Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız tobi bak ne dicem
bence almayın daha iyi
iki yıla ne modeller çıkar sonra aklın onlarda kalır kuzum

aman ya istemiyorum zaten.benim kızgınlığım abisi evleniyo umru değil ha bire gezmdede biz dsaha çok duşunuyoruz aman neyse dusuunup daha fazla sınır olmayımbenneyaptımki bu arada yahni fikribenneyaptımki ii bence benneyaptımkideğerlendirilmeili kötükedihüso

elektrik süpürgenide güle güle kullan canım.emiş gucune ii bak..çok kafanı attırrısa kocanı çekiverirsin içine hüüüpp diye :roflol:

Günaydın :)

anacım 44 mü kaldıı, Malatya mı :)) ben aslen oralıyım :)
evet bugun senin memleketteyiz kuzum

günaysn şekerler
bugün hiç keyfim yok çokda gerginimÇok üzgünüm çoook
sizce ben bu nişanlımı napayımkötükedihüso

cnm yani tabi önce eşya bakın diyip heveslendirmişler sonra yok abisi falan kötü olmuş ama zaten erken eşya için bırak önce bi abisi evlensin gitsin cnm ya
nişanlınada bişey yapma
akşam eskı sözlum aradı :1shok:

şok oldum bööle baktım ekrana :1shok:
konuşmanın devamını heyecanla bekliyorum...

dün aksam saat 19.00 itibariyle diyete baslamıs bulunmaktayım,
sporla takviye edip, göbek ve basen cevresinde toplaşann 4-5 kg fazlalığımı atmak hedefim :)
desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
hihoyyyt

ay rejime başlayan insanlara bayılırım....hayrılı olsun inş canım...
karşında belirlediğin bir zamn olunca inan bana kilo vermen ve onu beynine yerleştirmiş olman daha kolay.
ilk önce gülçin bir kilo çizelgesi yap canım.orda gördükçe verdiğini inan bana motivasynun dahada artacak....
sitenin diyet bölümünü araştır.ama fazla dalma insan hangisini yapacağını şaşırıyor.
ben araştırmalarımı ve yakınlarımın uygulamalarını yazayım.
önce az yemeği bir kenara bırakıyoruz,SIK ARALIKLARLA AZ AZ YİYORUZ.diyetisyenlerin çoğu farkındaysanız öğünleri 5 6 ya çıkarıp az yemeği önerirler.mide boş kalmasın çalışsın birden küsmesin diye...
kesinlikle beşi bir yerde çayı alman.aktara sölediğin taktirde hepsibni ayrı ayrı poşetlere hazırlat ve günde 3 4 kupa iç.
sonra çok sıkı araştırdım.sandaloz sakızı var.yine aktarlardan alıyorsun.yağları yakıyor ve metebolizmayı çalıştırıyor.ayrıca çok yararlı.onu sabah aç karna ve akşam nohut büyüklüğünde parça halinde ağzında çiğneyip üzerine bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesiyle beraber içmen.sandaloz sakızın toz haline getirip bu elma sirkeli suyun içine katıp içenlerde var.sandalozu tercih etmedin diyelim elma sirkeli suyu muhakkak kullan.
sabh aç karna ,yemeklerden önce yada yemeklerden sonra içmeniz daha faydalı diyenlerde var.orasını daha çözemedim hangisi daha yararlı olur.
bide dereotu canım.yemeklerinden yarım saaat önce bir tutam yersen iştah kapatıyor,ve bir çok derde derman.
ama sirkeyi sakın göz ardı etme.peygamber efendimizin (sav) her zamn sözlerinde ifade ettiği çok yararları olan bişiy.her daim evimizde bulunmalı...
bildiklerim bu kadar eminimki faydasını görürsün....
emin ol ki eğer kafanda rejime başladığını kesinleştirirsen kilolarına az bir zamn zarfında veda edersin.
hadi bakalım....

günaydın kızlar

herkese teşekkür ederim güzel dilekleri için.

tobicim abisi onu. biraz düşünmesi lazım değil mi strese girme sen

böcük merakla bekliyorum devamını anlat hemen

vayyy eee sonraaaaaa böcük

baya bı sessızlık oldu
sonra
m. hala yuzuğünü saklıyorum hatta yedığımız cıkolata kaplarını bıle dedı
z. sen bana demıstınkı yuzuğü sat yersın bı guzel ama ben kıyamadım sen bunu anlamak ıstemedın sımdık sen sat ve ye ozmn neden sakladınkı bıtmış bısey sonucta
m. ben senden baskasyla olmadım olamadım faaln fıstık
z. hehe kesın öledır
m. bana ınancında mı yok
z. tabıkı yok yarı yolda bırakan bı ınsana ne ınancı beklersınkı
m. haklısın ama
z. aması yok ortada sevgı varsa aması yoktur bıseyın
m. vardır belkıde ama cok pişmanım
z. valla aılem senı gormek bıle ıstemez artık annem sana beddua ettı bısbh ezanında benı arayıp ağlayarak sana bu kadr acı cektıren bı ınsan ııcn dıycem laf o hız motorunun ustunde canı cıksın oldu
m. anneler cocuklarının canının yanmasını ıstemez
z. demekkı annemın cok canı yanmış dedım yoksa asla beddau etmez
m. babam annem kardslerım yuzume bıle bakmıyo guvenlerı kalmamış babamın yanına gıttım ıspartaya yuzume bakmayı bırak senın gıbı evladım yok dedı
z.:çok üzgünüm:
sonra konusmalar devam ettı kapatcam dedım cunku ağlamak uzereydım daha gecen yıl bırlıkteydık bu zmnlar cunku
sonra ı geceler dedım yarın arycam dedı bısey demeden kapattım :çok üzgünüm:

çok güzel buu bende bunu çok beğeniom

bende var böle kolyeee
ha bide gece kaçlara kadar yazıonuz sabah okurken anam ağlıo bundan sora 12de uyuyun hepiniz:)))kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…