Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı haberlerle inşallah Şeniz

cnm sadece kumaş sectim kına elbisesi için 9 haziranda ikisinide baya bitmiş şekilde giyicekmişimmm

Şimdi maliyetini hesaplıcam yerimseniben

beta ne kadar tuttu maliyet?

kızlarrrr günlük çatal bıçağım yok ama çeyizime kürdan ve tuvalet kağıdı aldık kaydirigubbakcemile3 kuzenim hala dalga geçiyo

anam hem benim memleketlim hemde ben gibi bulgaristan göçmeni bizde niye yok böle bişey :1shok:

bugün son aldıklarımı ekliycektim kardeşim silmiş makinadan.bugün bidaha çekip yarın eklerim artıkbenneyaptımki

hayrlı cumalar
RABBIM hayatımın ve arsımanın işlerını rast getrsın
hepımıze sağlık ve mutluluk versın
sevdıklerımızı bıze bağışlasın
sağlıklı bebeler
mutlu yuvalar nasıp etsın :Saruboceq:

arsimaaaaa izni almışsın süper bacımmmkaydirigubbakcemile2 iimiş kız senin patron
benim patronumda bitanedir..nişanımda 3 gün izinliydim.nişanıma geldi.gelmeden önce kocaman bi çiçek yolladı tebrikler diye..1000 tl taktı kaydirigubbakcemile5 yılbaşında bütun hepimize cep tel hediye etti kntrlü hattı ve 100 kntrü yanında daha ne yapsın dimi böyle patronlara alkisalkisalkis

amin böcük varmı senin durumda bi gelişme

akşam aradı ama konusmadım pek cunku yüz yüze konusulcak konular o yuzden fazla bı gelısme yok
zaten yarın denızlıye gıdıyorumhihoyyyt cok mutluyum aksamda erkek arkdaslarım geldı yarın besıktasta bulusp hoppp denızlı ye maçahihoyyyt
zaten oda h sonları cok yoğun bakalım ne zmn konuscaz

günaydın da yanarım yanarım su topıgı bıkere buketten once acamadım ona yanarım

Böcüğüm senin bu yazdığın rakamlar kumaş dahil fiyatlar mıdır?
yok cnm sadece işçılık valla benım komşum öle dıyınce ben :1shok:
ya dedım bak benım sardrmak ıstedıklerımı tekrar sayım mı dedım 8 9 parca yok tmm dedı yalnız kuması 1000 tlden fazla tutar dedı ben gene:1shok:allahım yaa bu ceyıs benı ıflas ettırdı ha

yapılcak seye bağlı mesela ben mutfak takımımı hazr aldım 300tl cunku onun sırf sarımı 250 300 tl neden mı hep kucuk parcaları bırlestrmek gerekıyor zor iş ee bende kucuk kucuk sey örmeyı sevmem şöle 2mt seyler örmeye alışmısımda kaydirigubbakcemile3
o yuzden mutfak takımımı hazr aldım aksama resmını cekım senın ıcın
ha bıde bı bak arada yada annenn baksın cunku dantelı kumaşa bağlamak ıcn ıkı kez ustunden gecmesıde cok onemlı bazıları bıkez gecıyo bı kez yıkanınca danteller kopuyo
amma uzun yazdım ha mirmirmirmir

Ekledim kıss senin için eklemem mii Şeniz
İnşallah çok güzel bişeyler çıkar ortaya üzülmezsin bu kadar kaydirigubbakcemile3
bende geçen sene 1,5 milyar ödedim onlara

günaydın kızlarrrrr..hayırlı cumalar..çarşamba günü izinliydim o kadar çok yazmışsınızki geçmişi okumaktan dün de herşeyi kaçırdım:)

Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...
:jeyyar:ı gunlerde gıy
slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?

cok bılmemekle bırlıkte
15 bın tutar sanırsam :1shok: abow cokmuş ya

canım çok üzülme benimki daha pahalı :)
250 ye falan geliyor ki kumaşlarda bizden :)

böyle benimkisi bu yastıgı...
aynı benım ornekten benımkı sarısı gule gule kullan cnm
perdeleri de hallettik :içelim:

hayrlı olsun cnm ne kadr tuttu
bıde bısey sorcam sımdık mesela bızde yatak odası ve mutfağı kız alır gerısını erkek
sızde nasıl :uhm:
basıyazmalıkız aldıklarını ı gunlerde kullan baya sey almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…