Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amın arsıma
suan mı cok tuhafım napcamı bılemıyorum
onu cok sevıyorum hala eğer sevmesem 1 yıldr okadr ısteyene evt der yaad baskasyla konusrdum ama nereye baksam o
cekmecemı acsam yzuklerı hatta aldığım ceyıslerı bıle sankı onun ıcın alıyorum
cok kötuyum ya
sız olsanız napardınız

günaydın kızlar

herkese teşekkür ederim güzel dilekleri için.

tobicim abisi onu. biraz düşünmesi lazım değil mi strese girme sen

böcük merakla bekliyorum devamını anlat hemen

AY CANIM HOŞGELDİN NERELERDSİN SEN

böcük barışcakmıısn şimdi..valla eğer istemiyosan hattını falan değiştir derim ben..bu böle arada arada hatırlatırsa kendini senin için ii olmaz

hala bu kadar sevdiğini bilmiyordum kıyamam :teselli:

böcüğüm Allah hayırlısı neyse onu yaptırsın sana.barışsan bi yandan ailen var ama barışmasanda senin mutluluğun önemli olan Allah yardımcın olsun cnm

AY CANIM HOŞGELDİN NERELERDSİN SEN

böcük barışcakmıısn şimdi..valla eğer istemiyosan hattını falan değiştir derim ben..bu böle arada arada hatırlatırsa kendini senin için ii olmaz

tatlıcığım benim bir ex vardı o nişanlanmış kötü zamanlar geçirdim biraz senağlama

okulumu bitirdim bu arada, kendimi kitaplara, çiçeklere verdim kaydirigubbakcemile2

sız olsanız napardınız

sizin aranız neden bozuldu bu bi muammaydı
ben olsam napardım sorusuna gelince ben geri dönmüştüm
ama bizim ayrılma sebebimiz çok yersizdi ve 6ay sonunda dayanamadık barıştık
adım gibi eminimki bizim ayrılığımız benim yada onun bi eksikliği deil yada birimizin gözünün dışarda olması değildi
tamamen sinir anıydı
ama sizin neler oldu sen daha iyi bileceğin için ve kalbin sana ne diyorsa onu yap

ben geri dönünce benim ailemde istemedi ha biz sen gibi sözlü deildik sevgiliydik sadece
hatta barıştıktan sonra annemi ikna etmekte çok zor oldu ama başardım

ayrıma nedenine göre değişir canım...

eğer çok ağır laflar filan geçmediyse arada affedebilirim

ikinizde çok seviyorsunuz neden bu ayrılık senağlama

ben çok safım hemen affederdim valla ama oda bi sene sora hala seni düşünüosa ben sende biraz düşün derim ki seviosun bide yani,ay evlensen ne güzl olur kız sıra bize gelir:)

KARALAHANA çok güzel anlatmışsın teşekürler bende faydalanacağım

Böcük dediğim gibi tedbirli davranmışsın aferim valla bravo
sorun nedir neden ayrılık oldu bilmiyorum bilsemde yorum yapmam zaten
ama diyeceğim şu ki çok çok iyi düşün ..
aileni üzecekse sakın bu yola girme derim ben bunun sıkıntısını çektim çünkü...
ben senin yerinde olsam biraz daha zamana bırakırdım ve eğer çok seviyorsam da bir süre denerdim tavırlarını halini hareketlerini .....
kısmetinde varsa olur canım sen hiç üzme kendini

madem ikinizde seviyorsunuz sorun ne canım yaa :çok üzgünüm:

aileler mi istemiyo

onun aılesıne aşiğim dencek kadr cok sevıyorum herbırını ayrı ayrı
zaten buyuk abımız vardı kaynım bekar ılk gelın ben olcaktım
kayınbabam kynanam melek ınanmazsınız
belkı ama
babası hala arar ve ben alo derım hemen
kızm cnm cığerım bıtanem der ve ağlamaya baslar:çok üzgünüm: bende dayanamıyorum en cok o destek oldu annesı ıle
hepsı benı ıcn ınanılmaz kıymetlı
ama benım aılem bıraz soğuk
annem harıc kımse ıstemez hanı ya ısterlersede sonra bısey olunca ağlama sızlanma derler
ozellıkle ablam ve yengem babamın beynıne gırdıler ve babamda evt derken hayr demıstı
ve 3 yıl sonunda cok zor sözlendık sonra ayrıldık
gızlı gızlı bulustuk bıkac kez eskıden bızm eve gırıp cıkan el ele gezdım ınsanla aman bırısı gorur korkusu yasaıdm:çok üzgünüm:
yaa anlatamam ama cok karısık kafam
kabul etsem ya gene sar başa olursa etmesem ona bısey olursa ben mezarında basında keske senı sevdığımı soyleseydım demek ıstemıyorum yada keske kabul etseydım
yanı gercekten kafam karısık:çok üzgünüm:

allah yardımcın olsun cnm,benimde eski sevgilimin ailesi çok sevio beni bende onları,hala da babası dio inşallah gelinimiz olursun ama kısmet,keşke benide arasa böle dese koşarım ben

ben kupe almıyım en ıyisı fıyatıda duserrr hemm

beyaz esyaların üzerindeki etiketleri, iz kalmadan kaldırabilmek için bilidğini bi yöntem var mı kızlar?

akşam eskı sözlum aradı :1shok:

ben çok safım hemen affederdim valla ama oda bi sene sora hala seni düşünüosa ben sende biraz düşün derim ki seviosun bide yani,ay evlensen ne güzl olur kız sıra bize gelir:)
ANAM OKU OKU
GÜLAY CNM SANIRIM NIKAHIN BUGUN ALLAH MESUT ETSINNNNN:asigim:
BENIMKIDE HIS SEVMEZDI ISTEMYE GELCEK KOTLAMI GELSEM BEN HIC BISEY DEMEZDIM SEN BILIRSN DERDIM HAYIR DESEM INAT YAPCAK
NIHAL KIZ KUPE ALMSAN NE KADAR DUSERKİ FİYT İLAHİ SEN
BUARADA KIZLAR GERDANLK ALIRKEN DIKKAT EDIN BILIYONUZ ZARARA EN COK UGRAYAN ŞEY SATILINCA
GLCNNN UN SORUSUNUN CEVABINI BILEN VARMIYDI??
PITIRCIK AYNEN Y A BENDE AFFEDERDIM BURUN SURTURME TEKNIGINI HIC BECEREMEM

GELELIM BÖCÜĞE CANM?
1- AYRILDIGINIZDAN BERI ILK DEFAMI BÖLE KONUSMA OLDU
2- YANI İLK DEFAMI UNUTAMADIGINI SÖLEDI
3- SEN NASIL ATLATTIN BU DURUMU COK ZOR OLMUSTUR YA 1SENE ONCESINDE BERABERMISSINIZ senağlama
4-ALLAH SENIN ICIN EN DOGRUSU NEYSE ONU VERSİN

ayrılma sebebımızde ne hakaret nede kötu söz vardır yaa sankı olması gerektı o an oldu gıbı yanı cok sebepsızdı bırazdan onuda anlatırım ama
sızı uzmek ıstemıyorum

Böcük hayırlısı neyse hakkında o olsun. Ben olsam ayrılma nedenini bilmiyorum ama çok seviyorsam barışırdım.

anlat hayatım biz destek için burdayız birbirimizi dinlemiceksek neye yarar arkadaşlığımız

bütün hepsini anlat ki ona göre yardımcı olmaya çalışalım canım

bilmeden konuşmuş olmayalım

Böcük telefon görüşmesine ait yazıları okurken tıkandım ve üzüldüm ama şimdi seviniyorum bugün yine arıcakmış seni Şeniz

vallaa böcük bizden önce evlenecek sanırımmmm delikafadulden

aayy merak ettim devamı nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…