düşürmüş betacım yaa iyi şimdi bi ağrısı yok kuşumm
ayy o şarkıyı tabikide biliommm çok güzell çok sempatikk
puan verince noluyo peki bi de nasıl veriliyo puan
cnm zor dıyor sozel ya tarıhını felan dusunsene almanca olarkaokuycan hep almanca
tamam dıle gıttı ama sozelde super olması lazımdılının
kızlar eğer bir kişiye puan vermişseniz ondan sonra en az 20 kişiye puan vermeniz gerekki tekrar aynı kişiye puan verebilesiniz. yani bana puan verdikten sonra 20 kişiye daha puan vermeniz lazım tekrar bana puan verebilmek için
e ben napcam yaa almanca nası öğrencemmm ühü yaa :çok üzgünüm:
hayatım eğer türkçe isteseydim kesinlikle bende bu şarkıyı isterdim ama hep yabancı çalacak benim düğünümde daha doğrusu nikahımda
nası bilmiyon buket yaaa senden başka senden başka gözüm görmezk hiç kimseyi diye gidiyo
20 kişi mi? ühh
BILIYONDA NE BILMIYOM DIYON KIZZZklava:
PASHMİNA KIM NE DUSURDU KACIRDIM YAA?
nişanlımm aradıı davetiye sözlerine karar verdim mi diye soruyorr..
Yaa ne yazıcam benn şöyle değişik kısa anlamlıı söz bilen varmıı :uhm:
Yaratıcı,zekii süper arkadaşlarımmmm hadi bana yardımcı olunn :enbuyukkk:
mesela senin puanın 82. birisi senin terazi işaretine tıklayıp artı puan vermiş.sende tıkla herhangi birinin terazi işaretine ve puan ver. sana kimlerin artı yada eksi puan verdiğini görmek istersen yukarıdan kullanıcı panelini tıkla. ne işe yarıyo dersen bi işe yarammıyo ama puan işte hihoyyyt
ya niye yabancı ben onu hiç anlamoyorum insanın kendi ana dili gibi duygularını ifade edebilmesi kolay mı? bence türkçe seçin. çünkü her kelimesinde bi anın gizlidir
HAYATIMA KATILIYOM DUGUN YAPSAM FIKRET KIZILOK GONUL OLURDUKızlar bu nasıll kaydirigubbakcemile3Ümmetimden bir kimse, Kardeşinin nikâhında hazır bulunsa, Bir gün oruç tutmuş gibidir. O bir gün, 700 gün ile tefsir olonmuştur .
Not:altın takarsan daha çok sevap alırsın
ay gulemyın bana ama kendı davetiye sozumu unuttum
esrakaradenızınbır bolumunden calmıstım
ya niye yabancı ben onu hiç anlamoyorum insanın kendi ana dili gibi duygularını ifade edebilmesi kolay mı? bence türkçe seçin. çünkü her kelimesinde bi anın gizlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?