ay canım irmik tatlısı çekti kalkıp yapayım bari.. ben yokken bir şeyler eklemeyin heee
hayatım angora halı markası mı canımm???
saol canikomböcük bende yapıştırmayı sevmiom ama misafirlere sinir oluom nedense yaa,
zeysb çatal kaşıkmı alcannn,
ben hisarın milano modelini almıştım 2,5 sene önce 550 yl tee (fikir verme açıcından şey ettim)
bende irmik pastasını süper yaparım haaa cevizli kakolu bisküvi koyarım arasına üstüne hindistan cevizi ay benimde canım çekti..ay canım irmik tatlısı çekti kalkıp yapayım bari.. ben yokken bir şeyler eklemeyin heee
saol kuşum..ama fiat işte tuzlu bakalım kampanyasıda varmış ya nişanlımı kandırırmam lazımkaydirigubbakcemile3Saol böcükümm a.s.
Pashminamm çok geçmiş olsunn canımm :teselli:
Arsimam buna benzer loyada gördüm ben altı turkuaz rengi üstüde turkuazlı kahveliydii çok beğenmiştimm ama nişanlım çok mayon-bikinin var dedi aldırtmadı Çok üzgünüm çoook
Şeniz a.s.
Bence parlak al daha bi albenisi var sankii yerimseniben
ekle kız bekliiimm:1closedeyes:kızlar resmımı koysam sıze sacımı kestrcemde fıkır ıstıyorum zahmet olmazsa bana fıkır verır mısınız
bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
kızlar bende geldim bugün hastayım bu havalar bi ısınmadı haziran geldi ben hala hapşuruyorum bide halamda geldii üst üste yanii
Aşkımı çoooookk özledim yaa acaip özledim (neden yadıysam)
hiçbişi anlamadım neyi ablana söledin :uhm:
Arsimam buna benzer loyada gördüm ben altı turkuaz rengi üstüde turkuazlı kahveliydii çok beğenmiştimm ama nişanlım çok mayon-bikinin var dedi aldırtmadı Çok üzgünüm çoook
Angora - beylerbeyi canımm yerimseniben
Evet canım beylerbeyii kaydirigubbakcemile5 Ben daha spor bişe alayım dedim ama annemler bunu çok beğendi yolluklarınla takım olsun bütünlük sağlar dediler bende aldımAma çabuk kirlencek glcnn işimiz var kaydirigubbakcemile3
Sende iyi günlerde kullan canımm :1hug:
bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
Kızlar bişi sorucam düğünde takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?