Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

siteye bi haller oldu anlamadım okuyamadım kaç sayfa geçi
en son arsi izin işini halletmiş onu gördüm ne güzeeeeel.

Son düzenleme:
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???

hayatım angora halı markası mı canımm???

evet canım

pashmina evet ıste cok guzel yatak odasında lazım oluyor birde cıakrıdgıngıysılerını felan koyarsın
hayatım yemeklimi aa supermiş

evet aileyi biz karşılıyoruz, arkadaşlar kendi ödeyecek :1closedeyes:

Angora - beylerbeyi canımm yerimseniben

güle güle kullan canım

evettt ANGORA :asigim: :sm_cool:

gülçin giza carpet nasıl halı? o da antep

:dance: ohhh yandan yandan :teytey:

Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence

kasada

Ben geldim hihoyyyt

hoşgeldin Şeniz

Sabah aldığımız televizyonumuz

güle güle kullanın canım

Betacım senin salon halının o ortadaki dalgalı yerleri floş işplik deniyo ya hani royalın salsa diye geçtiği ondanmı?
onlar gibi yumuşak değil ama heralde o iplikten benimkiler sık dokunmuşş :uhm:
bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
Olurr canım benim sen mobilyalarına karar ver halı beğeniriz biz sana yerimseniben
tatlım ben salonları da açık renk aldım hatta ara koridorla mutfak bile açık sayılır kerm-sütlü kahve gibi -tatlicadiarzu-
Aynen gülçincimm benimde her yer açık renkk benneyaptımki
Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
Erkek tarafına emanet edilirmiş..Balayındada sıkı bi yere saklıcam hayatta vermem kimseye takılarımı :dilcikar: Evde hiç bulunmuyacak yerler arıyorumm CADIARZU Ve bi kaç yer buldumm :jeyyar:
Gulcnn saol kuşum bende halı tipi zannediodum haa

beta hadi sana da geçmiş olsun koparmışın izinleri çatur çuturr

hihoyyyt Ne iznüü kıız :uhm:

Hemşomm hayırlısı olsunn güzel güzel filmler izleyinnn
Sinayy canım bunlar çok koyu değilmiii odan kapkara olmasın biraz daha aydınlık seçsene halını :uhm:

bilmiyorum

arsima izin işini halletmene sevindimm hayırlı olsunnnnnnn
zaten senden kurtulamayacaını biliyordummm:))))

sağol canım

siteye bi haller oldu anlamadım okuyamadım kaç sayfa geçi
en son arsi izin işini halletmiş onu gördüm ne güzeeeeel.

kaydirigubbakcemile5

iyi günlerde kullan

:lepi:

:dance: ohhh yandan yandan :teytey:

:sm_cool:

kızlar ben şimdi işlere dalayım
fırsat buldukça gelirim
12 - 28 haziranda da yokum özleyin beni :)

evimin ve benim resimlerim ne zaman gelir size bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…