hayırlı haberlerle inşallah Şeniz
Şimdi maliyetini hesaplıcam yerimseniben
kızlarrrr günlük çatal bıçağım yok ama çeyizime kürdan ve tuvalet kağıdı aldık kaydirigubbakcemile3 kuzenim hala dalga geçiyo
Kızlarr şuna bakınn kaydirigubbakcemile3
Sakarya'nın Ferizli ilcesi Ağacık köyünde sürdürülen gelenekte, gelin ve damada takı olarak şeker ve çikolata takılıyor. Altın ve ziynet takı töreninin ardından gercekleştirilen geleneğe göre, gelin ve damatla oynamak isteyen davetliler, şeker ve çikolata taktıktan sonra oynayabiliyor. Bulgaristan'dan göçen ailelerin kurduğu köydeki gelenek, gelin ve damadın birbirlerine karşı tatlı dilli olmasını sembolize ettiği belirtildi.
http://www.davetiyeciler.com/resim/urun/10884.jpg[/IMG]
KAYNAK:KOZA
kızlar burası bu işi biliyor...bayılıyorummm amaaa:1shok:
hayrlı cumalar
RABBIM hayatımın ve arsımanın işlerını rast getrsın
hepımıze sağlık ve mutluluk versın
sevdıklerımızı bıze bağışlasın
sağlıklı bebeler
mutlu yuvalar nasıp etsın :Saruboceq:
hayrlı cumalar
RABBIM hayatımın ve arsımanın işlerını rast getrsın
hepımıze sağlık ve mutluluk versın
sevdıklerımızı bıze bağışlasın
sağlıklı bebeler
mutlu yuvalar nasıp etsın :Saruboceq:
amin böcük varmı senin durumda bi gelişme
yok cnm sadece işçılık valla benım komşum öle dıyınce ben :1shok:Böcüğüm senin bu yazdığın rakamlar kumaş dahil fiyatlar mıdır?
yapılcak seye bağlı mesela ben mutfak takımımı hazr aldım 300tl cunku onun sırf sarımı 250 300 tl neden mı hep kucuk parcaları bırlestrmek gerekıyor zor iş ee bende kucuk kucuk sey örmeyı sevmem şöle 2mt seyler örmeye alışmısımda kaydirigubbakcemile3Hemşom şöyle diyim annem gidip vermiş kadına belki başladı bile fiyatını bugün söylemiş. Yani kumaşlar hariç bir pike, 1 de ara dantel midir ne zımbırtıysa ondan nevresim takımı. Her biri için işçilik 175 lira demiş. Üstelik bu indirimli ve pazarlıksız haliymiş. İndirim yapmış bize
Ekledim kıss senin için eklemem mii Şeniz
İnşallah çok güzel bişeyler çıkar ortaya üzülmezsin bu kadar kaydirigubbakcemile3
bende geçen sene 1,5 milyar ödedim onlara
:jeyyar:ı gunlerde gıyKızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...
slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?
aynı benım ornekten benımkı sarısı gule gule kullan cnmcanım çok üzülme benimki daha pahalı :)
250 ye falan geliyor ki kumaşlarda bizden :)
böyle benimkisi bu yastıgı...
perdeleri de hallettik :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?