kalan 17 günleri,1 ayları,1.5 ayları görünce takvimlerde çok imrendim size senağlama
benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
bizde birsürü çeyizler aldık hepsini yıkadık güzelce paketledikte (yazlığa gidiceğimiz için halletmemiz gerekiyoda )
bana bi yardım etseniz kızlar yaa :uhm:
çatal bıçak takımı alıcam ama karar veremiyorum çokta pahalı bişey olsun istemiyorum siz neler aldınız ne kadara aldınız ?
bend ne halı var ne perde off poff ne alcam fikrimde yok bu hafta sonu mobilya alıcaz ne alırız bilmiom
Kızlar bişi sorucam düğünde takıdan sonra takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
Sabah aldığımız televizyonumuz
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???
:çok üzgünüm: senağlamakızlar ben şimdi işlere dalayım
fırsat buldukça gelirim
12 - 28 haziranda da yokum özleyin beni :)
evimin ve benim resimlerim ne zaman gelir size bilmiyorum
Dur bakimm nerdeydii :uhm:oleyyy benden sonra evlenenlerde varmışşş hihoyyyt
Betacım listeyi koysana bakalım acık
sulfat çok güzel güle güle kullanın 82 ekranmı? bide kaça aldınız???
evet canım
güle güle kullanın canım
Hemşomm hayırlısı olsunn güzel güzel filmler izleyinnn
iyi günlerde kullan
kızlar ben şimdi işlere dalayım
fırsat buldukça gelirim
12 - 28 haziranda da yokum özleyin beni :)
evimin ve benim resimlerim ne zaman gelir size bilmiyorum
güle güle kullanın canım
Şenizsulfatcım, televizyonun tekrardan hayırlı olsun canım
ben 11 haziran son çalışcam. 12 haziran kına 14 haziran düğün ve iznim 15'inde başlıcak kaydirigubbakcemile3 13 Temmuz'da işe başlamayı düşünüyorum ve evimde bilg. yok
12 haziran-13 temmuz yokum, yokluğumu hissedin tamam mı :a015:
Biz de balayını ayarladık bugün şükürler olsun
mesela?:uhm:Hemşomm hayırlısı olsunn güzel güzel filmler izleyinnn
Sinayy canım bunlar çok koyu değilmiii odan kapkara olmasın biraz daha aydınlık seçsene halını
bunu aslında yolluk tarzı yaptırmayı düşündüm koridoruma ama kararsız kaldımfisfisfis
bilmiyorum
sağol canım
kaydirigubbakcemile5
iyi günlerde kullan
:lepi:
:sm_cool:
bana halı resimleri gösterin kızlar bilindik halı markalarından fisfisfissinaycım bende ekrandan bi halt anlamıom halı konusunda ama banada çok koyu gibime geldi
oleyyy benden sonra evlenenlerde varmışşş hihoyyyt
Betacım listeyi koysana bakalım acık
yavrucum hele mobilyaları al bakarız gerisine :enbuyukkk:
valla ben anneme bırakıcam düğünden sonrada bankada saklıycam
güle güle kullanın canım
bence ikinci canım güzel
ben 11 haziran son çalışcam. 12 haziran kına 14 haziran düğün ve iznim 15'inde başlıcak kaydirigubbakcemile3 13 Temmuz'da işe başlamayı düşünüyorum ve evimde bilg. yok
resmlerım güme gıttı sılem barı
arsıma hadı hayrlı olsun nasıl ıstedın ne dedın
sulfat h geldın ı gunlerde kullan cnm
halı kmındı unuttum ama ılkı guzel
yok canım salonuma metalik aksesuar aldım ama oturma odamda yok :1no2:birde sinay puanlı olan guzel yuvarlak
sinay odanda gumus taslı bişey varmı
benım yatak odası halımıda begenıyom ben
merinos ışıltı serisi
benimdi:mymeka:sağol[/B]:dilcikar:resmlerım güme gıttı sılem barı
arsıma hadı hayrlı olsun nasıl ıstedın ne dedın
sulfat h geldın ı gunlerde kullan cnm
halı kmındı unuttum ama ılkı guzel
selam kızlar,
sinay, bir numar adaha iyi ama başka modellere bak biraz daha beyazlı olabilir.
bir mağzada görmüştüm çok güzel uyar ama adından tam emin değilim dilek halı olabilir oraya bir bak istersen.
spor klasik arası bişi ne çok spor nede çok klasik ilginç bişi:roflol:Sinaycımm hani böyle içinde kremli ve açık tonları daha yoğun halılarda var ben nerde görmüştüm yaa CADIARZU Çok gördüm siyah kırımızılı tonlarda gümüş suyunda vardı bide royalde sanırım dur bulursam eklerim yerimseniben Koltukların nasıl spor tarzdamı klasikmi ağırlık lı ?
Canım sağol. 82 ekranı babam aldı, oturma odası için. Damat bey de 117 ekran salon için aldı. Tanıdık bi arakadaş vardı yardımcı oldu. Hediye olarak da 2 tane mp3 çalar, LG dvd player aldık hihoyyyt
hatrllamıyorum ama kut kesın hıc sevmedığım bı kesım tarzı
neden mı cocukken annem sureklı öle kestırırdı ondan bıktım
katlarımı daah cok yapıp kısaltım ortadan deılde baska bı turlu ayırma teknığımı yapsam acep
netten az bakım modellere en ıyııs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?