aşk olsun burcu aramızda daha dün aksam rejime girmis birileri olabilir dimi naniknanik
esmacım evi tuttuk anlaştık ama ayın 1inde alıcaz anahtarı süprizzzzz
siteye bi haller oldu anlamadım okuyamadım kaç sayfa geçi
en son arsi izin işini halletmiş onu gördüm ne güzeeeeel.
buket kacırmısım hayırlı olsn
mandılın sufat hosgeldınızzz hihoyyyt
bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
hayatım angora halı markası mı canımm???
pashmina evet ıste cok guzel yatak odasında lazım oluyor birde cıakrıdgıngıysılerını felan koyarsın
hayatım yemeklimi aa supermiş
Angora - beylerbeyi canımm yerimseniben
evettt ANGORA:asigim: :sm_cool:
odaya o kadar gittim dolu yoksa bu bi işaretmi diye
kızlar terledim haaa delikafadulden
izn aldım kaydirigubbakcemile3 bu cumartesi haftaya cumartesi ve 12 - 28 haziranda yokum
3 hafta ediyor dedi ama aslında 17 gün kaydirigubbakcemile3
neyse verdiya
1. şart işler bitecek ve yerine biri bakacak dedi sositososito
çok acil bi durumda son günlerde bende destek olurum size dedim kaydirigubbakcemile5
muhasebeye tarihini bildir dedi
çıtkım yukarı öle bi kuralımızmı varmış dedi :roflol: varmış dedim
patron 11 - 29 yazdı defterine ama muhasebe 12 - 28 :roflol: patrona imzalattım oda dedi günleriçekmişsin muhasebe öle yazdı dedim :)
ayın 11 inde burda olduğum için 6 ya kadar tutarım seni burda dedi gülerek
siz 6 ya kadar tutun ben 6,30 da çıkarım dedim :roflol:
Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
Ben geldim hihoyyyt
onlar gibi yumuşak değil ama heralde o iplikten benimkiler sık dokunmuşş :uhm:Betacım senin salon halının o ortadaki dalgalı yerleri floş işplik deniyo ya hani royalın salsa diye geçtiği ondanmı?
Olurr canım benim sen mobilyalarına karar ver halı beğeniriz biz sana yerimsenibenbend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
Aynen gülçincimm benimde her yer açık renkk benneyaptımkitatlım ben salonları da açık renk aldım hatta ara koridorla mutfak bile açık sayılır kerm-sütlü kahve gibi -tatlicadiarzu-
Erkek tarafına emanet edilirmiş..Balayındada sıkı bi yere saklıcam hayatta vermem kimseye takılarımı :dilcikar: Evde hiç bulunmuyacak yerler arıyorumm CADIARZU Ve bi kaç yer buldumm :jeyyar:Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
Gulcnn saol kuşum bende halı tipi zannediodum haa
beta hadi sana da geçmiş olsun koparmışın izinleri çatur çuturr
Hemşomm hayırlısı olsunn güzel güzel filmler izleyinnnSabah aldığımız televizyonumuz
Sinayy canım bunlar çok koyu değilmiii odan kapkara olmasın biraz daha aydınlık seçsene halını :uhm:Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???
Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
arsima izin işini halletmene sevindimm hayırlı olsunnnnnnn
zaten senden kurtulamayacaını biliyordummm:))))
siteye bi haller oldu anlamadım okuyamadım kaç sayfa geçi
en son arsi izin işini halletmiş onu gördüm ne güzeeeeel.
Sabah aldığımız televizyonumuz
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???
:dance: ohhh yandan yandan :teytey:
kızlar ben şimdi işlere dalayım
fırsat buldukça gelirim
12 - 28 haziranda da yokum özleyin beni :)
evimin ve benim resimlerim ne zaman gelir size bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?