Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Betacım senin salon halının o ortadaki dalgalı yerleri floş işplik deniyo ya hani royalın salsa diye geçtiği ondanmı?

saol canikom
ay canım irmik tatlısı çekti kalkıp yapayım bari.. ben yokken bir şeyler eklemeyin heee
bende irmik pastasını süper yaparım haaa cevizli kakolu bisküvi koyarım arasına üstüne hindistan cevizi ay benimde canım çekti..
saol kuşum..ama fiat işte tuzlu bakalım kampanyasıda varmış ya nişanlımı kandırırmam lazımkaydirigubbakcemile3
kızlar resmımı koysam sıze sacımı kestrcemde fıkır ıstıyorum zahmet olmazsa bana fıkır verır mısınız
ekle kız bekliiimm:1closedeyes:

bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom

canım dur ya olur..önce mobilyalarını alda hele ona göre seçersiniza.s.
kızlar ben didiorum..keyifli sohbetler hepinize....hepinizi çookk öptüm:1hug:

kızlar bende geldim bugün hastayım bu havalar bi ısınmadı haziran geldi ben hala hapşuruyorum bide halamda geldii üst üste yanii

Aşkımı çoooookk özledim yaa acaip özledim (neden yadıysam)

geçmiş olsun kuzum
oy aşkınıda özlemiş

hiçbişi anlamadım neyi ablana söledin :uhm:

odaya o kadar gittim dolu yoksa bu bi işaretmi diye

Arsimam buna benzer loyada gördüm ben altı turkuaz rengi üstüde turkuazlı kahveliydii çok beğenmiştimm ama nişanlım çok mayon-bikinin var dedi aldırtmadı Çok üzgünüm çoook

hepsi hoşşik anam biri değilki

kızlar terledim haaa delikafadulden
izn aldım kaydirigubbakcemile3 bu cumartesi haftaya cumartesi ve 12 - 28 haziranda yokum
3 hafta ediyor dedi ama aslında 17 gün kaydirigubbakcemile3
neyse verdiya
1. şart işler bitecek ve yerine biri bakacak dedi sositososito
çok acil bi durumda son günlerde bende destek olurum size dedim kaydirigubbakcemile5
muhasebeye tarihini bildir dedi
çıtkım yukarı öle bi kuralımızmı varmış dedi :roflol: varmış dedim
patron 11 - 29 yazdı defterine ama muhasebe 12 - 28 :roflol: patrona imzalattım oda dedi günleriçekmişsin muhasebe öle yazdı dedim :)
ayın 11 inde burda olduğum için 6 ya kadar tutarım seni burda dedi gülerek
siz 6 ya kadar tutun ben 6,30 da çıkarım dedim :roflol:

tatlım ben salonları da açık renk aldım hatta ara koridorla mutfak bile açık sayılır kerm-sütlü kahve gibi -tatlicadiarzu-

Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence

Kızlar bişi sorucam düğünde takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence

Gulcnn saol kuşum bende halı tipi zannediodum haa

arsima hadi sana da geçmiş olsun koparmışın izinleri çatur çuturr

Son düzenleme:
Gulcnn saol kuşum bende halı tipi zannediodum haa

beta hadi sana da geçmiş olsun koparmışın izinleri çatur çuturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…