Şimdii uzun uzun anlatırsamm herkes kaçar hayatımm kaydirigubbakcemile3beta hikayenizi bilmeden nası olayı tam olarak anlatan bi söz bulabiliriz ki?
HAYATIMA KATILIYOM DUGUN YAPSAM FIKRET KIZILOK GONUL OLURDU
BETA KIZ HADIS DEGILMI O CARPILCAN SIMDI kaydirigubbakcemiledelikafadulden AHA BÖLE HEHEH
aaa evet onun sözleri benimde hoşuma gitmişti nasıl bulucam ben şimdii çok üzgünüm çoook
esradaa giricem dedi girmedi bi türlüü senağlama unuttu bizi senağlama
Aaa evet onun sözleri benimde hoşuma gitmişti nasıl bulucam ben şimdii Çok üzgünüm çoook
Esradaa giricem dedi girmedi bi türlüü senağlama Unuttu bizi senağlama
Şimdii uzun uzun anlatırsamm herkes kaçar hayatımm kaydirigubbakcemile3
2 senedir nişanlıyım
Evet hadiis esma :1no2: Töbe töbee :Saruboceq: ne bileyim eklim dedimm sevap kazansınlar diye kaydirigubbakcemile3
Ne bileyim değişik bişe olsun dedim :uhm:beta ben hiç düşünmedim bile bu mutluı günümüzde sizleride aramızda görmekten ... vs vs
uğrasamam bide oraya ne yazıcam die düşünmekle
kaydirigubbakcemile3 çokmu üşengecim ne
beta şaka mı yapıyon? gerçek mi?
tubişim düşürmüş canımm saoll
ya niye yabancı ben onu hiç anlamoyorum insanın kendi ana dili gibi duygularını ifade edebilmesi kolay mı? bence türkçe seçin. çünkü her kelimesinde bi anın gizlidir
bencede benim hepiciği türkçe süprizzzzz
Kızlar bu nasıll kaydirigubbakcemile3Ümmetimden bir kimse, Kardeşinin nikâhında hazır bulunsa, Bir gün oruç tutmuş gibidir. O bir gün, 700 gün ile tefsir olonmuştur .
Not:altın takarsan daha çok sevap alırsın
kim çocuk düşürmüş yaaaa
anlıyorum sizi canlarım ama bu benim tercihim ben yabancı müziklerden daha çok hoşlanıyorum yerimseniben
Kızlarr böyle bi davetiye kendim yapsam nasıl olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?