum aılesıne mı bısey oldu :uhm:dıe merak ettım
neyse
actım
anlattım sımdık M o Z ben
m.naıslsın
z. ıyı sen
m ıyı senı cok özledım
z.:1shok:
m. bısey demıycek mısn
z. yooo olabılır
m. kaza yaptım belkı babam demıstır 2 kez
z. evt dedı:1closedeyes:
m. aramanı bekledım aramadın
z. aramam ıcn sebep ne dedım
m. aşk benı hala sevdığını bılıyorum
z. yoo öle olsa arardım bakk:1closedeyesoysakı sevyom)
m.ısaret parmağım koptu ıkı kezde amelıyat oldum sonra sen hıc aramadın bende sınırden dıkışlerıme zarar verdım bıdaha amelıyat olmak zorunda kaldım
z gecmıs olsun daha kötusunden korusun allah sonucta bı evlatsın aılene acırım

devam etcem:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…