Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta

Sen, Ben devri kapanmıştır...
Biz olduğumuz güne şahit olur musunuz?
Ne kız buu dövecek gibi milleti kaydirigubbakcemile3

pahalı olur :mymeka:
Olmaz kii :uhm:
beta yapabılrısen yap derımcnm bnm
kaydirigubbakcemile5
beta senın bu davetıye sorununu çözebılsek
yaapbılırsen yap dıycem ama braz tuzlu olur

Yok canım ben sadece dümdüz bi kartona davetiye bastırıcam.
Tüülü,kelebeği,kurdelası benden olacak onlarıda ben yaparım hihoyyyt

benim konuklarımda Türk canım ben saatlerce oynamalı halaylı düğün yapmayacağım için kokteyl tarzında olacağı için altı üstü sadece dans müziğim yabancı olacak o da nişanlım la benim şarkımız olduğu için

kalan zamanda da hafif müzik çalacak zaten sözsüz ( ne Türkçe ne yabancı ) yerimseniben

heee taşşş yavv çocuk sandımmm :))))

beta görmedin mi kız sen benim davetiye sözümü (
Gördümm güldümm kaydirigubbakcemile3
ama bu 1 2 tane değilki betam yaa.. o kadar çok yapabilecek misin?

Tülü eltime makinada çektiririm yerimseniben
O kına keselerimi diktir 180 tane minnacıcıktı.Bunu rahat rahat yapar yerimseniben
Bende kelebeklerini yapıştırırım bide belki sadece yakın dostlarımıza bu şekilde veririz diğerlerinide zarfa koyarızz olmazmıı :uhm:

kızlar merhaba.dimples senın adına çok sevındım.hayırlısıyla doğsun mınık bebiş hemen kk ya uye yaplım :ecrin_bebek: ay kız mı olacak bak şimdiiii
hangı dsarkıları sectınız kı ben bulamadım bı turluuuu:1no2:

herkesin kendi terciği güzelim :1hug: neden üstüne alındın ki kuzum:1hug:
benim düğünde yemekli. yemek sırasında notre dame paris müzikalinden parçlar çalacak bilen bilir 'belle' falan yerimseniben ama özel anlarda ilk dans pasta kesimi falan türkçe olsun istiyorum. mesela pasta keslilirken bimbam bom olabilir. hem eğlenceli hem yaşlılarda bilir hem sevimli olur onun için a.s allah herkesin gönlüne göre versin Şeniz

betacım olur olmasına harika olurda o süslü püslü davetiyeler kadar pahalı olur bi tanesi en az 0,50 ye denk gelir bence

beta zeki arkadaşlarından yardım istemiştin ki burda sen ben derken ince bi kelime oyunu vardı seni beni bırak biz demez miyiz? 2 kişiyken tek kişi sen benken biz olmuyor muyuz? o manadaydı ama sen sanırım anlamadın demek istediğimi :) ya da hoşuna gitmedi neyse canım benim. diğer zekilerden fikir alırız :))

yok canım alınırmıyım hiç

herkes üstüme gelince açıklama yapayım dedim amin canım hepimizin inşallah hihoyyyt

aAYY kızlar çok alemsiniz benim kafam bi dünya zaten,

Pınarım hemen el atıyorumm olaya

esmy ve hayatım benim aşkımın böbrek taşları vardıı ama düştü şükür bi acısı ağrısı yok şimdilikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…