Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

puan verince noluyo peki bi de nasıl veriliyo puan

mesela senin puanın 82. birisi senin terazi işaretine tıklayıp artı puan vermiş.sende tıkla herhangi birinin terazi işaretine ve puan ver. sana kimlerin artı yada eksi puan verdiğini görmek istersen yukarıdan kullanıcı panelini tıkla. ne işe yarıyo dersen bi işe yarammıyo ama puan işte hihoyyyt

cnm zor dıyor sozel ya tarıhını felan dusunsene almanca olarkaokuycan hep almanca
tamam dıle gıttı ama sozelde super olması lazımdılının

e ben napcam yaa almanca nası öğrencemmm ühü yaa :çok üzgünüm:

hayatım eğer türkçe isteseydim kesinlikle bende bu şarkıyı isterdim ama hep yabancı çalacak benim düğünümde daha doğrusu nikahımda

ben sanırım sözlerini yazmakta biraz geç kalmışım :))))))))))))))

teşekkürlerrrrrrrrrrr biliyosunuz davetyem de nostaljik ti, pasta ve dans müziğim de öyle olacak :))

topikteki herkese sıradan geçicez yani, bende deniyom deniyom olmuyo sinir olmuştu.
sanada geçenlerde dedim ya bundamış demekki.

hayatım, o şarkı süper :lepi:

Nişanlımm aradıı davetiye sözlerine karar verdim mi diye soruyorr..

Yaa ne yazıcam benn şöyle değişik kısa anlamlıı söz bilen varmıı :uhm:

Yaratıcı,zekii süper arkadaşlarımmmm hadi bana yardımcı olunn :enbuyukkk:

cnm sen okadar sularseller gıbı ogrenmesende olur
zaten artık bılıyosundur mecburı kursa gıdıyon
bızım gıden gelınler kendını ıdare etcek kadar bılıyorr

ay gulemyın bana ama kendı davetiye sozumu unuttum
esrakaradenızınbır bolumunden calmıstım

ya niye yabancı ben onu hiç anlamoyorum insanın kendi ana dili gibi duygularını ifade edebilmesi kolay mı? bence türkçe seçin. çünkü her kelimesinde bi anın gizlidir

Kızlar bu nasıll kaydirigubbakcemile3Ümmetimden bir kimse, Kardeşinin nikâhında hazır bulunsa, Bir gün oruç tutmuş gibidir. O bir gün, 700 gün ile tefsir olonmuştur .
Not:altın takarsan daha çok sevap alırsın

:1hug::1hug:

ya niye yabancı ben onu hiç anlamoyorum insanın kendi ana dili gibi duygularını ifade edebilmesi kolay mı? bence türkçe seçin. çünkü her kelimesinde bi anın gizlidir

HAYATIMA KATILIYOM DUGUN YAPSAM FIKRET KIZILOK GONUL OLURDU
BETA KIZ HADIS DEGILMI O CARPILCAN SIMDI kaydirigubbakcemiledelikafadulden AHA BÖLE HEHEH

ay gulemyın bana ama kendı davetiye sozumu unuttum
esrakaradenızınbır bolumunden calmıstım

Aaa evet onun sözleri benimde hoşuma gitmişti nasıl bulucam ben şimdii Çok üzgünüm çoook

Esradaa giricem dedi girmedi bi türlüü senağlama Unuttu bizi senağlama

beta ben hiç düşünmedim bile bu mutluı günümüzde sizleride aramızda görmekten ... vs vs
uğrasamam bide oraya ne yazıcam die düşünmekle
kaydirigubbakcemile3 çokmu üşengecim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…